lauantai 7. lokakuuta 2017

Blade Runner 2049 - Arvostelu

Noniin, nähty on. 3Deenä vieläpä, jota tosin vähän kaduin, lähinnä ymmärtäessäni jo ostettuani lipun että SIKSI se oli niin vitun kallis !!
SIIIIITÄHÄN se herran tähden johtui ! KolmeDee on KALLIIMPI !! Mutta en ole käynyt kai sitten Dark Bätmän Kinda Sucks leffan   teatterissa joten en hoksannut !

Stupidó.


En nyt ihan täysin kyllä tiedä mistä tämän kanssa alkaa.....?..ai miin FAK. Olipahan aikamoinen ....aikamoinen juttu. Täytyy HETI sanoa että olen lähes kaikkien Virallisten Arvosteluiden kanssa samaa mieltä, ne on kaikki melko paikkansapitäviä, jos lukee ne - päätynee olemaan samaa mieltä.

Ja mainittakoon että tämä -Spoiler Free- arvostelu, eli yritän olla paljastamatta juuri mitään.

Jos tämä pitäisi tiivistää jotenkin.... tässä on muutmia mieleenijuolahtavia tiivistelmiä..

* Paljon melua tyhjästä
* Ällistyttävän hyvä
* JYRINÄÄ !!! ☈
* Suomea!! Vittu SUOMEA SAATANA Blade Runnerin kadulla !! KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !!
* Melko mahtava kyllä....
* Outo
* Kaunista katsella
* Hämmästyttävän ankea ja dystooppinen

Jne.

Kai sitä voi yhtä hyvin aloittaa tuosta ^ eli että, ihmettelen snadisti miten tämä voi olla minun, nykyihmisen, joka on JO täällä Tulevaisuudessa ja melko vitun Dystooppisissa tunnelmissa ja maisemissa ja tilanteessa ja mielentiloissa ja "keloissa" ja mitä lie, Terrori-Isku siellä toinen täällä ja tuo Vegas juuri, joka esintyy myös leffassa, siis tuo paikka, Las Vegas, niin nin miten tämä voi SILTI olla yllättävän inhottava ja ahdistava ja synkkä(!) ja dystooppinen ja sangen tukahduttava vaikka olen Blade Runner "fani" ja olen itse näitä nykyihmisiä jotka TYKKÄÄ siitä leffasta !!?
Hämmentävää.

NYT taidan snaijata, mitä omituisinta kyllä, miksei ne 80-luvulla aikuiset / vanhat ole diganneet siitä "visiosta". Tuo "tympi" jo vähän minuakin ! Joka lienee vain siis plussaa ja meriitti elokuvalle, se ON yllättävän ankean synkkä paikka, mutta myös kaunis.

SE on onnistunut kyllä melko täydellisesti. Ajattelin siinä melko alussa jo, kun agentti Koo menee asuntonsa tai talonsa ..ei parvekkeelle mutta mikä lie "matonpesupaikka" se on, vai oliko peräti katto,  että "mikään muu leffa ei ole saanut aikaan tätä yhdistelmää onnistuneesti, kaunis ja tunkkainen / ankea / likainen yht´aikaa".
Noin se on.

-

Leffa alkaa, paitsi sillä että erilaiset ja erinnäiset idiootit ja ehkä myös imbesillit(?), ravaa edestakaisin kaiketi 3D-lasejaan vaihtamassa, en nyt sano kävikö ITSELLENI niin mutta monelle näytti kai käyvän.... ja siinä kun jengi könyää noin 4-10 min myöhässä paikalle. Ehkä jopa reppu selässä ja jokin vitun soturin haarniska päällä ja hevonen suurinpiirtein, mikä kiinnittää sinne johonkin ovensuuhun teatterin sisälle.
Mutta itse LEFFA alkaa tuolla kohtauksella mistä Ridli Skot on jankannut jo vuosikymmenen verran varmaankin, eikä tämä ole minkäänlainen "spoileri", missä se menee tsiigaan tuota tuollaista lihanmöykkyä, tuota Bautistaa.
JO siinä vaiheessa HETI, tai oikeastaan jo leffan alkutekstiosion, joka kestää ehkä 20(?) sekuntia, ei siis varsinaisia alkutekstejä, ja tuttu ääni siinä taustalla paljastaa heti että tässä on jo itse Bleidranneri kyseessä, siitä ei voi erehtyä, mutta kuitenkin; heti kättelyssä ymmärsin mitä nuo arvostelija tarkoittivat kun sanoivat että ihan kirjaimellisesti J Y R I S E E !!
Tätä ei vain KATSO vaan TUNTEE / kokee. Siitä tuli tyädellisesti Ridlin "Prometheus" mieleen, tämä on sen kaltainen monella tapaa.
Itse asiassa alun voisi ottaa tästä ja liittää Prometheukseen tai toisinpäin eikä siitä ehkä ihan äkkiä tietäisi kumpi on kumpi. Kaiketi se onkin jotenkin Skotin vaikutusta ? En tiä, mutta jumalauta että penkitkin rytisi !
Koko vitun teatteri JÄRISEE ja värisee, kuin jokin Disniwööldin keikutuslaite, ja heittelehtii ja värisee ja "sheikkaa" ja tärisee.
Mä diggaan kyllä.

Vaikka se ei kylläkään muuten taida istua alkuperäisen olemukseen oikein mitenkään jos sitenkään. Jota voi kyllä sanoa kieltämättä tästä koko tekeleestä; tämä ei..jotenkin...oikein.....?..jotain. Tätä on vähän vaikea kierrellä ja kaarrella.
Tavallaan, kuten moni muukin, olen jollain tasolla "pettynyt", mutta toisaalta taas en lainkaan.
Tämä on mitä kummallisin leffa !

Ja jos missä niin TÄSSÄ(!!) pätee se mitä joku arvostelija sanoi silloin tuosta Yön Ritarin Paluu pätmänistä, eli että "miksei säveltäjä vain samantien tule ja lyö yleisöä rumpusetillään päähän?". Jep, täsmälleen.

Tämä on kuin kankaalta ja myös kaiuttimista, vyöryisi syliisi, paitsi kauneuttakin, tummanharmaa / musta / kimalteleva ryöppy, kuin vesiputous, alasimia ja metallisten vispilöiden ja paistinlastojen ja haarukoiden yms täyteisiä kattiloita, ja kivimurskaa ja raskasmetallinpaljoa ja mitä lie PAINAVAA krääsää ja roinaa ja ...silkkaa painoa.
Aattelinkin että jos tätä kuvaisi yhdellä sanalla, ehkä sen tulisi olla "painava". Tämä on "painava" leffa.

Synkeä ja painava ja painostavakin.

-

Jotkut arvostelijat valitti ylipituudesta, mutta tiesin jo etukäteen sen tyhmien hölmöjen pölvästien tyhmäksi ja yhdentekeväksi sölkötykseksi, jos ei Bleidranneria kestä / siedä katsoa maltilla niin ei sitä edes pidä katsoa !

Tämä EI OLE !! HUOM!!! Millekkään vitun Duudsonijukille tai muille kohkaaville ja pysyvän levottomille, päättömille kanoille; sinä TULET tylsistymään !! Meik nou misteik abaudit !

Kuten aikanaan kävi kun katsoin teatterissa sen "Enkelit ja Demonit", joka sai ainakin kaikki yleisön teinit / nykyteinit, myös tytöt, puhaltelemaan lyötyinä ja lannistuneina muniinsa tjns... ja huokailemaan suureen ääneen, ikäänkuin jos sitä huokailis tarpeeksi LUUUJAAAA laittaisi se filmiävalvova mulkku siellä kelan vieressä, filmin poikki tai jotain.

Ei tämä siis NIIN tylsä tai puuduttava ole millään muotoa, mutta jos olet levoton ja haluat toimintaa ja toimintaa ja toimintaa, ei tämä ole sinun juttusi. Vaikka sisältääkin paljon(!) enemmän sitä kuin alkuperäinen.

Onhan tämä ehkä vähän...."viipyilevä" ? Vai ? Tai jotain, mutta kylähän se asiaan kuuluu.

Täytyy muuten sanoa että se alun kohtaus teki ihan snadisti lähes pahaa ! SE erotti HETI jo sen alkuperäisen ja 80-luvun sinänsä, ja nykyajan. Se on nykyisen totinen ja brutaali, mutta onneksi kyllä toimi.



Mitäs sitten olisi vuorossa ...? ....mm... No käsitellään tämä alta pois.
Krista !!




!! Hah !! WAAUUUU !!  HAhahahaa...ei vittu ..?...soikoon...
..
Tuo kohtaus taisi saada minut ihan punastumaan tai jotain, tunsin jonkinlaisen kuuman HEHKUN lärvälläin tuon takia, mutta ei se paha o ! Tuossa ^ Krista puhuu noi 8 sanaa silkkaa kotosuomea !! Noille.
Sen jopa saa ihan selvää, ja kuulee, ja se ottaa kuin pieneksi ohikiitäväksi hetkeksi ulos elokuvasta ja saa miettimään... jotakin. "Että mitähän vittua!?" tjns. HIENOSTI se sinne upposi ja sujahti, Suomlanti Bleidranneriin !!

Omituisin elokuvakokemus IKINÄ !! Tuo on jo jumalauta jotakin !! Ja täytyy muuten sanoa että tuo ylimalkainen kohtaus  ^  on yksi koko leffan "aidoimmista", alkuperäistä eniten muistuttavia, aivan TOTAALISTA Blade Runneria, mutta kauniimmalla modernilla / puhtaalla kuvan ja äänen laadulla tehtynä.

Se mitä Krista sanoo, siitä saisi helposti suomalaiset yhden pätkän irralleen ja uudeksi "lentäväksi lauseeksi" ! :)

Hah haha loistavaa.

Tuo kohtaus kokonaisuudessaan oli jo sitä "Taide Elokuvaa" melko puhtaimmillaan, mistä B.Ria on "moitittu". Siinä on myös sopivasti Ryssänkieltä ympärillä. Mutta what-the-fuck-ever, kyllä tuo kelepaa.

Empä olisi ikinä uskonut moista näkeväni / kuulevani !

Krista myös sopii tuohon muutenkin, naamaltaan, yllättävän hyvin ! Ja sillä on aikakin tuossa roolissa miellyttävä peppukin ! :D  En tiedä miten hyvä pylly sillä sitten ON, IRL, mutta näytti ainakin miellyttävältä tuossa. Kuten sen jättihologrammi "Joi" muijankin paljas perse siinä yhdessä vaiheessa. Ja tissit ! Sillä on NÄTIT / vitun hyvä tissit ! Isot, ns "National Geographic" nännit.
Oikein, todella hyvät tissit. "Timanttiset Rossit".

Tuossakin on muuten ihan nätit  tissit ===============> ^^ oikealla. Ja tuo on hyvännäköinen kuin mikä tuo ^ primäärimuija, jonka nimeä en nyt kyllä muista tähän hätään.

Muutamat arvostelijat sanoo että elokuvan paras kohtaus on kyberseksi kohtaus agentti Koon ja "Join"  ja ...no  yhden muun, välillä, ja ...........njaaaa...ooouuu joouu. Miksei. En tiedä onko se paras, mutta on se kyllä hieno ! Sellaista elokuvateknistä neroutta kai, mitä Tarantiinon Inglourious Basterdsissa oli se kun "Shosanna" veti ne Amerikanfutis / inkkari maalit poskiinsa ja siinä soi se "tulen sammutus bensalla" biisi ja oli se kaunis ympyräikkuna jne yms, tämä oli pieni pätkä sellaista sinemaattista täydellisyyttä.
Sitä miksi elokuviin ylipäätään mennään ! Täydellistä "Cinemaa" !
Ja totaaliset "Matrix Revolution" vibat ! Tai mitä ne nyt oli missä Neo ja Trinity köyrii khuulin teknomusiikin tahdissa, se juolahti ihan HETI, välittä, nanosekunnissa, mieleeni kun tuo musiikki pärähti käyntiin.
Tässä on muutenkin jokseenkin Matriksia ym.

Jos mitään, tämä on sekoitus ainakin seuraavia leffoja..
- The Matrix ja sen lisäosat
- Rambo 1 (first blood)
- Prometheus
- se moderni versio Total Recallista
- Minority Report

Ja ehkä se ....alkuperäinen "Blade Runner" ?!? ...kenties ?!..ahthahthahhaaa.

Ja oudon raskas tämä siis on. Mainitsinko jo sen ? Tämä on PAINAVA kuin kivinen elefantti.

-

Tässähän on, mitä inhosin kyllä ensialkuun, myös pari neekeriä ! Toisin kuin alkuperäisessä, joka on ihanan puhtaan valkea, mutta tässä taisi olla tasan 2(!) nekrua ja siinä kaikki. Eikä ne juurikaan näy, mutta se niistä ensi-sijainen on kyllä hyvä roolissaan, miltei "huippusuoritus"han se kai on. Joten ei se nyt niin valituksen aiheesta käy sekään.
Ne sopi tuohon.

Koomisesti, yhdessä vaiheessa leipoi eräs typpi eräältä neekeriltä sen jo muutenkin leveän ja ympäri naamaa olevan nenän, vielä vähän leveämmäksi ! Thaahha haahahaa. AAahh...aijaijaijai.

-

Siitäkin olen samaa mieltä kuin suurin osa arvostelijoista, että kaikki viittaukset ym, alkuperäiseen, on tehty sangen älykkäästi ja ihan aidon ja orgaanisen ja luonnollisen toimivasti, eikä mitenkään tönkön typerästi kuten olisi voinut pelätä.
Ne on OIKEIN sopivasti itse asiassa tehty, ne kaikki viittaukset.

Melko paljon on audio puolta alkuperäisestä, siellä täällä, toistuvia pieniä musiikinpätkiä yms. Ja yksi melko odottamaton "cameo !! Joita on toki ainakin 2, mutta en olisi uskonut että vanha kunnon _______ on myös mukana ! Wau ! Se oli vähän omituista mutta tykkäsin.



Sanotaan yht´äkkiä tähän väliin, eikä tätä edes kukaan käsitä tai usko, joten what-the-fuck, että minä TIESIN elokuvan sisältävän MINULLE tarkoitetun jonkinlaisen viestin, suoraan itseltään Luojalta, ja sehän oli siinä ! Tämä on MINULLE ihan eri asia kuin KENELLEKKÄÄN muulle koko planeetalla. USKOKAA pois vain.
En tiedä miten reagoida oikein..... mutta snadisti hyytävää.
Sellaista se ON kun "henki puhuu" sinulle ITSE, henk.koht! Se on melko vitun ...."repäisevää". Siitä todellisuudesta missä te rämmitte jumissa, missä minä en toki ikinä rämpinytkään itse samalla mataluudella, mutta kuitenkin. Jopa minulle snadisti kylmäävää tai jotain, ja toisaalta lohdullista.

Eniwei.


Arvostelijat kaikki hoilaavat kuorossa kunniaa tuolle Sylvia Hoeksille, ja sen voisi ilmaista niin, jos he osaisivat ilmaista asiat kuten MINÄ, että; Hoeks on tämän elokuvan Hiit Ledzerin Jokeri. NOIN ilmaistuna se "pointti" mene perille.

Mutta kuitenkin ....en tiedä oliko se niin ihmeellinen mutta kyllä se HYVÄ oli ja hemmetin komea muija !!
Kauniita ihmisiä ym tässä on toki paljon.
Ja tyyyyylikkäitä maisemia ja paikkoja ja vaatteita ym. Ihastuttavaa ja kamalaa yhtäaikaa. Kaikkien "kasarityyppien" pitäisi olla melko kotonaan tässä leffassa.

Toi myös mieleen "Akiran" ja "Ghost in the shellin" vaikka en ole tietääkseni kumpaakaan ikinä nähnyt, mutta ne kuvat mitä niistä OLEN nähnyt, oli kuin valokopioitu tuohon, mutta tuohan se on se Esi-Isä. Eli en tiedä voiko puhua kopioinnista laisinkaan, mutta mitä lie, se toimii.

Jos jotain varsinaista ARVOSTELUA pitäisi nyt kyetä kaiken B.R rakkautensakin lomasta tässä heittämään leffan päälle, niin ehkä se olisi tämä; se on vähän sellainen "moderni" !
Vähän sellainen "kolkko", ja ontto tai jotain.....kumiseee eräänlaista tyhjyyttä tjns... se on paikoitellen vähän liikaa Moderni Sci-Fi Leffa eikä Blade Runner.
Vähän liian Minority Reportmainen tai jotain sinne päin.


Täytyy tosin nyt mainita kesken kaiken, kun muistin ja tuli mieleeni, tämähän pitäisi olla tuolla ihan ALUSSA, mutta kuitenkin; se on ihan jumalauta MAHTAVA siinä alussa, sellainen mitä yksinkertaisin kohtus kun agentti K palaa tehtävältään tuohon vanhaan tutuun synkkään "megacityyn" !! Sitä en olisi edes itse osannut tehdä noin, saati paremmin. Se on tai oli, yksinkertaisuudessaan jukolauta murjovan kaunista !! Sangen yksinkertainen kaupunkiinmeno kohtaus mutta se oli niiiiiiiin maagisen ja nostalgisen hieno, ja se khuuli skifirummutus siinä tustalla....AAAAAAH, SE se on sitä jotakin. Sci-Fiä kai, tai jotain.
Hienoa !

En tiä, mutta olisiko sana "elähdyttävä" sopiva ? Ehkä. Se oli liikuttava lähes.
Ymmärrän nyt niitä arvostelijoita jotka sanoi että tämä Denis on valittu osittain ehkä siksi että se osaa kuvata jotenkin erikoisen hyvin ihan vain silkkaa kaupunkimaisemaa ...ja mitä lie "faveloita" ym, joita tuossakin on. Sen se näyttäisi tottavie osaavan ! Ja hyvin !
En tiedä miten sekin lie edes MAHDOLLISTA.....? Siis MITEN sitä nyt VOI   KUVATA  kaupunkia jotenkin niiiiiiiin erikoisesti ? Mutta kai sitä sitten voi.

Hieno city se edelleenkin on, vaikka jo niiiiiiiiiiiiiiin todella nähty.

Itse asiassa muuten yksi takuulla kai parhaimmista ja hienoimmista kohtauksista on sellainen missä agenttimme menee Suur Los Angelesin ulkopuolelle ja hänelle sattuu jotakin. SE on jumalauta HIENOA, hienosti tehtyä elokuvaa. Yksinkertaista ja brutaalia, kuten kyllä koko juttukin sinänsä.
Mutta siitä minä tykkäsin. WAU.

Tässä on myös kaikkineen päivineen, hyvin paljon sekalaista pc / konsolipeli juttua. Maisemaa ja mitä lie vehjettä ja ideaa ja ääntä ja kaikkea. Monasti juolahti "pelillisyys" mieleeni, mm juuri tuossa mainitsemassani kohtauksessa.
Esim siinä MITEN agentti K katselee / katsoo ulos aluksensa / "spinnerinsä" ikkunoista. SEN luulisi olevan AINA ihan päivänselvää "kamertyöskentelyä" muttei tuota kovin usein tuppaa näkemään. Mutta toimi kuin junan vessa !
Ja taisi toimia se "spinnerinsäkin"! Jopa vaurioituneena. Kovaa kamaa.

Ja tuosta tuleekin mieleeni yksi "pointti" jonka pistin merkille, eli että; tämän leffan teknologiassa ja aseissa on erityistä YTYÄ ja toden tuntua ja "munaa" ja tehokkuuden tuntua ja sen sellaista.
Kaikki nuo laitteet on kaukana mistään kepeästä sekundasta ! Tuo kaikki TUNTUU siltä että siihen voisi luottaa kuin muuriin. Ja se on yhtä hyvä ja hienoa se, kuin se on harvinaistakin.


Tässä leffassa on, tuskin mikään SPOILERI,                          ...............niin nin tässä on myös koirakin.
Joka ihan ...oli kyllä ihan jees. Mieluummin kyllä kissa, mutta tuo on niin hyvin valittu koira, niin takkuisen "tyylikäs" ettei se sotinut mitenkään mitään vastaan. Sekin toimi.


Mutta palatakseni varsinaisempaan KRITIIKKIIN, jota minua inhottaa tästä antaa, niin kyllä tämä joootenkin....olisi voinut vieläkin enempi olla ?!
En tiä. Ja se yksi juutuubmuija mihin joskus laitoin linkinkin, jota menen kohta ehkä tsiigaaman, sen "spoileri version" elokuvan arvostelusta, nyt kun olen nähnyt koko rainan, se siis sanoi että hän EI tykännyt siitä miten tämän lopussa "replikanttien individuaalisuus" jotenkin muka vesitetään tjns, ja valittihan se tottakai myös "naisten esineellistämisestä" ja mistä muusta, mutta minä tykkäsin ! Ja niin, siitä se valitti että tämä jotenkin "pilaa takautuvasti myös ykkösen" koska tämä ...."ottaa kantaa" tjns, ykkösen tiettyihin kohtiin, mutta minä en yhdy lainkaan tuohon hömppään ! Nyt meni se muija kyllä metsään ja jokseenkin pahastikkin !

Minä ymmärrän tuon individuaalisuus / uhriutumisjutun kyllä ihan täysin, ehkä se ei ole vain käsittänyt sitä sitten tai jotain,  mutta ei se mitään vesitä ! Eikä tämä ykköstä pilaa muistaakseni millään tavalla.


Niille joita kiinnostaa jankutella siitä "onko Decard replikantti vaiko ei?" niin.............ei kai tuon selvempää vastausta oikein VOI antaa ?! Eikä siihen siltikään edes vastata ! HAhaha, kiehtovaa kiertelyä ja kaartelua.

Ja täytyy nyt kyllä, outoa kyllä, sanoa että Jared Leto ei ollut itse asiassa mitenkään, ei lainkaan, paska !!!
Päinvastoin, olen miltei samaa mieltä kuin jotkin virallisemmatkin arvostelijat, eli että sitä olisi voinut olla enemmänkin.
Täytyy myös sanoa etten edes muista mitä sille hahmolle kävi ! AHAH ahahahaaa....ai luoja...kai se henkiin jäi tai jotain ?... En kertakaikkiaan nyt muista.
SIITÄ saatan olla vähän samahkoa mieltä sen juutuubmuijan kanssa, että Ryan Goslingin kohtalo tässä on vähän ikävänlainen, jopa odottamattoman. Enkä snaijannut ainakaan heti KUKA tai MIKÄ hän on !!
En tiedä nyt sanoa ihan äkkiä mikä se on suhteessa Dekarddiin tai Reicheliin tai mihinkään näistä tai noista uusista. Se on vain lähinnä "Agentti K". Muistaakseni.
Mielestäni ?
Käsittääkseni !?....en tiä.

Tsiigatkaa itse.



-

Kyllä tässä vähän oli sekalaista "emotionaalisuutta", mutta tosielämä on murjonut minua aivan liian paljon jotta tuntisin mitään niiiiiiiin merkittävän erityistä nyt elokuvan takia, edes Elokuvien Elokuvan, tavallaan, mutta kai tuo moneen muuhun iskisi jotenkin.

Ehkä Ryan on vähän puiseva ja kolkko ja kylmähkö, mutta sopii se kyllä pirulauta yllättävän hyvin tuhon !
Ja nyt meillä on VALKOINEN Bleidranner, eikä juutalainen ryssä !! Joten SE on parannus.
Ja ainakin hän näyttää mitä parhaimmalta. Se on komea näky useastikkin tuossa kyllä. Ja vitun hieno rotsi ! Se olisi, nuorempana ainakin, kelvannut oitis päälleni !

-

Elokuva LOPPUU tavallaan vähän samoin kuin ykkönenkin eli jokseenkin tavallaan..kai?...yht´äkkisesti, mutta minä tykkäsin. SE oli jos mikään, melko emotionaalista.
Haikeaa.




En tiä, olisiko tämä tässä ?!

Tämä ontällainen ensiarvio ainakin. Tuoreeltaan.
Siinä on melko paljon kaikkea, joten en ehkä vain muista nyt heti kaikkia "pointteja", mutta ei tuota tarvi kyllä näkemättäkään olla.

Se on yllättävän hyvä jatko-osa sinänsä, elokuvaan joka ei juuri TARVINNUT jatkoa.
Ja toimii melko moiteetta kyllä.
Onhan se komea ja kaunis ja mitä kaikkea, mutta vähän nykysilmin outoakin paikoitellen, palata 80-luvun "tulevaisuuteen".
Ja vähän etäisen kolkoksi tuo jotenkin jää toisaalta, aattelinkin että se on kuin jokin ylipitkä deodorantti / "tuoksu" mainos tai jotain.
Tai ehkä automainos tjns.


Ja voin nyt todeta että juu EI !! EIse kyllä ollut tuon saundträkki mikä siellä tuubissa keikkui !! Ehkä pari biisiä olikin tuosta muuta...EI.

Ehkä sellainen loppukaneetti vielä että, tuossa käytetään useassakin kohtaa sitä tiettyä musiikinpätkää ykkösestä, sitä sellaista syntikan pitkäänvenyvää melodianpätkää, mutta vähän muuteltuna, niin nin aattelin vain että olisivat vain käyttäneet sitä SAMAA, originaalia.
Tuo jää vähän vaillinnaiseksi, haaleaksi ja oudommaksi versioksi.



Mutta summa summaarum: kyllä tämän katsoo !



Pelkään jopa että saavat päähänsä vieläkin jatkaa tuota !




No....tsiigataan.


Käykää tsiigaamassa, ja ÄLKÄÄ luulko että voitte ottaa jotain eväitä ja juotavia mukaanne !
Tämä lienee HILJAISIN elokuva jonka olen ehkä IKINÄ nähnyt !
Siis sitä ihan kuuli eturivin hengityksen äänen suurimmassa osassa kohtauksia ! Tämä on HILIJAANEN leffa.
Akusinen kai voisi sanoa / tai akustisesti, perkussiivisesti, sangen äänetön ja keskittynyt.

Mutta sitäkin järeämpi KUN jotain tapahtuu.




P.s Se ohjaaja näyttää pallinaamaiselta keharilta. Ihan OIKEASTI "keharilta". Se näyttää jälkeenjääneeltä. Ja joku muukin totesi näin, jonkun tuubifilmin kommenteissa. Englanniksi.
En ole yksin. Se on kuin neanderthaalien joku "vammainen" tjns.





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti