tiistai 3. lokakuuta 2017

Juntti tiuskas "Älä Jauha Paskaa"

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201710032200433660_u0.shtml

Tuossa ^  !!!!



Siinä on Se Syy miksi "Suomi" on vain kurjaa pohjoista kommunistista sieluntappavaa, ahdistavaa Morlokinpaskaa ja kollektivismiaja ilkeyttä ja rutiKÖYHYYTTÄ !!! Siinä !!
Siinä on ihan priimaesimerkki.


"Vittuako tänne tulet esittämään jotain PARANNUS ja KEHITYS IDEOITA vitun sekopäinen epärealistinen mulkku!"  Hei lantapää; haista SINÄ vittu ja kuole. Vitun hyödytön keskinkertaisuus ja mato.

Tuo ^^ voisi olla keskinkertaisuuden ja lahjattomuuden ja visiottomuuden ja saamattoman tympeyden ja sieluttomuuden yms tunnuslause ! Sekä tuo alkup. sitaatti että tuo oma "parafreisaukseni" tuossa ^.

Vitun oksettava, typerä, raivostuttava rasittava aivoton ja sieluton typerääkin typerämpi Perkeleen vitun vastenmielinen kusipäinen kääpiö.

Ei vittu ihme ettei suomlannista ole tarua uutta syntynyt tai syntyvä, kun tuollaiset kaaliaivot asuttaa tätä länsi-Siberiaa ja kiukuttelee kaikille vähänkin lahjakkaille.
Ei tod. ole ihme.


MINÄHÄN olen saninut mm että suomlantilaisilta puuttuu eräs ÄÄRItärkeä piirre joka Angloilta esim, löytyy; nimittäin kaikissa sen muodoissa, usko.


Se vaatii joka tapauksessa vähän "uskoa" että luottaa tekemäänsä, ensimmäiseen, rautaiseen laivaan, tai lentävään koneeseen tai että tuolla maailman suuren veden toisella puolen ON maata, tai että ihmisiä kiinnostaisi vielä kymmeneskin Transformers leffa, vaikkei se ensimmäinenkään kiinnostanut kuin joitain propellihattuisia nuoria poikia.

Kaikki mitä Anglot on saavuttaneet, ne on saavuttaneet vähintäänkin OSITTAIN  uskon ansiosta.
EI tuollaisen tympeän "me pois!" kiukuttelun ASENTEELLA ja ILMAPIIRISSÄ !!

Kai tämän nyt tajuaa vittu kissakin ?


-

Mielenkiintoista kyllä, olin juuri ajatelut kirjoittaa tuosta aiheesta, eli kuinka nuo HAPPAMAT happamat vanhemmat polvet on pyrkineet kaikin katkerin keinoin sabotoimaan meitä uudempia ja parempia ja älykkäämpiä, ja kihisevät suurinpiirtein kiukusta kun meidän ei tarvitse pyyhkiä KÄDELLÄ persettä ja kirota "Ryssiä!" metsässä ja pukeutua isoisoisältä perittyihin pussihousuihin ja samalta äijältä perittyyn yläosaan eli juuttisäkkiin...tai voi se ola perunasäkkikin, emmä sitä kiällä.
Eikä syödä käpyjä ja tiellä kuolleita vitun ROTTIA nälkäämme...kun ei OLE nälkää !! Kun ei ole ryssiä ja kommunismia SIINÄ muodossa kuin se oli Ryssällä.
Vaan se on "salakavalammassa" eli "rakenteellisessa" ja ASENTEELLISESSA ja maailmankuvaan kiinnihitsatussa muodossa.


Eniwei.

Minulla on itsellänikin näitä "miljoona ideoita" eikä niillä ole MITÄÄN tekemistä, välttämättä, minkään vitun tynkä-älyisen ja puuduttavan laimean MEGAtylsän, rutikuivan "arkirealismin" kanssa.
Ei kuuhun mennä "realismin" kanssa !! Vaan TÄYSIN "hullujen" "unelmien" jne.

TÄMÄ ei vain jostain syystä ikinä mene tyhmien ja vähälahjaisten keskinkertaisten hapannaamojen tyhmään kupoliin.

Tuo on yksi primääri SYY miksi esim MINÄ, EN OLE, koskaan ikinä toteutunut tai antanut ideoitani teille; ei tuollainen vitun tunkkainen ja katkera paskasakki ANSAITSE minua ja viisauttani ja äyläni ja ideoitani. MINÄ pidän itse lahjani ja tunkkini, vaikka se onkin tukahduttavinta mitä ON. Joutua elämää "kynttilä vakan alla"; mutta hay, ainakaan TE ette saa minusta mitään irti ja pääse nauttimaan. Saatte pitää rakkaan keskinkertaisuutta palvelevan ja palvovan vitunkurjuutenne ja kiukutella keskenänne !!
Enjoy THAT motherfuckers !

Toivoisin samaa kaikilta joilla ON mitään tähdellistä ANNETTAVAA maailmalle; pitäkää se ITSE.
Nämä roskaväet on jo saaneet AAIIIVAN liikaa. Aivan liikaa. Ne ei tarvitse sen kummempaa enää yhtään enempää.
Ne tietääkin jo, joka tapauksessa, itse yhtä hyvin ja paremmin ja ehkä kaiken ! Ja jos ei, niin niiden palkatut Oppineet ja Tietäjät ja Koulutetut ja tämän tällaiset, kyllä varppina selvittää ennenpitkää ...kai just kaiken ja näin.

Mutta nämä ny kuitenkin haluaa elää kivikaudessa, joten eläkööt!! perkele.
Kiukutelkoot keskenään vitun typerät räkäläntit, ja sulkekoot vuoronperään toinen toisiaan liian pieniin betonisiin tiloihin (vankila) ja ärtykööt täällä keskenään ad vitun NAUSEAM ja ihan tasan tod. infiniittum !


Niitä on kuin meren mutaa, ja on aina ollut ja tulee aina olemaan, ja kaikki alhainen pysyy ja kaikki ylevä kuolee pois. Luultavasti kaikessa hiljaisuudessa, saamatta MITÄÄN kunniaa, ikinä, mistään.

Kiitti siitä.


Te ette tiedä kärsimyksestä alkeitakaan vitun muulit !




-




"Suomalaiset" todella ON; Kuoleva Rotu.

Rumia, tyhmiä, kiukkuisia ja keskinkertaista lahjatonta kollektivismi-kommunismi-Jantelaki-paskapää supertyhmyyttä ja ylimielistä älykääpiöyttä palvovia idiootteja ja lantaasyöviä käpyaivoisia sontapäitä, ASENTEELLA(!), oikeita änkyrä-ateisti-kommari-mulkkuja par excellance, Wanhan Ajan Cro-Magnoneita, kivikautisine maailmankuvineen ja harhaluuloineen ja asenteineen ja typeryyksineen ja "luukkeineen" ja piirteineen ja "kulttuureineen" ja happamuuksineen ja lahjatomuuksineen ja pahuuksineen ja rajoineen päivineen.

Olen päätynyt siihen tulokseen, ja lienen ihan oikeassa, kuten AINA, että; "Suomi" on syntynyt siten että tänne on lähinnä tullut tai LÄHETETTY, kaikki ne jotka eivät SOVI sivilisaatioon, vähän kuten Austraaliaankin. Nuo Varsinaisen Ihmis-Sivilisaation tyypit ei TYKKÄÄ tällaisista happamista vitun jästipäisistä mulkuista, joten nämä asennevammaiset ja ilkeät paskarotat on tulleet keskenään kärvistelemään ja kurjistelemaan tänne "ylös" pohjoiseen. Ja hayyy; kuka muu SIETÄISIKÄÄN tällaisia epäinhimillisiä olosuhteita kuin jokin vitun itsepäinen ja vittumainen epäinhimillinen kusipää !?!?!?

Joka ei itse SIEDÄ kuulla totuutta itsestään, eli että on lähinnä vain ilkeä ja vastenmielinen, ulkonäköään myöden, alkoholistinen luuserimulkku vailla mitään. Ja tulee olemaaniäti köyhä kuin se vitun kuriton kusipäinen ja Itsetön, vitun paskarotta mikä ON.




Haistakaa vittu ! Älkääkä muuten ITSE jauhako  tuollaista typerää kommarinsontaa / paskaa.





Kiitti.






P.s Teistä ei OLE mihinkään.




P.s 2 NYT minä näen lopullisesti tämän kurjan "Maan" tarinan, nyt minä näen kuinka TOIVOTONTA on MINKÄÄNLAINEN kukoistus ja menestys tällaisella vitun rääpäleiden ja ylijäämä-ääliöiden miehistöllä. Te olisite pohjasakkaa "Äiti Venäjässä" yhä kiinni killuessannekin, ja NYT, keskenänne ?!....Ai miin...ou mai faking kaad !!
Ihan heikottaa ajatellakkaan !! Kun ne joita tulisi kai sittenkin(!) vain HALLITA, HALLITSEEKIN toinen toistaan..............emmätiä....ei saatana...
...kai te nyt itse tajuatte sentään edes tämän ?!

Tuon ^ yhtälön !?

Se EI OLE hyvä yhtälö.


MIKÄÄN ei tule TOIMIMAAN.
Koskaan.

Ette KOSKAAN saavuta "Tasoa". tai Laatua. tai "Optimaalisuutta".


Never !


Vitun jälkeenjääneet, kitukasvuiset, kalapuikkoviiksiset, vastenmieliset, vitun Pohojoosen Kalamiähet ja kiukkuiset typerät ylimieliset rumat pölkkypäiset miehennäköiset ämmät / lajinsa naaraat.




Kiitti.


Haistakaa vittu.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti