keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Kommentoinnin Komennoista...

En tiedä mitä sanoa, mutta sanon heti alkuun, ihan rauhallisesti, että; KATTOKAA ny vittu taaas sitten tätäkin.

TÄMÄN takia, mm, minä en koskaan kommentoi mitään suomlannissa; koska siitä on tehty, niin-vitun-vaikeaa. Kuin jokin pahanilkinen ja julma "rikos" eli byrokraattien komennon vastainen teko tjns.

Hei VITTUAKO te Finuiitin lantapäät sitä vaanitte ja kyttäätte ja tuollatavoin suitsitte mitä ihmiset haluaisi sanoa ja ilmaista ?!!?


Vittu KATSOKAA tätä Saatanan paskaa !!!!!






Hei paskapää siinä yllä ^^ : lakkaa saatanan ääliö holhoamasta minua ja kohtelemasta kuin jotain vitun LASTA, saatanan raiskaaja-paskapää kommunisti kusipää luuseri ja keskinkertaisuus. Vitun kusiaivoinen villi-idiootti.


MINULLA taas on nollatoleranssi TEITÄ kohtaan ja teidän sensuuria ja toisten olentojen olemuksen kiistämistä ja persoonien ja henkilökohtaisten tapojen ja ilmausten ja puheenparsien ja sanavalikoiden ja idiosynkraattisten piirteiden yms kiistämistä kohtaan, ja kaikkea vastaavaa Satanismia ja demonista koiranpaskaa ja orjuutusta ja muiden ylle tuollatavoin nousemisen tavoitteita kohtaan  yms.

Vitun kiusaajat ja ääliöt.


Vittu jos ette kestä tosisanoja; ei teillä ole MITÄÄN asiaa olla tekemisissä, junou...pelkkien SANOJEN kanssa !!!


"Kiitti etukäteen ´rakentavasta kommentistasi´" ....v...?...just. ....ei ...Kristus. Ei Kristus.
En tiedä mitä tuollaiseen vitun mulkkuuteen edes sanoa ! Vittu painu mäntti johonkin vitun hevonperseeseen sieltä diktatoimasta vitun nynnydorka.

Mikset vain kirjoita että "kiitti kun TEET kuten KÄSKEN / kiitti kun alistut" tjns ?!! Ja mikset muuta Pohjoisempaa osaan Koreasta ?!?! Siellä on juuri tuollaisille saatanan kusipäille ihan ihka oma toiminta-alue ! Demonien leikkikenttä. Yksi niistä joka tapauksessa.
Siellä voi kurmoottaa muita ihan mielinmäärin ja sikana ja loputtomiin, ja siitä KIITETÄÄN !!

Kantsisko ehkä tsiigaa mahkuja muuttaa sinne ?!













Kiitti.


Vitun mulkku.













P.s Tai voisit alkaa ihan vain suoraan ===> kytäksi !! Ja taaskin; suosio ja kiitokset kusipäisyydestäsi ja häiriökäytöksestäsi ja uhkaavasta mulkkuudestasi olisi taatut !! KAIKKI lobotomiapotilaat hoilaisivat Hoosiannaa sinut nähdessään ja sinun Viisauttasi kuunnellessaan, luultavasti keskeltä selkää kasvavalla isolla korvallaan.

Ja hei ! Vielä tämmönen yx juttu. Jos on "töissä" "lehdistössä" niin miten on, kannattaisiko vähän NÖYREMPI ja ymmärtäväisempi jne, asenne ja maailmankuva jne ?! Kantsisko lakata olemasta muita vain KOMENTOKIELELLÄ puhutteleva tärkeilevä pikku Himmler ja kusipäinen paskapää ja mulkku !?



Kiitti taas.
Kiitti.











Kommentti odottaa hyväksyntää



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti