sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Espoossa Syödään Sirkkoja

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710142200461417_u0.shtml


Hyi kristus perkele, hyi hevon vittu !

HÄVETKÄÄ !! 


Saatanan kuvottavat vitun kommarimulkut niljakkeet neekerin-pedestalisoija lierot.



KATTOKAA ny jo vittu ittekin tekosianne saatanan typerät perkeleen naiivit pallinaamat ja munattomat keskinkertaiset laumazombiet elukat !!!

Vitun ääliöt saatana.

"Hiphei! Mä tiiän! Tehään Dystopiasta totta ja syyään kuten nekrutki...tai siis Mustatkin ! Muistakaa lapset ei saa sanoo neekeriä neekeriksi ! Vaan vain Mustaksi ! Täten nekr..Musta muuttuu paremmaksi ! Ainakin sanojan mielessä ! Mutta niin, syökäämme kuten he; hyönteisiä ja toisiamme ja koirien ruumiita ja kuivaa ulostetta ja sen sellaista! Tätä Tietä Edistykseen ! Nam !"

*

Täytyy kyllä sanoa etten osannut nähdä tällaistakaan ennalta, että jumalauta nämä VITUN hipinkommarit, nämä saatanan roska-paska-väen alimmat kurat, KEHTAISI ja mitä vielä, USKALTAISI(!!), SUOMESSA saatana, alkaa tällaisen vitun tihutyö-tuhotyö-ärsytys-vituttaako!?-sabotaasikampanjan !


Saatana mitä vitun älykääpiöitä vittuja te olette.


En voi toistaiseksi kuin ihmetellä !









ANTAKAA TULLA !! Noooooin, nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiin, näyttäkää MITEN ääliöitä pystytte oleen !!

Antaa palaa.



Siiiiieltä tulee; annos uusinta typeryyttä ja häpeämätöntä, mutta täysin hävettävää, "asiaa" ! Tai "paskaa" tai mitä lie.



"Kiitti".














P.s Ei YLLÄTÄ että tämä on Espoosta, jossa lienee neekeri ja murjaanisomppu jos toinenkin.
Ja mitä mielenvikaisimmat Mimosat heitä ohjastamassa.
Eli Rumat Sekopäiset Epätoivoiset Lihavat Läskit Läskit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti