keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Lakko vs Valtio(n mulkut paskat)

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801232200690685_pi.shtml

HAHAHAaaaaa.

HYVÄ !!


Vitun Sipilän kusimulkku ja kaikki sitä komppaavat kusiruutat ja mulkvistit ja mikkihiiret ja muut apinat.
Onhan tuo nyt edes jooootakin.





Sitähän LUULISI, JOS siis kyse olisi Tavallisestakaan Ihmisestä  tjns, että kaikki tämä alkaisi jotenkin VAIKUTTAA ja saada Sipilän paksussa kallossa jotakin raksuttamaan, ehkä ajatuksen että "..mitä jos MINÄ todella OLENKIN, ihan absoluuttinen mulkku-kusipää!!!??" tjns  !!?!? EIkö miltei LUULISI näin ?!?!?

Mutta ei kusipäitä ja tyhmiä IKINÄ häiritse eikä haittaa mikään, mikä ihmetyttää suuresti meitä täyspäisempiä ja halki koko elämän. On kuin nämä vitun kovanaamat mutantinmulkut ei lainkaan TUNTISI mitään, esim PAINETTA niskassaan tai pelkoa persiissään tai mitään kuumottavaa ja hävettävää yms. On kuin ne olisi kyborgeja tai robotteja tai jotain vitun ..yksinkertaisia ja "tylppiä", klooneja tjns. Ehkä ne ONKIN juuri niitä ja sellaisia ?!
En tiä, mutta olen alkanut taipua sille kannalle, että ehkä tässä simulaatio-elämässä EI OLE meitä Oikeita Ihmisiä tjns kovinkaan montaa, vaan suurin osa on jotakin Klooni Armeijaa ja loputonta "bottien" suota tjns. SE ainakin selittäisi niiden absoluuttisen ja kuvottavan, luotaantyöntävän tympeän ja tylsän, "arkisen", rotanpaskan typeryyden ja kaikkinaisen nahjusmaisen sieluttomuuden ja mielikuvituksen ja nokkeluuden yms TÄYDELLISEN puuttumisen ja ihan vain sen niiden perus ilkeyden yms.

Ehkä ne ASE meitä OIKEITA vastaan ?!!? En tiedä mutta olen alkanut todella todella todella epäillä näin olevan.





Mutta kuitenkin, kiitoksia noille organisaatioile että tekevät, tai ovat nimenomaan tekemättä(!), edes jotakin - tämänkin asian tiimoilta.
Tuo on silkkaa simputusa ja kusipäistä ääliö-insinörtin mulkkua kiusaa itseään sieluullisempia kohtaan, ja niitä joille Kohtalo on MÄÄRÄNNYT kurjan tilan jne. TÄYSIN ymmärtämättömiä, mutta hei; jos eivät olisi, ei ne olisi menneetkään mihinkään vitun "politiikkaan". Se on rumien ja demonisen tyhmien ja viallisten ja saatanalisten ilkiöiden ja muiden vitun kusipäisten rikollisten ja hylkiöiden suoja"työpaikka" par excellance.

Miksi TEHDÄ ITSE mitään kun voi vain kuten Kansan Enemmistökin; "uida Voittajan liiveihin" ?!
Vitun läskipäät ja reppanat. Ja paskakasat.

Kiitti.






"Suomi" säppiin !!



P.s Miksette te ikinä tee tätä ja vaadi että KAIKKI "lait" ja "politiikka" ja KYTÄT sammutetaan ja loppuu lopullisesti ja kuin seinään, ja on ikinä enää palaamatta !?!?!?
Hei !? MIKSI ETTE ?!?!?!




























Jaa niin juu !! Mutta kun hei, nääks, "kuten kaikki tietää"(!!) sittenhän tulisi se Kaaos ja Anarkia !!! Ja se on vielä kai pahempi kuin kytät ja byrokraattiset loiset ja "lait" ja muu juutalaisuus keskuudessamme.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti