maanantai 23. lokakuuta 2017

Äänestyksestä ja EU:sta

Vaikka en haluaisi MISSÄÄN vitun NIMESSÄ olla MISSÄÄN tekemisissä ns "politiikan" kanssa, saati sitten "äänestää", mutta koska teistä ei ole muunlaiseenkaan elämään ja toimintaan ja metodiin ym, niin tehdään sitten EDES näin; Äänestetään(!!) perkele, mitä sekin onkaan olevinaan, vielä kerran joku Persut tai jokin MURSKAVOITTOON. Sitten minä jätän tuon kaiken siihen.
Olkoon.  Jos ei nin ei. Sota tulee aikanaan ja "korjaa" typerien vitun vittupäiden tekemät virheet ja tahallisen sabotaasin jäljet.

Se mitä ON JO menetetty..........HUH... sitä ei kovin moni kykene käsittämään. En voi sanoin kuvata. Mutta sellaista tyhmät aikaansaa; hukattua potentiaa ja tuhottuja elämiä jne.
Kaikki VAIN koska eivät omaa älyä, malttia, kykyä tarkkailla ja oppia, kunnollisuutta ja kunnioitusta MUIDEN vapautta kohtaan ja koska USKOVAT hyvin LUJASTI !!!!
Johonkin tyhmään hortoilevaan paskaan, minkä joku toinen typerä vitun aivoton paska on suustaan päästänyt jonkinlaisen typeryyden huuman ja kiiman vallitessa viallisessa apinanpäässään.

SE täytyy ainakin yrittää tehdä tekemättömäksi, että Suomi(kin) on annettu / pyritty antamaan, neekerien ja muiden aliapinoiden demonien typeriin lättänöihin ja rumiin vitun käsiin. Ja VAIN koska imbesilleillä on "fiiliksiä" ja "tunteita" ja sellaista juutalaiset Neuvoo tekemään Haliwuudinsa kautta ja hei; kuka nyt EI jutkuja kuuntelis !!!?

-

Minua etoo ja kuvottaa SYVÄSTI tämä nykyajan "Suomi".
Ja muistakaa että minä olen teitä nimenomaan räikeästi YLEMPI, parempi, viisaampi, lahjakkaampi, älykkäämpi ja hoksaavaisempi. EN mikään minkälaiseksi vasurit OLETTAA ja LUULEE ns "Rasistin™". Eli KAIKKI maailman ihmiset ja neekerit.

Ja MINÄ sanon kaiken tämän !! Sen LUULISI jo pistävän tyhmemmänkin miettimään. Mutta toisaalta; jos se pistäisi, ei se joku ehkä olisikaan, lopultakaan, IIIIHAN niin ty-hy-mä !


Vasuri-Neanderthaalit ansaitsee tästä TODELLA mojovan, tuntuvan, rangaistuksen. Ja TODELLA piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkäkestoisen/ lopullisen.


Jos noilla "poliitikoilla" ym loisivilla käärmeillä olisi MITÄÄN aiettakaan tehdä se mikä oikein on(!!) ja auttaa OMAANSA, ne sopisi Turkin diktaattori-varas-persläven kanssa sellaisen sopparin että täältä toki lähtee kaikki kuona valumaan takaisin sinne mistä ne siis tulikin, mutta että Turkki ottaa MYÖS meidän "vasurit" !

Siellähän kälättäisivät siten keskenään; Ählämit ja Vasurit ! Tosin jopa ählämit on liian työteliäitä ja aktiivisia ja SINÄNSÄ "kapitalistisia", jotta vasurit tykkäisi niistä tai ne vasureista.
Mutta onhan siellä toisaalta paljon myös kulkukissoja ja koiria. Joten haittaako niitä sitten lopultakaan uusi hampparilauma nyt niiiiiiiin paljon ?!
En tiä. Onhan se ISO maa.

Vasurien ei tarvitsisi siellä sietää eli Suvaita™  ja kattella edes inhoamiaan ja pelkäämiään Liian Oikeistolaisia, ja sikäli siis Individualistisia, homoja, kun niitä ei diggaa ählämitkään. Ainakaan virallisesti.
Vaikkakaan en ymmärrä MIKSI sillä ne kaikki ON homoja, ja ne nussii ihan tasan de facto; aaseja ja koiria (kuten näitte silloin siitä laittamastani Live Leak videosta!) ja luultavasti, jos voivat, myös niitä katukissojaan.
Elukka parat.



#AmpukaaVasurit!
#EiMarxistiNynnyjäKiitos!
@EiEnääNekrunNekrua!!!





Kiitti.










~ Siivittäkäämme jokin Patrioottinen "poliittiseen" voittoon ja SE jääköön hyrräämään ja päälle ja käyntiin tuonne taustalle ~




Suksikaa vittuun.










Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti