lauantai 13. tammikuuta 2018

Uutisvirtaa....

Puuttinin paska / Putin, tuli "kaapista" mulkkuutensa suhteen ja KEHUI ihan pokkana, vitun mulkkuryssä, Kim-Koiranpaskaläjää "hyväksi tyypiksi ja poliitikoksi" tai joksikin vastaavaksi.


Joku "muunsukupuolinen" vitun läski manaatti huivissa,hinkuu iltalehdessä että "...sukupuoli on heteroille tabu" jne. Ei se o iteasiassa KENELLEKKÄÄN tabu, joka ei ole älyltään todella haasteellinen kääpiö, ja "kaiken kyseenalaistava" ääliökakara jolla ei ole muutakaan tekemistä kuin "kyseenalaistaa kaikki". Paitsi se YKSI ja AINOA asia mikä sellaisen TULISI kyseenalaistaa, eli; oma älynsä ja maailmankuvansa.


Ja hei ! Iteasiassa ! Kun tässä nyt ollaan, nin, sano samalla minulle joku "muu sukupuoli" kuin mies tai idiootti ämmä ? Tai "nainen". Mikä se nyt lie.





Vanhasen keltahammasta "inhottaa" suomen ja natsi-Saksan muinainen ja minimaalinen yhteistyö. MINUA taas etoo tuo vastenmielinen Vanhanen.
Sillä on niin keltaiset hampaatkin että miksei sen nimi voisi vain olla "Keltanen" ?!? Tai tietysti, miksei vain "Vastenmielinen Vanhanen" ?! Kin.
Kävisi.

Heittäytymisesi on noteerattu !  Eniwei.
Jutkut tykkää kyllä, hyvää, älä epäröi. Roiskaisusi tuohon kranaatin päälle ja muiden suojaksi ja jutkujen kunnian tjns puolesta on varmasti !! VAAAARMASTIKKIN!! Noteerattu "tuolla maailmalla".
Sellaisia jutkut sitäpaitsi  ON. Ne on tosi kiitollista sakkia !





Jokin kommunistinen "instanssi" nimeltä "THL", kuulostaa kuljetusfirmalta, pelkää nyt että Kansaa kuolee kuin kärpäsiä, kun saavat vitun kännäävät känniääliöt ostaa kaljansa ja viinaksensa yhdellä kertaa, samasta paikasta kuin pakastepitsansa ja vessapaperinsa ja pari -30% kovaa ja kuivaa ruisleipää yms potaskaa.

Luulisi että se olisi muuten melko vitun ihanaa ja huojentava ja fantastinen uutinen jos tuo heidän pelkäämänsä "150 kuolemaa vuodessa" todella toteutuisi !
Juoppojen yms roskan määrä vähenisi melko huomattavasti, ja kadut ym alueet siistiytyisi, ja "rikokset" vähenisi, eikä kytille olisi enää sitäkään vähää "tarvetta", eli siirrellä niitä samoja saatanan likaisia vaatemyttyjä / juopporetkuja ympäriinsä, paikasta toiseen, haisemaan TODELLA pahalta ja retkottamaan joko makuulla tai pystyssä, jossakin muiden silmissä ja tiellä.
Win-win tilanne.
Joten se ei luonnollisestikkaan käy.
Hei, se on "politiikkaa" !



Jotain taas Hjalliksesta...ja kuuttikin on tuossa.... sitten on taas joku "fitnessmalli" jankuttamassa kai siitä että läskitkin näyttää oikeesti hyviltä, eikä rumilta kuvottavilta tyhmiltä vitun läskeiltä. Tjns.
Eli "ÄLKÄÄ uskoko omia silmiänne ja aistejanne vaan minua ja meidän ☭ hevonpaska maailmankuvaamme!".


Joku kissa...


VIHDOIN ! Nyt on ihan kuva siitä mitä aina ajattelen tuolla ulkona liikkuessani, eli tiellä LUISTELLAAN !!
Ajattelen usein että suomessa se oikea ja korrekti liikkumisen muoto ei ole pyöräily tai kävely tai ehkä edes autoilukaan, vaan nimenomaan luistelu. Pitkin "katuja" eli luistinrataa.




Aarnio taas sitä ja Aarnio taas tätä... ja ketä kiinnostaa.
AMPUKAA se saatanan kusipää-äijä. Sillä siitä päästään ! Eikä tarvi jankata sen mulkkuutta tms enää.


Ja sitten vielä sananen tuosta "Lauri Markkasesta" ja sopii ?!
Kiitti.

Niin...MIKSI siitä pitää jauhaa jooooka vitun päivä !??!?!?!? Se on YKSI suomalainen tyyppi !!
Aiotteko te "raportoida" sen koko "uran" eli pallopelit, ja koko elämänsä ajan, vain siksi että se on suomalainen !?
Vittu KETÄÄN, ei YHTÄÄN KETÄÄN, edes sen äitiä, joka on luultavasti Wuukie, kiinnosta kilin vittuakaan mikään VITUN "Lauri Markkanen" !!
Vittu; PAINU VITTUUN Lauri Markkanen ! Kiitti.




"Vittu Jee !! Late sitä ja Late tätä ! Hei NY SE HEITTI KORIN !! OUOUOUOUOUJEEEE!"
































Klo 05:42: Lauri Markkanen kävi paskalla...ei, vedä tuo yli, "kävi ulostamassa vessassa" ....hei ? KÄÄK ! Verhot liikkui ? Nyt joku katsoo tänne päin...
...täytyy mennä !





Klo 05:50:...LAURI MARKKANEN AJAA MINUA TAKAA KORIPALLO KÄDESSÄÄN !! LÄHETTÄKÄÄ APUA !!





Vitun ääliöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti