lauantai 28. lokakuuta 2017

Vain Elämää - Encore pvä.

No joo.


Libresse mainosti kuukautisveren näyttämisestä normaalina.

^ Tuo oli ensimmäinen lause jonka kirjoitin havaintona muistiin kun "shou" alkoi.
Tsiigasin siis netistä tämän.

Ja olin juuri aatellut kirjoittaa "vasurien" ym häiriköiden tavasta yrittää tehdä KUVOTTAVASTA ja iljettävästä ym, ihan Peruskamaa ja Normaalia.


No mutta se erikseen, keskitytään nyt tähän "vetoon".

Oliiiii......katsotaas...Jartsa esim ? Siltsu ? Se oli.
Se veti jonkun tylsänpulskean pop-henkäyksen ruattix. En tykännyt. Se oli tylsä ja kepeä kuin jokin melko tylsä ja kepeä.

Sitten oliiii...mmm....venaas nyt.... ketäs siinä nyt sitten oli...taisikin iteasiassa Kaija vetästä, tai "tarjoilla" (INHOAN tuota ilmausta!), jonkin Fil Kolinssin paskan lässähdyksen, tai "lässähdyksenomaisen paskan"kin voisi sanoa.
Ihan hyvin !
Nääs.


Ja onkin niin että; Kaija saisikin mieluummin, ihan hyvin, nimenomaan tarjoilla, kuin esiintyä laulajana / esiintyä äs satsh.
Moinen irvistelevä ja hönkivä, ilmeisesti jotain Rölli-elokuvan pahista esittävä, vanha lohikäärme.
Tosin lohikäärme on melko kaunis tai ainakin virtaviivainen ! Mikä on enemmän ja erilaista(!) kuin voidaan rehellisesti sanoa ja todeta Kaijasta.

No mutta kuitenkin, ei nyt viivytä tuossa; ei jäädä tuleen makaamaan.

Niin ja sitten oli se Tapion Jussi ! Se ! Se Hare-Krishna tyyppinen kuulapäinen päänkeikuttelija tyyppi. Se veti itse asiassa melko vitun HYVIN ! Minulle tuli siitä mieleen se ..kaiketi "musiikkigenre" mitä ne kaikki kierteli ja kaarteli muttei osanneet nimetä, eli siis "Gospel" !!

SE ! SITÄ se nähkää oli, SE on sen nimi ! Gospel.
Se oli sen tyyppinen "veto" ja ihan hyvä biisi.

Joku biisi se oli. Ja se sen alkuperäisesittäjä näytti ja kuulosti, paitsi joltain sketsihahmolta, känniseltä. Tai jos hienosti sanottaisiin niin "juopuneelta".

En tiedä mikä tai kuka se kaljapäissään hoilannut jortikka oli, mutta Juha oli vain marginaalisesti kännissä ja veti tosi hyvin.

Sitten oli kai Jenni "hönkijä" Vartiainen, jonka tuo henkevä hönkiminen noteerattiinkin tässä !11!1!!1!! Jopa se itse siis tietää sen !! ...No, kuitenkin, se veti sellaisen mitä aattelin ensin että just joo....joku vitun tylsä ysäri murjaanimuija yninä tulossa, mutta siitä kehkeytyikin melko hyvä kokonaisuus / esitys.
Voidaan sanoa että; hyvin se veti !

Se oli melko, iteasiassa, tyylikäs juttu. Vaikka sain sen käsityksen ja fiiliksen että Jennin ääni tavallaan nyt kyllä loppu kesken siinä kun olisi pitänyt oikein raivota ja rähistä(?) mutta kyllähän tuokin....hönkiminen, ihan toimi. Ja tykkäsin siinä muistaakseni olleesta kitarastakin.

Sitten oli itse Sanni, joka valitsi yhtä omituisen ja yllättävän kuin todella hyvänkin biisin !!
Hämästyttävä ja outo valinta ja minulle TÄÄÄÄYYSIN uusi biisi.
Ja siisti paita.
Ihan sellainen............ehkääää "suomalainen" ? Se biisi.
Taisi olla niin että Sannin biisi ainakin alkoi hienolla Les Paul kitaroinnilla. Siis Les Paul kitaralla, ei sen muinaisen jäärän "tyylisellä kitaroinnilla" !! Oppikaa ny perkele lukemaan jo saatana.
Helvetti sentään !!!

Sitten oli... Tontsa varmaankin ? Ja se sen pikkuruisen oloinen muija. "Seiskyluvun" tyylisissä "pokissa". Rilleissä siis.
Ne "kiskaisi" tai voidaan jopa sanoa että "veti", Evakon Laulu nimisen, Sannille upouuden, tekeleen.

Se kävi jo koskettavuudenkin rajapinnassa. Ja oli melko poikkeava ja sikäli myös outo, esitys. Pelkäsin jo, koko ajan, että Toni romahtaa joksikin myötähävettävyyttä hipovaksi itkuiseksi sotkuksi, mutta ei !! Äijä klaaras sen kyllä ! Huh. Luojan kiitos.

Se oli oikein hyvä. Ja jäin ihmettelemään biisivalintaa ..? Onko Toni, tietämättään kenties(?), Karjalan poikii ?
Jokin yhteys sillä sinne lie. En tiä.

Ja sitten lopulta koitti tuon Pohjois-Korean lahjan, Suomen Urhoolliselle ja Patrioottiselle ja Yksiaineksiselle ja Monikulttuuriselle Kansalle, eli ns "Cheekin" vuoro !!
JEEEEEeee, jiaahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

Ja tuo kantti-kertaa-kantti luunaamainen vitun "Uiguuri" tai mikä lie kurkkulaulaja, ei pettänyt ! Se veti melko haalean J. Karjalaisen "tykityksen" sen Krishnan kanssa.
Joka jäi vähän platkuksi, mutta se toimi kyllä, siksi että se oli tuollainen lopetusbiisi ja "fiilistelyä". Oikein hyvä biisi kai sinänsä, muttei meille joilta laiffi on JO vienyt kaiken. MIKÄÄN ilta ei ole enää ihana.

En tiedä oliko tuo jotenkin etukäteen päätetty vai mitä, mutta kai se oli outoa että juuri Tsiikki sai klousaa tän keissin ?

No mutta klousattu on. Paitsi että vielä on jokin yksi extra päivä.


Hyvä päivä oli.
Hyvä kausi oli.
Hyvä ohjelma oli.

Ei paha.


Tsiigataan nyt vielä se yksi ylimääräinenkin päivä sitten.



Kiitti / Buliiiiiiii !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti