torstai 19. lokakuuta 2017

Ilja ja Vapaus

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710192200471522_u0.shtml

Niin. Miten on !?

Päästääkö toisten elämiä omivat paskapäät läskit irti Iljasta vaiko ei !? Kas siinä pulma.

Jos päästää; mitä muutakaan ne tekisivät ?! Ne on SYNTYNEET kiusaamaan ja puuttumaan ja häiritsemään, niillä ei OLE mitään muuta. Ei ole mitään taitoa eikä sielua eikä tunteita eikä oikeanlaista nöyryyttä saati sitten maailmankäsitystä, ei ole yhteyttä Itseen / Logokseen tai Henkeen. Ei ole....oikein MITÄÄN.

On vain tyhmää, tyhjää, pullistelevaaa ylpeää itsekästä eläimenpaskaa. Siinä kaikki.

On vain persoonallisuushäiriö-luokitukseen oikeuttava tosikkous ja vakavamielisyys ja ymmärryksen ja huumorin ymmärryksen puute, ja liian GIGANTTINEN käsitys oman mitättömän nahjuksen itsestään jne.

Joten ne TARVII tän ! Ne TARVII Iljaa, kuten kaikkia vastaavia; niillä ei ole itsellä "sisältöä" vailla uhria tai "vihollista".

Ne, "poliitikot" siis (sis. kytät), menee maailmaan, aiheuttaa ITSE jonkin itsestäänselvän reaktion tai vastavoiman tjns, ja sitten koska ovat ensin MÄÄRITELLEET sen itselleen ja TOISILLEEN ja TEILLLE jotka luulette olevanne HEIDÄN puolellaan ja kanssaan samassa veneessä, joksiskin nimeltä "rikos"; he alkavat sitten jahdata sen "rikoksen" "tekijää" koska ...no, koska HE ovat MÄÄRITELLEET kyseisen toimen / toiminnan / sanan / sanamuodon / vaatetuksen / hengityksen tavan tjns, "rikokseksi".

Esim sisarusparvessa on AINA joku kusipää mulkku, joka haluaa HALLITA niiitä muita. Se on vain itsestäänselvää. Ja se  mitä "poliitikko" ja kyttä tekee KAIKKIALLA ihmiselämässä, on SEN laaajennettu ja mielisairas ja ultraPAHA versio. Ne vain TUNTEE tarvetta ja halua ja oikeutusta ja inhoakin, tuntee että heillä on Äidin ja Isän ja Jonkin Mystisen LUPA tällaiseen toimintaan.
Muttei ole, eikä sellaista LUPAA ole KENELLÄKÄÄN !! Ja te KAIKKI tiedätte tämän kyllä.

Te olette menneet lähes KAIKKI, munattomat muulit ja petturit, "Valtion" yms selän taakse ja puolelle, itseänne, toisianne ja Jumalaa yms VASTAAN.

Olette Valtion ja Luciferin puolella, Luojaa vastaan. Ja sikäli myös MINUA.

Ja minä INHOAN teitä IN-TEN-SIIVISESTI !! TODELLA !

Te rutikuivat pikkupaskat olette VALINNEET olla silläpuolen asioita, ja saatte minun puolestani pitää valintanne.  "Perästä kuuluu".


*


Mutta summa summarum: VAPAUTTAKAA se mies ! Ilja.

Ja menkää ITSE "vankilaan" hengaileen, ja hengaileen ja ....hengaileen. Siinä on järkeä.
Mutta TE todellakin KUULUTTE sinne !!!

Mutta sehä ON vähän sama juttu kuin sanoisi käärmelle että "pure vittu ITTEES!!" - ei kai se ny saatana SITÄ aio tehdä !!
Se on Ovela ja alhainen Piru. jonka on tarkoituskin inhottaa ja pelottaa ja tuotta tuskaa ja kuolemaa ja kaikkea vastenmielistä.

Sehän on itse Luciferkin, vertauskuvissa ja vertauskuvallisesti !
Eikä sillä ole Kunniantuntoa (riesanaan ?).


Miettikää TÄTÄ !





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti