maanantai 8. tammikuuta 2018

Bäklogin Siivousta osa .7 - Pakkoruotsi

Tämän olin aloittanut 20.06.2016.
(Ja olin laatinut tähän näin hienon kuvankin jota en ole julkaissut koska pelkään aina että joku ääliö vain varastaa nämä ja väittää omikseen, ja pikkusielut ja vittupäät uskoo mieluummin toisiaan kuin minua.
Sellaista on olla kotoisin Lucifer-Saatanan perseestä ja peräsuolesta yms.)


Kirjoituksen piti alunperin olla nimeltäänkin "Suomi Ruotsille?"







Tästä aiheesta on pitänyt monasti jo jauhaa teille tietämättömille muuleille totuutta, mutten ole sitäkään saanut aikaiseksi.
Käy näet lähes aina niin, että joka vitun kerta kun olen aikeissa "blogata", jollei Raikkeri tai joku muu häiritse, niin HETI kun istun tähän ruudun eteen kirjoittaakseni jotakin, tajuntani pyyhkiytyy käytännössäkatsoen tyhjäksi !! Tabula Rasaksi.
Tällä vitun näytöllä (Romulaanien juoni!?!?) on jokin omituinen tyhmäksitekevä vaikutus ! Paljolti kuten "Poliittisella Vallallakin" ja naisen fysiikalla.  Merkityksessä, siis, että; se tekee NAISET tyhmäksi.
Mutta MYÖS miehet ! Kieltämättä.

Pakkoruotsi.

- Se on saatava LOPPUMAAN ja absoluuttisesti ja mitä pikemmin.
Se on kuten lähes KAIKKI muukin, sekä tässä tyhmässä Juntti Nevadassa, että koko "ihmiskunnassa" sinänsä; jäänne paljon muinaisemmilta ja viiiielä tyhmemmiltä, ajoilta.
Ajoilta jolloin "Suomalaiset" vielä söivät lantaa ja lähinnä lattialta tai maasta, mitä nyt sattuivat löytämään, paljolti kuten linnutkin, lokit esimerkiksi.
Ja ajalta jolloin "Suomalaiset" eivät uskaltaneet tai osanneet ITSE, tehdä.... MITÄÄN. Hädintuskin pistää omat pieksut jalkaansa porstuan ovella, mehtälle lähtiessään (tai luultavammin; juomaan pontikkaa tjns, metsään).

"Pakkoruotsi" eli Ruotsinkielen melko PAKOLLINEN "opetus" on nykyään NAURETTAVA jäänne, ajoilta jolloin Ruotsilla oli vielä jotakin, mitä haapeintakaan, merkitystä. Sekä sillä kielellä, että maalla, että kulttuurilla yms. Mutta NYT, viimeistään, ja ihan-tasan-tosissaan, Ruotsi on ajautunut niin yhdentekeväksi ja niin kammottavaksi Totalitääriseksi Vasemmistohölisijöiden ja neekerien ja mustaloisten ja muslimien, silkaksi kaaokseksi ja kuvottavaksi mellakaksi, ettei ole MITÄÄN syytä "opiskella" heidän typerää hevonpaskakieltään.
Piste.

Se vain on ollut "Suomalaisille" eräänlainen kulttuurinen kainalosauva, jota ilman he eivät ole USKONEET ja kokeneet tulevansa toimeen, ja joka on antanut vähän sellaisen todellisemman "johonkin kuulumisen" tunteen, toisin kuin oma kieli. Joka on omituista metsäläistä vitun kännistä mongerrusta, jonka joku jurrinen Juntti KEKSI tuossa sata / kaks-sataa vuotta sitten. Luultavasti siis kännissä. Ja puukko vyötäisillään. Tai perseessään. En tiedä.
Mutta lähellään kumminkin.
Ehkä jopa pystyssä päässään !

Tai ehkä taikauskoiset Finuiitit PELKÄÄ Oodinin tai jonkin muun vitun Mjölnirin, hevonkukku kostoa, jos EIVÄT opiskele näiden villien pösilöiden kieltä. En tiä.

Tosin vanhemmissa sukupolvissa kuivia ja ryppyisiä, haisevia ja taju-kankaalla-seniilejä, apinoita, vaikuttaa EDELLEEN sellainen KÄSITYS(!) että Ruotsin ylväässä ja vähintään yhtä tyhmässä, kielessä, on jotakin ylevöittävää tai hienoa ylipäänsä. Heille SE on sama kuin meille nykyisille Englanti. Jolla jo TEKEEKIN vähän jotain !

Englanninkielestä on HYÖTYÄ, ValtavirtaHetero !! Pistäppä nootille ! RUOTSINkielen opiskelu taas on yhtä hyödyllistä kuin on osata puhua jotain vitun Urdua tai Turkin takapajuisinta murretta, tai jotain vitun itä-Intian pimeimpien murjaanien kurkkulaulantaa ja neekerien muiskauttelu-vihellys kieltä. NIIDEN TASOLLA on "Ruotsin kieli" nykyään. Sillä vain EI OLE enää mitään vitun virkaa.

Siitä vain on jäänyt teille pienipäisille ja sitäkin pienemmän "sielun" omaaville, tyhmille sadistisille, sekopäisille, lehmille, sellainen "Pyhä Lehmä" ja sellainen "kulttuuripiirre" ja "juttu", mihin kukaan ei enää uskalla kajota.
Siitä on toisinsanoen tullut jo eräänlainen "Tabu".

Ikäänkuin olisi jotenkin kannattavaa ja järkevää ja jopa "perusteltua" ja hienoa ja Kulttuuria Rikastavaa™, että KOKO VITUN MUU MAA joutuu oppimaan jonkin saatanan RANNIKOLLA kyyristelevän ja ylimielisen, hevonpaskajengin hevonpaskakielen.




Siinä oli se mitä silloin kirjoitin. Ja mitä tähän lisätäkään ?!

Voisin NYT lisätä että ehkä hurrien kieli on myös, osalle Juntteja, sellainen juttu minkä avulla loitontaa itseään ja Suomea, edes vähän, Venäjästä ja Ryssäläisyydestä yms. Tai jostain vitun "itämerensuomalaisuudesta" tai jostain muusta hävettävästä ja vähäpätöisestä särkiäsyövästä ja kustajuovasta takapajuisesta pienuudesta ? Ehkä.

Jotta kuuluisi edes johonkin, edes leikillään(!) herran tähden, jolla on Ihan Oikeita Valtiollisia Tunnusmerkkejä ja Vaakunoita ja Kokardeja ja Lippuja ja sen sellaista.


Jottei tarvitsisi olla vain jokin vitun "Raimo Tampereelta! Moro!" tai joku vitun Niils poronperseestä ja/tai Seppo Kovvolan tyhmimmästä ja junteimmasta osasta ! Tai jostain VITUN M-ikkelistä, kirjoitan sen noin koska se on liian tyhmä nimi kirjoittaa EDES noin, kuten edellämainittu tunkkaisin pyllynreikä ehkä koko planeetalla. Ihan jo nimeltään. Enkä halua tietääkkään siitä nimeään enempää.
Kiitti.



Mutta eniwei.
Se on surullista ja karmivan ärsyttävääkin yms, ettei suomlannin tundravilleistä OLE KUMOAMAAN Ruotsin Ylivaltaa vielä tänäkään kurjana vitun päivänä ! Vaikka miten skinitkin riehuisi kotonaan ja muutkin vasurit kaduilla ja joku hölisevä pässinpää sölkkäisi telkassa mitä sylki suuhun tuo: fakta on edelleen että VALTAA suomessa pitelee kourissaan hurrit ja mulkut ja siellä taustalla jutkut, ja myös ihan valokeilassakin pari jutkua.


Suomalaisilta iroonista kyllä puuttuu, kuten neekereiltäkin ja muilta vertaisryhmiltään, se sellainen kyky ja ymmärrys jolla luoda EDES tuo ihmisten Hienostunut Vankila, eli "Kansallisvaltio".
Teillä ei ole ollut oikein kuin ennen minua YKSI tyyppi ! Akseli !

Gallen-Kallela siis. KUKAAN muu ei ole omannut paskankaan vertaa MITÄÄN vitun sieluullista Visiota tai muuta lahjakkuutta tms. Vain Axelissa "oli jotakin" ! Kuten minussa. Mutta minä en tule toteutumaan, mutta nämä Blogit onkin jo enemmän kuin MIKÄÄN Virallinen ja sen sellainen ja kaikki se YHTEENSÄ.
Ja nämä on tehty äärimmäisen itse-sensuroidusti ja puolivaloilla ja säästellen ja vain "tarpeeksi hyviksi". Pystyn niin paljon parempaan oikeasti ettette kirjaimellisesti USKOISI.
Ei KUKAAN ikinä usko !

Sitäpaitsi; sitten siitä täytyisi saada jo jokin maksu ja patsas ja Paikkansa Kaikkien Yllä, Valokeilassa, mihin MINÄ IHAN OIKEASTI KUULUN, toisin kuin ne vitun mulkut silakat joita "Suomi" kuhisee ja jotka AINA miehittävät näissä köyhissä kommunistinevadoissa kaikki "merkittävät asemat" ja julkisuuden paikat ja estelevät sitten sen kun pystyvät, kaikkien TODELLISTEN Suurlahjakkuuksien ja Armoitettujen Nerojen elämän ja menestyksen yms. Mutta on niitä muitakin syitä pysyä täällä Tuntemattomana. Eikä ne oikein kuulu hoi polloille.

Siellä mekastaa ne joilla on VÄHITEN lahjoja; se on maailman olemus, ja se tyypillinen asiaintila. SIKSI(kin) minä INHOAN loputtomiin tätä elämää ja maailmaa.


Mutta kuitenkin, aihe oli "pakkoruotsi" eikä Minun Erinomaisuuteni. Mikä on tosin paljon minulle TÄRKEÄMPI aihe kuin ruatti. Jota ennen muuten osasin ysin arvoisesti ! Nyt en osaa kai muodostaa yhtäkään edes puolikoherenttia lausetta.


Tai no kokeillaan ! Jos sopii ?...kiitti !

Jag heter Den Kapithään, och jag inte tycker om den neger och den muslim-motherfuckers !

En tiä ? Menikö tuo lähimainkaan oikein ? Onko tuo siis Korrektia ?
Kirjoitin sen kyllä pikkusormi pystyssä, sievistelevä ilme naamallani ja pitsiliina kullinpäällä joten kaikki lienee kunnossa ? Ja ? Allest Klar ?! TUO on Saksaa, tuo EI ole ruotsia.




Summa Summarum: suomlannin Vanhat Sukupolvet ne on kun roikkuu ruotsinkielen kannassa kuin paska neekerikuninkaan ruskeasta perseestä, Hänen Majesteettinsa kiitäessä pitkin savannia ihrat löllyen ja hyllyen, jonkun vitun raihnaisen puolikuolleen kepardin perässä, kaikki me Uudemman Sukupolven jäsenet heittäisimme koko vitun Maan ja Kansan yli laidan tuossa tuokiossa.
Ei KUKAAN juurikaan TYKKÄÄ ruotsista tai ruotsalaisista.

Tämä EI käänny, känniääliö, siten että "käy suomessa aina kaikkien ruattalaisten kimppuun ja näin!". TÄMÄ täytyy erikseen mainita suomlannissa !


Mutta olisihan se VOINUT olla ihan siistiä ja näin, jos teistä olisi joskus tajuamaan jotain, ja näkemään sen mitä minä näin ja ottamaan vastaan SE mikä on TOTTA, ja olemaan kuten Japanilaisistakin; omiensa parissa VIIHTYVIÄ ja omassa maaläntissään VIIHTYVIÄ ja niihin satsaavia tyyppejä. Joilla on makua ja tajua yms.

Muttei niin o !

Eikä niin TU oleen, kai koskaan, koska te olette cro magnoneita, ja ne on SOTAA varten ja taistelu apinoita, ne ei snaijaa MITÄÄN "kulttuuria" tai "ei kännistä murhaamista" yms.

Kiitti. Tack !





^ Cro-Magnon Sota-Apina (Perus Fenotyyppi)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti