torstai 12. lokakuuta 2017

"Haliwuudin ja Median Marxistit"

:) jaaha ! Ja kappas vain; juuri kun pääsin sanomasta että tuo uusi Star Trek on kerrassaan kuvottavan, höyryävän vasemmistopaskaläjän, "näköinen"....läjä höyryävää kuvottavaa neekerinylistys ja rakastamis sontaa niin tämä oranssi tyyppi on tehnyt oikein videon aiheesta !!

https://www.youtube.com/watch?v=AUuW6UJRcoE




Kuten sanoinkin jo äsken, minä näen aina HETI mitä jokin on, ja tuo ei ole Staartrekkiä ylipäätään, se on PELKKÄÄ rääkyvien paskapäiden päänaukomista ja propagandaa, jokseenkin "globaalissa" mittakaavassa.

Kuvitelkaa "hippirummutus" mutta sellainen joka saavuttaa maailmanlaajuisen yleisön. Jo valmiiksi melkolailla typeriä idiootteja. TUON vitun TOTAALISEN roskan jälkeen niiden aivot on enää pelkää kusipäistä muusia.
Kuten Perus "Vasurin" jo syntyesään.


Vitun paskaläntit.



Mutta tsiigatkaa, tuo on hyvä video.

Ns "sosiaalinen oikeus" todentotta jäytää ja kalvaa koko kulttuuriksi kutsuttua kokonaisuutta sinänsä, mutta eritoten tuota demonirottien ulostamaa paskamyrkkyä levitetään ns "Viihdeteollisuuden" kautta.


Vitun apinat / halveksittavat koiranpaskat.



Kiitti vitusti vitun kusiruutat.
Minä jätin tuon Pässenzerssinkin tsiigaamatta noiden negatiivisten arvosteluiden takia, mutten lukenut kuin pari, katsoin vain pisteet ja oletin että kai se sitten ON noin paska, mutta ilmeisesti se onkin uusi "The Tourist" joka oli JÄRISYTTÄVÄN paljon PAREMPI leffa kuin maineensa ja arvostelunsa.
Niissä on vain yksi "vika"; ne ei kelpaa mielisairaille pikku paskanälvijöille, koska ne ei ole mielisairaita tiuskivia hysteerisiä kommunismia saarnaavia koiran, tautisia, paskaläjiä, vaan "liian valkoisia". Ja kai "liian järkeviä" tjns.

Ei esim nekrua avaruudessa tai jotain muuta vastaavaa vitun ratkiriemukkaan NAURETTAVAA typerää siansontaa ja rotanpaskaa ja silkkaa kusipäistä propagandaa ☭.




Täytyy vielä todeta loppukaneettina että TUO oli loistava kuvaus tilanteesta mitä tuo tuossa sanoo melkeinpä heti alkajaisiksi, eli että "he" ottavat asioita / elokuvia ja sarjoja jne, joita rakastamme jo valmiiksi, ja käyttävät niitä ASEINA meitä vastaan, "indoktrinoidakseen" ja myrkyttääkseen ja aivoliatakseen meidät, omalla typerällä käpyaivojen myrkyllään.
Ei nyt ihan verbatim, mutta asiasisällöllisesti.



Kiitti.









P.s Ja mielenkiintoinen toteamus sinänsä tuokin, että haliwuud joko "kohtaa (silmästä silmään) nämä LOISET jotka sitä vievät alaspäin, tai sitten haliwuud kuolee pois" !!

Aatelkaa miten paljon TUHOA nämä vitun idioottijyrsijät on JO NYT saaneet aikaiseksi !!!?!?!?
Ei jukolauta....välillä sitä oikein ihan ihmettelee. Mutta tyhmyyden VOIMA on SUURI !!!
Voimaahan tyhmillä yleensä aina on, aaaaaiiivan liikaa. Ihan suhteettoman paljon tietoisuuteensa verrattuna. Joka sitten onkin enää pelkkä jälkiajatuksena annettu plöräys tyhmää haaleaa potaskaa. Ja uskomaton omahyväisyys ja pokka.
Ensi-sijaisesti NOISTA on tyhmät tehty.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti