lauantai 28. lokakuuta 2017

Rillit Perseessä - Kikkeli

Alias "Grillit Huurussa - Mikkeli".

Eli suomen ehkä toisiksi typerin paikannimi, tai ehkä TYPERIN ! En tiä ihan varmaksi.

Emmätiä saatana.....vittu se Heedbäri on kertakaikkiaan vaan niin vitun tyhmän typerä typerys ettei sitä voi muuta kuin vai yrittää katsoa tuotakin roskaa ikäänkuin siinä olisi vain se vieras ja se Zaani.
Ei sitä vitun ääliötä vain kestä.
Joku Kikkeliläinen bimbo vielä menetti malttinsa ja kiljaisi että tuo läski olisi ihana !!
Mitä se ei tietenkään ole, vaan sen vastakohta. Eli tyttö vain paljasti huonon ja tyhmän makunsa ja vähäisen tajunsa. Siinä kaikki.

Ihan kuten Heedbäri itse noustessaan lavalle. Ärsyttämään ihmisiä, ja ilmeisesti nauratamaan typeriä kusipäitä kiimaisia bimboja, joita tuollainen yli-lihava hikinen ärsyttävä nörtti kiinnostaa jostain syystä.

Hoksasin tuossa joku päivä että SE mikä Sami Hedberg itse asiassa on, on nääs se sellainen "typerä vitun, nolo, häsläävä ja häpäsyyyy, läski" mikä on lähes jokaisen koulututtujen joukossa.
Se sellainen "ei vittu TUO tulee taas tuohon sölköttämään.." SE tyyppi !

Se on SE !

Se on se vitun nössöjen läski "johtaja" tjns, joka ei osaa HÄVETÄ, vaan luulee olevansa kovinkin khuul, tai tässä tapauksessa hauska.

Mutta se on vain vaivaannuttava ja kamala.

Sen keikkojen täytyy olla aivan H I R V I T T Ä V I Ä, masokistisia, koettelemuksia. Istuntoja "Suvaitsevaisuudesta".
Sietokyvyn ääriajojen koettelemista.
Kuin kuuntelisi äitinsä puhuvan seksielämästään tai ....en tiä mutta olettaisin; tai kuin jos oma tytär toisi "vävyehdokkaan" näytille, ja kävisi ilmi että se on jumalauta joku vitun PERKELEEN hevonhelvetin saatanan NEEKERI !

Ai Kristus vittu !!.....no mutta olkoon nyt tuo pelkkä ajatus, ei nyt suututa vielä siitä.


-

En edelleenkään ihan täysin käsitä MIKSI tuollainen omituinen ohjelma on ylipäätään tehty ! Mutta vielä paaaaaljon oudoksuttavampaa on se että sitä "kipparoi" Sami-suomenkomiikanrutto-Heedbär !!!?
Siis MITÄ VITTUA ?!?!

Vaikka niin no joo ! Hei ! O.k  o.k; onhan siinä muuten siis kyllä SE, että; kukaan muu ei välttämättä jaksaisi "mättää" eli SYÖDÄ, noin paljoa yhden päivän tai vuorokauden sisällä ja rajoissa.
Paitsi ehkä virtahepo tai jokin nälkäinen ja TOOOOOSI ISO koira, tai ehkä jokin karhu tjns.

Mainittakoon että tuossakin kyläpahasessa oli, outoa kyllä, ainakin YKSI ihan nätti tyttö !


Mutta niin, tuo ohjelmaidea sinänsä on SINÄNSÄ kyllä ihan ymmärrettävissä, eräänlaiseksi Änthonybourdain Maailmalla tyyliseksi TUTUSTUMIS ja kulttuurintutkimus tyyliseksi "tripiksi", mutta se on juuuuuuuuuuuri niin kökön amatöörimäisesti ja insinöörimäisen rutikuivasti ja sieluttomasti toteutettu, että se ei VOI olla kuin suomalainen.

Ei edes ryssät möhlisi tuollaistakaan tshääänssiä ihan NOIN kertakaikkisesti.

EIKÄ ne pistäisi siihen mitään vitun omena suussaan hikoilevaa porsasta keulakuvaksi, vaan jonkun edes marginaalisesti viihdyttävän ja hauskan ! Ainakin jonkun "semi"siedettävän tjns.

Tässä minkä olemme saaneet, kiitti vaan vitusti(!), typerässä hevonpaskaohjelmassa, siis periaatteessa tapahtuu VAIN ja eksklusiivisesti seuraavaa; Sam Juntti AJAA ympäri suomea hienolla modernilla maasturilla tai jollain lava-autolla, vitun juntti, tai mikä se nyt olikin, ja välillä pieree siellä salaa yksikseen, ja sitten kun lähestytään, noin 600-5600 Km matkan jälkeen, seuraavaa "Taajamaa" tässä "katajaisessa Maassa", hän ottaa kyytiinsä kai sen Zaaniksi kutsutun lyhyen lihavan tolpan, ja siinä he sitten vähän laukovat tylsää ja tyhmää haaleaa paskaa "läpäksi" kutsuttua "juttua" suustaan, ja hölisevät jotain typerää paskaa, ja sitten menevät tapaamaan jotain jo vuonna 1987 kulahtanutta vitun "vierastaan", joka ei kiinnosta ketään, ja sitten se Zaani niminen olio hiippailee piilooon siitä, ajeleen ympäri kyseistä taajamaaaaaaaaa ja ettii jotain niitä "vieraita", ja sillä välin itse "moon oikeesti ihan hauska! hei?!" Heedbäri menee sen alkup. vieraan kanssa syömään jonkun rilliruuan ja katsoja on ninQ et "mitä vittua tää nyt sitten on oikein ?...mäkin haluun jotain grillimättöö" ja sitten ne syä ja yskäisee ehkä kerran, pari, ja sitten menee siihen maasturiin.
Sitten siinä kierrellään ja kaarrellaan hetki, eli kierretään kyseinen Taajama useaan kertaan ympäri, ja sitten onkin jo mainoksia ! Jeeeeessh !! Ja sitten taas Heedbäri näyttää eksyneeltä, ei vain elämässään mutta de facto eksyneeltä, ja pallohukkaiselta siinä ratin takana ja "koomikon"roolissaan ja kuuntelee kun se vieras lätisee jotakin.
Sitten ne menee johkin toiseen snägäriin ja syö lisää, jossa vaiheessa normaalipainoinen ihmishenkilö olisi jo kanveesiintippumisen ja sydärin laitamilla. Siinä ne sitten pulisee aikansa ja menee vielä ehkä parille muulle grillille ja tekee tämän täsmälleen saman, ihan tismalleen.
Ja se Zaani näytetään kiertelemässä ja kaartelemassa kuin pieru nahkahousuissa jossain vitun Kikkelissä tai Muuramessa tai missä lie takamailla ne liikkuukin siinä Episoodissa, ja se ehkä puhuu jollekkin patsaalle tai omalle perseelleen, en tiä, ja sitten se änkee jonkun (ennaltasovitun?) ryhmän sekaan ehdottaan "kimppakivaa". Eli josko lähtisivät syömään grilliruokaa hänen ja Sam Heedbärin typerän läskipään kanssa. Johon he tietysti suostuvat sillä; onhan nyt Julkkiksia kyseessä ja I L M A I N E N grillisakfa ! Ai miin; MINÄKIN lähtisin kai viivana ! Oitis !
Kuka EI !??!?!

ILMAINEN, toistan, safka !

Tai ainakin näin annetaan KATSOJAN ja eittämättä niiden syöjien YMMÄRTÄÄ !! Mutta TV:ssä kaikki ei aina ole sitä miltä se näyttää, paitsi Sam Heedbär; se on ihan oikeastikkin sysipaska. Mutta siis niin, ehkä ne joutuukin maksaan sen lopulta ite ! En tiä, mutten olisi yllättynyt.

Mutta eikö tuo siis periaatteessa TARKOITA, Hyvä Lukijani, SITÄ että; Sami Hedbergin seura on niin "kysyttyä" että ihmisille pitää tarjota ilmainen lounas jotta ne suotuisi tulemaan siihen sen lämpimään ja kosteaan, hikiseen ja pöyristyttävän tylsään ja rasittavaan ylimalkaiseen piiriin ja "auraan" ja sen lähelle ?!
Eikö tuo jumalauta SITÄ tarkoita ?!

Että siis, lyhyemmin; ihmisille täyty maksaa jotta sietäisivät tuota pölvästiä mulkkua !!?!?

No kuitenkin, jatkuu: niin nin siinä sitten se Tshaani(!) haalii jonkun typerän lauman jotain sisäsiittosia mutantteja rumiluksia, jotain paikallisia Kylähulluja luullakseni, syötettäviksi, ja ottaa ne sen sekundäärisen, mutta myös todella HIENON ja modernin, kuvausauton kyytiin joss sitten vielä vähän tirskahdellaan turhuuksille ja turhaan, kuten hihittelevät teinitytöt.
Sitten sitä saavutaan sinne johonkin nakki-kiskalle ja istutaan pöytään, tai mihin vain lantakasaan mikä ajaa pöydän / tuolin virkaa niissä Nevadoissa, ja ahmitaan (osittain luultavasti myös vastentahtoisesti) sitä kurjaa roskaa mitä Hedberggi "tarjoilee", kuten Kaija K Vain Elämäässä niitä karmeita ilmehtiviä kyykkäys-esityksiään.
Jotka jostain vitun KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTÄ syystä tekee aina vaikutuksen niihin muihin artisteihin !? No mutta olkoon, se on jo kokonaan toinen asia se.

HEI ! Kaija Koo näyttää siltä että jaksaisi muuten syödä yhtä paljon kuin Sam ! Ehkä jopa enemmän ! Hei !? Ottakaa SE siihen vieraaks, se jaksanee syödä tuonkin pullistuneen suolen "pöydän alle".

Johon Sam, eittämättä(!!?), työntää omaansa aina aikaajoin tuon kaiken helvetin hölmöilyn kuluessa ! Ja missä kuvittelisin hänen lähinnä asuvan ja "majailevan" kotioloissaankin.
Sillä se vaikuttaa niin vitun SÄIKYLTÄ ja pelokkaalta Nynny Nyhveröltä että jos, JOS, sillä on jokin naaraspuolinen Shrekitär himassa, niin se on takuulla niin tossun / sorkan alla kuin vain olla ja voi !!!
Joten se luullakseni piileskelee Shekitärtään siellä; pöytäliinan alla, kuin säikky kissa tjns.

Ja vaikka kyseessä onkin, tietenkin(!), todella ISO pöytä, näyttää se luullakseni hyvin naurettavalta ja vain vaivoin onnistuneelta, kuten norsunpokanen joka piileskelee paniikissa, kun ei muutakaan keksi, olohuoneen kahvipöydän alla.
Kyllähän se sinne "mahtuu", mutta lähinnähän on niin että sillä on pöytä selässään, eikä niin että se on pöydäalla.

Mutta kuitenkin, sitten tuo ohjelma näyttä hetken niitä hamppareitaan rouskuttavia muumioituneita juntteja ja syömiseen uppoutunutta Heedbäriä ja Zaania, ja sitten se tulee siihen etualalle sanoon jotain joutavaa ja melko typerääkin luultavasti, vaikka parempi olisi jos se vaikka vain piarasis siihen linssiin, ja hörönauraisi itse siellä taustalla ja SITTEN soisi se tunnari ? Vai soiks se siinä ? En nyt muista.
Mutta sitten näytetään pätkä seuraavaa, ihan yhtä käynnistymätöntä, tylsää, ja lannistavaa, monotoonista ja tunnelmatonta sielutonta korutonta paskaa eli seuraavaa jaksoa.
Jossa ei ole yhtään MITÄÄN, yhtään sen parempaa, kuin missään edeltävässäkään jaksossa tai siinä mikä on juuri lopuillaan.

Hyvä loppukaneetti voisi myös olla jos Sami vain potkaistaisiin aina jostain paikalliselta mäeltä tai kukkulalta tai jopa HYPPYRImäeltä, alas ? Nou ?

Minä katsoisin ihan suht viihdytettynä kun se kierisi pöllämystyneenä ja nuppi tutisten siellä jotain risuista ja ruohikkoista, ehkä kosteaakin(?), jyrkähköä rinnettä alas, hengähdellen välillä rajusti ja hölistessään ehkä jostain muminaa siinä samalla.

Sammal ja ruohomättäiden välillä lennähdellessä ja pahanhajuisen ilmankin(?) sekä siis suusta että.... ja muutaman ahdistuneen kiljahduksenkin ? Välillä hän / se ehkä iskeytysi johonkin kiveen tai johonkin vanhaan hylättyyn ja jo unohdettuun aidanseiväsmäiseen puunkapppaleeseen tjns.


SE voisi jo olla jotakin.


En tiä. Kokeilkaa.












Loppukaneettina sanon että; aatelkaa miten VÄHÄLLÄ sitä voi tulla NOIN "suureksi" ja kuuluisaksi tässä elämässä !!
Hyvä uutinen kaikille lahjattomille vittupäille idiooteille ja keskinkertaisuuteen jonain päivänä ylettymään pyrkiville mitättömille nahjuksille ja muille häiriköiville typerille kyrville / vasureille.



MINULLE; kuin TAHALLAAN provosoiva, elävä painajainen.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti