keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Paljon asiaa...EI tyhjästä

En tiä....kokeillaan.

Kirjoittaa aiheesta.
Joka pyörähtelee välillä päässäni / tietoisuudessani, joka EI OLE päästä lähtöisin btw.
Mutta kuitenkin; välillä saan suoranaisia INHONpuuskia tämän nykyisen vekru-nekru MUODIN ja hössötyksen ja maailman ja maailmantilan takia.
Ja olen tottakai ihan täysin oikeassa ja oikeilla jäljillä; se ONKIN kuvottavaa ja sitä TULEEKIN inhota ja vihata täydestä sydämmestään.

Se on PAHUUDEN tahallaan aikaansaamaa rienaa ja tuhoa ja alistusta ja kiusaa.
Ei vasurit tee tällaista kaikkea (Kaaosta?) VAIN tyhmyyttään, siinä on paikoitellen paljonkin ns "ajatusta" takana, ja absoluuttisen halveksittavaa ja oksettavaa, alhaista ja lapsellista, kaunaista pikkupierujen vihaa.
Mutta kuten olen sanonut, on MINUN vihani oikeutettua ja parempaa, se on viisaan ja älykkään ja HYVÄN vihaa pahuutta tyhmyyttä, kuvottavuutta ja rumuutta ja kiusaa ja inhottavuutta ja sabotaasia kohtaan.
Se on vihaa Luciferia itseään kohtaan ja vastaan.
Ja alhaista ruokottomuutta yms.



Pahinta on että kaikki tämä ON JO käynyt; meidät ON JO saatu näinkin paljon raiskattua.
Ja kuten tiedätte, kai, ei MIKÄÄN sido, ainakaan uroksia, yhteen niin kuin nöyryytys !

Tämä EI JÄÄ tähän. Kuten olen sanonut.

Jossa onkin näiden tyhmien vitun tuittupäiden yksi SUURIN ONGELMA; ne on tyhmiä kuin jotkin vitun Hutut ja Tutsit, muslimit ja Puna Khmerit, ne ei vain osaa, eikä halua, eikä PYSTY, antaa anteeksi ja/tai antaa asian olla.
Niiden on vain pakko kerjätä verta nenästään...........kaiketi lopullisesti.
Se ON vain niin, kun ei itse omaa mitään lahjoja. En tiedä, mutta luulisin olevani 100& oikeassa.

Olen itse nero, ja monilahjainen, moderni Da vitun Vinci, joten en TIEDÄ sikäli, MILLAISTA se todella ON, olla todella todella Vitun Tyhmä, kuten "vasemmistolaiset" ryysyiset reppanat ja muut tunkkaiset saatanan vastenmieliset vitun vetelät ja syyläiset marakatit, mutta eiköhän se tuollaista ole.
Kun ei pysty mihinkään, ja huomaa olevansa ruma ja lahjattoman keskinkertainen ja tyhmä, mitä sitä sitten tehdään ?!

Jep, noin on; sitä mennään "mukaan politiikkaan" tai tullaan kytäksi tai rekkakuskiksi, jotka tosin on HYÖDYLLISIÄ(!), tai aletaan elämäntapa"kapinalliseksi" kiukkuiseksi kusipäiseksi ääliöksi. Aikuiseksi Lapseksi.

Niin kävi nähdäkseni lähes koko Sukupolvi-X:lle !! Täysin pilaantunutta tavaraa.
Ja sen yksi sangen MERKITTÄVÄ SYY on niiden vanhemmat, jotka on olleet TÄYSIN seinähulluja älykääpiöitä, ja sodan raunioittamia tyhjiä satanistisia ja ilkeitä, mitättömiä katkeria nahjuksia ja sydämmettömiä typeriä taikauskoisia hylkyjä.
Tyhjiöitä Pahalla Asenteella !

Kuten "Vasurikin".

*

Ällöttävää NEEKERINpalvonta aikaa tämä nykyaika.
Eikä kukaan näy osaavan LOPETTAAKKAAN sitä. Se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................



?!?!

M I K S I !?!?

MITÄ herran tähden NEEKERISSÄ, on KENENKÄÄN mielestä, palvottavaa tai ihailtavaa !!?

Se on kuin palvoisi tai ihailisi jotain vitun mongoloidia keharia, ja kehuisi sitä KAUNIIKSI ja miksei älykkääksikin tjns...jaa ...?..hei ? venakkaas... ei kai toi o vittu JO KÄYNYT !??!

Jep ! Käynyt on !!

Tähän on enää ihan muutama hetki aikaa, ihan pari askelta; kohta mennään ihan pokkana hanhien ja hirvien  kanssa naimisiin ! Ja "jos et ymmärrä" - olet pieniaivoinen idioottijäärä muinaisuudesta.

Tälle kaikelle on tavallaan "nimikin" tai tästä on sitaatti / sanonta, se menee näin; "kiusa se on pienikin kiusa".

TUO on koko "vasemmistolaisuuden" YDIN.
Ja OLEMUS.
Ja YDINOLEMUS.

Niitä inhottaa kai itseäänkin olla inhottavia, joten ne tekee sen ainoan mitä keksii; kostaa sen teille kaikille muille.
Ja minullekin. Ehkä vielä enemmän, en tiä. MINUT ne kokee tosielämässä aivan täysin sietämättömäksi koetukseksi ja testiksi ja rienaksi; olen KAIKKEA mitä ne EI OLE eikä VOI ikinä tulla olemaan.

Olen niitä kaikkein harvinaisimpia kaikista mitä tällä kurjalla vitun planeetalla ikinä nähdään.
Olen hyvännäköinen, toisin kuin lukija voisi ehkä luulla ja olettaa, olen yliälykäs ja viisas kuin Buddha, olen hypnoottisen charmikas ja karismaattinen, HARVINAISEEN extenttiin.
Ei ole sellaista seuraa jota en osaisi OPETTAA, tuosta vain, kuin Jeesus siellä jossain vitun temppelissä.
Ideani on ihan aidosti ja oikeasti maailmanluokkaisia ja hoksaavia ja älykkäitä ja tasokkaita, kuten ajatuksenikin ja huumorini, joka tosin usein on mennyt muilta YLI, koska se on liikaa tietoisuutta yleisölle OLETTAVAA. Usein. Mutta ei enää, enää minä EN tee tuota oletusta.
En ollenkaan. Mutta toisin kuin esim Sami Hedberg, minä olen AINA saanut ihmiset HELPOSTI nauramaan, ja vaikka minulle se kaikki HOKSAAVUUS on hyvin HELPPOA, se näyttää tekevän ihan aidosti ja oikeasti VAIKUTUKSEN muihin. Ne ei ole siis ITSE kovin HOKSAAVIA. Kuten ei ole Heedbärikään. Sillä ei vain leikkaa kertakaikkiaan yhtään !
Sillä ei ole käytännössäkatsoen MITÄÄN sanottavaa, ja SILTI se idiootti narsistipunkero ei voi olla änkeämättä esiintymislavalle ja/tai kameran eteen ! SE jos kuka, on eräänlainen "tuppautuja". Se vain ei tajua pysyä poissa tai sivussa.
Tai en tiä, ehkä se on KOHTALO että siitä läskistä tulee niinsanotusti "jotakin", ehkä lihavampi ainakin, kun taas minusta ei.
Mutta lohduttaudun aina välillä sillä että; "parhaita miekkoja ei koskaan paljasteta".

Ja sitäpaitsi: mitä suomlantilaiset minulla tekisivätkään ?! Vitun tyhjännaurajat ja ylivakavat vittupäät idiootit ? Jotka tykkää vain keskinkertaisesta tunkkaisesta lahjattomuudesta ja mitäänsanomattomasta pliisusta skeidasta.
Ei se kyllä mikään selittämätön ihme muuten o, että Heedbäri myy kuin häkä !

Ai miin: mitä Finuiittiin tulee, sehän on jo periaatteessa pullotettua salamointia !!
Äijä menee lavalle ja pärisee vähän aikaa kuin jokin idiootti, ja sitten loppuu "sanottava" niinsanotusti, eli pärinät ja huokaukset ja kohinat ja huohotukset ja *prrrttt* äännähdykset, jolloin "Kysytään Yleisöltä".

Se on, yleisöltä kysely, just lahjakkuuden merkki. Ihan sama se on kuin tieteessäkin, jos täytyy esim keksiä lääke johonkin vitun keltatautiin, mitä sitä tehdään? Thät´ s rait, sitä jalkaudutaan siihen kadulle, tutkimuslaitoksen ulkopuolelle, ja kysellään ohikiitäviltä Remontti-Reiskoilta ja nunnilta ja hamppareilta ja villamyssy-regei-hamppu-vasureilta oisko niillä jotain neuvoo? jotain insaittii ?
Hei ?!...oisko ?
















Niin hei ? Oisko !?


Mitään !?
Miten saa esim hiiret ajattelemaan paremmin ? Tai kasvatettua kalalle jalat tai jotain ?!
Eniwan ?

Tai kytälle aivot ?



*


No mutta kuitenkin, ns vasurit VIHAA ja INHOAA meitä Oikeita ..Jotakin. Taiteilijoita, Tieteilijöitä, mitä vain mikä ON oikeasti Jotakin.
Koska heistä itsestään EI OLE MIHINKÄÄN. Muuhun kuin ehkä just pilvenpolttoon jossain vitun pusikossa, ja riehumaan ympäriinsä "kuin" avohoitopotilaat. Ja luultavasti heistä enemmän kuin vähemmän, on alkoholistien siittämiä saatanan saastoja, jotka olisi tullut ITSE abortoida tottakai, samantien.
Jos alkoholisti tai narkkari on raskaana; niin MIKSI helvetissä sen annetaan synnyttää ?!?

Lopulta ehkä jopa NEEKERISTÄ herran tähden(!) on VÄHEMMÄN haittaa, kuin alkoholistin "lapsesta" !!
Ja tuo on jo niin paljon sanottu että täytyy hetki hengähtää.....









































....ei saatana....?..
..?













Huuuuuuooh.





....






........




Huh helvetti.



No jaa..

Saitte tuhottua. Hämmästyttävän paljon !!
Mutta kai se onkin aika helppoa lopunkaiken, ihan kuin nuorena tai lapsena on helppoa kiusata joku, vaikka hengiltä(!jeees!), koska se toinen ei LAINKAAN ole SAMALLA SIVULLA ylipäätään !!
On helppoa VOITTAA ikioma pelinsä ! Jos sitä pelaa yksin, eikä toista tee tilanteesta tietoiseksi.

Sellainen on REPPANAN ja häviäjän ja luuserin ja kiukkuisen pikku alkoholistin kuseman kusipään peli.
Sellainen on Saatanasta, niin ja toisin -sanotusti.

Se on alhaista ilkeää ja julmaa

Ja niin tuhoisaa etten kirjoitetuksi saa.
Ei sitä VOI kirjoittaa kaikkea.


Mutta alhaisillehan maailmaa kai kuuluukin.
Ne täällä on AINA "hallinneet" ja sotkeneet asiat ja syyttäneet sitten meitä hiljaisempia ja kunnollisia ja älykkäitä. Mesottuaan ja mölyttyään vitun levottomat imbesillit elukat, tuossa aikansa, ympäriinsä, kuin päättömät vitun kanat.



On MIILLLLTEI, on LÄHES, niin että vaikuttaa ihan ..tai ainakin lähestulkoon, siltä kuin että; luoja ei lainkaan HALUAISIKAAN minkään liian tasokkaan ja hyvän ja ylevän ja kauniin ja sen sellaisen, toteutuvan. On kuin se vitun paskaläjä miltei INNNNHOAISI sellaista ! Ja siis sikäli, MINUA !
Iroonista ! HAHA AHAHAhaaaaa.

Toisaalta; eikö se inhoa sitä Luciferiakin ? joka siis on Enkeleistä PARAS ja lahjakkain, älykkäin ja komein jne ? Se on kakkonen VAIN itse luojaan verrattuna.
Ehkä TÄMÄ inhottaa luojaa. Mutta MIKSI sitten tehdä koko tyyppiä jos sen kokee uhaksi ?!




Huu th fak nous !



Ehkä ärsyttääkseen ? Myös ITSEÄÄN ! HAH aahahaaaa.

Tai ehkä se oli itse asiassa vain jonkinlainen vahinko ?! Eikä lainkaan ole luojalle ilo.

Se diggaa matalasta ja keskinkertaisesta, alhaisesta ja moukkamaisesta, opportunistisesta ja periaatteettomasta selkärangattomasta ja mauttomasta, häpeämättömästä ahneesta valehtelijasta ja kurittomasta vitun inhottavasta kiusantekijä-pullistelija-vittupäästä. Ja KAIKKI nuo pätee "poliitikkoihin" kyttiin ja ihan kaikkiin "Vasureihin".
KAIKKIIN.

Ja siis naisiin. Eritoten, nähdäkseni, vanhoihin naisiin. "Ämmiin" tai "Rouviin".





Minua kuvottaa tämä aikakausi joka tapauksessa.
MIKSI kaikki pitää AINA jumalauta pilata ?! Joka vitun IKINEN kerta !?!?! Saatanan vitun apinat.

Vittu A I N A !


Kiitti vaan ihan vitusti. Taaskin.

Ääliöt.


Sanotaan nyt vielä, for what the fuck ever it´s worth, että kaikkien teidän EI-vasurien eli EI-sabotöörikommarien, tulee käsittää ja hyväksyä ja toimia TÄMÄN pohjalta, että vaurit HALUAA satuttaa ja INHOTTAA ja provosoida ja ÄRSYTTÄÄ ja tuhota ja mitätöidä ja niin edespäin.
SE, on niiden SEtavoite. Se ainut ja se todellinen.

SE on se niiden juttu.

Vaikka ne on päältäkin rumia, ne on sisältäkin silkkaa paskaa.
Ja SIKSIHÄN sitä on RUMA alunperinkään ja ylipäätään; koska on RUMA sieluaan myöden.


HÄPEÄISITTE edes. Mutta ei eläimet häpeä.
Eikä ateistit yms. Jotka luulee elävänsä vain KERRAN ja siinä se.
Kaikki on tieteellistä ja robottimaista ja biologiaa ja muuta kurjaa kuraa.

I got a surprise for ya ! Tulette yllättymään !! Siitä en tiedä onko se teille hyvä vai paha ylläri, mutta it´s coming !


Enkä MINÄ tarkoita mitään mitä ne vailla minkäänlaista älyä ja tietoisuutta syntyneet, idiootti"uskovaiset", jauhaa puhuessaan Jumalasta ja Taivaasta ja Helvetistä yms sonnasta. Ei ne siitä MITÄÄN TIEDÄ !! Ne on vain ÄLYLLISESTI LAISKOJA ja pelkureita ja mitättömiä nahjuksia vailla persoonaa, jotka on lukeneet Raamattua tai kuunnelleet jonkin punapäisen vitun paskanjauhajaidiootin saaaaAAAARRRRNAAAAVAN siitä jotain OMAA TULKINTAANSA(!!) ja uskoneet sitten sen, luultavasti pedofiilin, "papin" (jollaista ei pitäisi olla ensinnäkään edes olemassa!!) suoltama tulkinan.

Niitä, ei "heitä", mutta "niitä", ei tulisi edes kutsua EDES "uskovaisiksi" vaan ihan vain "tyhmiksi" tai "älykääpiöiksi" tai "maanvaivaksi" tjns. Kuten kyttiäkin.
Molempia hyvästä, ja täysin oikeaan tarkkailtuun havaintoon perustuen, korrektista, syystä.






Nykyään ei ole enää unelmia, on vain dystopia ja neekereitä ja joku päätäänaukova vitun rähjälistön sekopää JUUTALAINEN saatanan vittupää-idiootti nimeltä Koko-Hubabababra. Joka EI tosin ole sukua Koko-gorillalle, joka on tietoinen ja älykäskin, ja osaa viittomakieltä !!

Tuo ^ ääliö sekopää taas ei osaa yhtään MITÄÄN, muuta kuin haista pahalta ja levittää tuskaista typeryyttä ja moukkamaista ylimielistä idioottimaista pahuutta ja alkeellista alhaisuutta ympärilleen.
Se asuukin luultavasti jossain "pesässä", ei niinkään "rakennuksessa" tai "asunnossa" tai "sisälläkään" edes lopunkaiken.


Kapteenin Suositus: jos näette kyseisen pesän, polttakaa se !



En oikein edes tiedä MITÄ ajatella kun tuokin vitun idiootti tulee mieleeni.... olen yhtä pöllämystynyt ja hukassa ja järkyttynytkin, kuin Las Vegasin asukkaat about nyt, tällähetkellä.

Täytyy myöntää etten olisi SUOMESTA uskonut !!
En olisi nuorempana kuvitellut täältä löytyvän tuollaista vitun, saatanan, vitun kuvottavaa (juutalaista) kuonaa ja NOIN pidäkkeettömän ja hävyttömän villejä idiootteja.

Kuten se vitun tuhoajajuutalainen itsekin tietää, se pitäisi sitoa neljään ravihevoseen ja repiä kappaleiksi. Siinä sen kirkuessa mielisairaalaleffoista tutulla psykoottisen hullun kirkuvalla raivolla.
Luultavasti sen viimeinenkin sana olisi jokin verta nokastaan kerjäävän ylimielinen ja UHMAKAS juutalainen parahdus kuten ehkä esim, ja sanokaa jos olen väärässä mutta tämä nyt vain juolahti mieleeni, niin nin ehkä että "Rasistiiiiit™ !!"

Tai ehkä jotain muuta vastaavaa. En tiä.
Mutta LUULEN että se olisi tuo.



Totisesti; "kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää" !

Eikä tarvi elää edes kovin vanhaksikaan.







Muistakaa että; jos nykynuoret kasvaa ympäristössä jossa NEEKERIT ja ÄHLÄMIT ja KOMMUNISMI ja "räp" yms saatanan rapakon pohjalta kaivettu paskaakin alempi sonta, on ihan O.K ja jotain mitä jopa vittu IHAILLAAN ja jalustalle nostetaan (ihan piruuttaan), niin..... no.....en tiä, jos kykenette siihenkään vähään niin AJATELKAA.

Aatelkaa minkälaisia idiootteja näistä nykynulkeista vielä tulee !!
Niistä tulee vielä yhtä tyhmiä kuin TYHMIMMISTÄ Amerikkalaisista !!!!!

Ja se on jo niin täydellistä tyhmyyttä että en näe enää mitään syytä pysyä edes pehmeiden seinien sisällä ja vaatteissa, sitä voi yhtä hyvin asettua alasti kyykkyyn jonkin virran, joen, rannalle ja palvoa sekä virran kaloja että mahdollista tulta (nuotio tjns) ja seurata ja palvoa sitä kaikkein painavinta ja tyhmintä ja ahmateinta vitun idioottia joka moukaroi muita isolla lihavalla nyrkillään päälaelle.
Ja nukkua ehkä, jos hoksaa, yönsä PUUSSA eikä maassa, missä esim kissapedot yms voi tulla ja syödä.

Se on siis jo paluu pimeyteen par excellance.


Ei tässä "ihmisen tarinassa" olla enää mihinkään vitun kuuhun tai avaruuteen yms, menossa, vaan takaisin savannin ruohikkoon ja luoliin, kuuntelemaan kovistelevien imbesillien vittupäiden ja ovelien loisten ja tilannetta hyödyntävien mielisairaiden ja pahojen, psykopaatien ja sosiokin -paattien, komentelua. Ja heidän hyväksikäytettäväksi.




Haistakaa kaikki vittu.






Kiitti.














Ja hei !!
P.s LOPETTAKAA se vitun "räppääminen" vitun pellet ! Siinä ei ole YHTÄÄN MITÄÄN khuulia tai kovaa tjns, se on vain teille epävarmoille heterojunteille yksi HELPPO tapa VAIKUTTAA joltain muulta kuin TÄYSIN umpimieliseltä idiootilta vitun lantajuntilta. Kenties joltain "Ei-Rasistiselta™" Pyhimykseltä, ja Sosiaalisten Oikeuksien Esitastelijalta ☭ !! Yms täyttä ja totaalista valheellista nynnyä peruspaskaa.

Te olette toisinsanoen VALEHTELIJOITA.

Valehtelu, SIITÄ on taaskin kyse.

Plus siis vielä SE että te näytätte ihan naurettavilta idiooteilta.
En tiä....ehkä nuo Tavallisemmat Ihmiset ei sitten NÄE  taaskaan mitään, tai sen "fasaadin" eli suomeksi "julkisivun" ja hevonpaskan ja "magian" ja valheellisuuden ja kakkaisen pinnan ja teeskentelyn ja muun siansonnan LÄPI, mutta MINÄ NÄEN !!

Minä näen AINA.

Te ette voi piilottaa minulta juuri mitään.

Ehkä tämänkin takia olen ollut vähän vähemmän suosittu kuin muutoin olisin; minä ÄRSYTÄN kaikkia, ärsyttämällä niitä joita TULEEKIN ärsyttää, eli PAHOJA.
Minä ÄRSYTÄN pahoja. Ja se saa teidät petturipaskahousut PANIKOIMAAN.

Minä HALVEKSIN teitä.

Vittu TE OLETTE PAPERIA !! Nimimerkistäni huolimatta.

Jesus mon, YOU is paper !



* * * * *





Kiitti.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti