torstai 4. tammikuuta 2018

Juhan Af Vittupää

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801032200643843_pi.shtml  - Kaikkosen riposte.


http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801032200642336_pi.shtml?_ga=2.84217886.669751472.1514817496-1345060331.1505685140  -  Juhan Af Vittupään älähdys !

Oi; on se sitten VITTUPÄÄ tuo Vartiainen !

Oiva esimerkki miten kaikkein kusipäisimmistä ja epäinhimillisimmistä ja kylmimmistä ja INHOTTAVIMMISTA pikkuvituista tulee aina ja vääjäämättä "päättäjiä".

Hei "päättäjät", tämä on äärimmäisen yksinkertaista; jos haluaisitte "lisää töitä", vain jotta...junou? olisi töitä, niin lopettakaa se OMA "hommanne" eli toisten elämän kontrolli ja kyttäys ja siitä aivan HÄIKÄILEMÄTTÖMÄSTI aivan ABSURDIEN summien ja GIGANTTISEN siivun kuppaaminen ja anastus ja VARKAUS itsellenne ja MENKÄÄ TÖIHIN !! Ja OSTAKAA TOISTEN SUOMALAISTEN TUOTTAMIA asioita / palveluita yms !!

Tämä on nimeltään kai "Kapitalismia" tai "yrittäjyyttä" tai jotain sellaista, EI mitään "noituutta ja anarkistista kaaosta ja silkkaa Epä-Poliittista Pahuutta".

"Politiikka" = PAHUUS / varkaus.

Tämä on, kuten sanoin; ääri yksinkertaista. Kuin jokin "oppinut muslimi" tjns.

Toisekseen vitun vittupäinen pikkumies, Vartiainen; ihmisillä SAAAAATTAAA olla muutakin elämässään ja muutakin elämänsisältöä kuin "mihin mä meen töihin ?! mihin mä meen töihin ?! mihin mä meen töihin ?! mihin mä meen töihin ?!" ja muutakin kuin työn perässä pitkin MAATA ryntäily.
Tämä lieni jo kivikaudella itsestäänselvää ? Niin ettei sitä tarvinnut edes luolan pölkkypäisimmälle typeälle kusipäälle erikseen aina teroittaa ja toitottaa ? Nou ?

Eikä sitä maailmaa enää OLE, hyvässä ja pahassa, mistä tuo vitun pölkkypäinen muuli tuoss jauhaa, nykyaika on jo tehnyt hyvin SUUREN MÄÄRÄN IHMISIÄ enemmän tai vähemmän tarpeettomiksi.
Mitä siis tulee "työhön". Muttei se mene äkkiä finuiitin "työ on elämä!" lanttuun.

Siinä voi kestää vielä useita vuosikymmeniä. Annetaan pikkusieluille aikaa. Ehkä .....pari kolme inkarnaatiota ainakin vielä ?


Minä olen tottunut vain venaamaan....ja venaamaan...ja venaamaan ad nauseam ja infinitum ja absurdum; ja AIVAN turhaa ja ihan suotta.

Soitelkaa sitten.
Joskus.

Tsiigataan.





Jaa niin ja hei ! Hei ? Ootteko työ kuulolla ? Maailma, nin, EI OLE TEIDÄN !!!!
"poliitikot" ja kytät ja "lakienluojat" ja muut vitun ultrakusipäiset yrmeät käärmeet.
Enkä tiedä mistä teidän psykoottiset ja kontrollinhalusta huohottavat epäihmisen verilinjat sai sen pieneen ärtyisään ja demoniseen kusikupoliinsa ylipäätään, alunperinkään.

Mutta RIKOLLINENHAN ei halua kuulla ikinä sanaa "ei".

Sama juttu kyttien ja sen sellaisten kanssa. KOKEILKAA !!

Tosin minä luulisin että te jo TIEDÄTTE mihin se johtaa ?
Joten....no; there ya go.




Olkaa Hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti