lauantai 23. helmikuuta 2013

Läntinen yninä


                                          Merkkejä länsimaiden feminiinistymisestä

       (Kulttuuri Marxisti / Boshevikkien, Feministien, Juutalaisten yms. manipuloinnin onnistumisesta )

Paitsi kuten jo Schoepenhauer sanoi, suurinpiirtein ; "naisten "vapautuminen" tarkoittaa jokaisen kuviteltavissaolevan liberaalin pyrkimyksen esiinmarssia". On muunmuassa seuraavat ilmiöt, sangen päällekäyviä.


Esim. kukaan ei enään uskalla käyttää sanaa  vittu, myös TV:ssä ja elokuvissa sana fuck, joka ennen Suomennettiin ´vituksi´  onkin yht´äkkiä vain laimea ´helvetti´  tjmv. Muutenkin on koko Suomentamisen taito, aivan totaalisen ja täysin ja absoluuttisen umpitylsää & yhtä surkeaa. Itsesensuuri tukahduttaa kaiken alleen ja tekee omalta osaltaan kaiken audio-visuaalisen taiteen (jos sitä nykyään todella siksi voi kutsua) sangen valjuksi ja mitäänsanomattomaksi. Persoonattomaksi, sieluttomaksi, typeräksi, mauttomaksi jne. niin kuin kaiken ´kuuluu´  ollakkin, Monirotuisen Monokulttuurin vallitessa, paskahousuisten pikkusielujen hallitessa, kaikenlaisten hampparien ja Beetoja kera. Ettei vaan kukaan, ylivertainen Valkoinen pääse näyttämään ; ylivertaiselta ja valkoiselta !.


Anu Saagim räpläämässä römpsäänsä saatana suorassa TV-lähetyksessä. (Luulen, että tuo ämmä olisi pipilässä, tuo jälkeen aika hapiaan esim. 50-luvulla[en katsonut kyllä itse ohjelmaa]).


YouTuben loputtomat videot, joissa hyvinkin nuoret tytöt harjoittelevat "tankotanssia" eli huorien ja stripparien keikistelyä tangon ympärillä. Usein katastrofaalisin seurauksin.


"Masturbointivinkkejä naisille" nimisten ohjelmien esitys TV:ssä. Muina miehinä, ikään kuin se kuuluisi meidän valkoisten kulttuuriin tai olisi ihan itsesstäänselvää TV-tarjontaa ja O.K.

Samaten kaikki loputon ja umpitylsä, jonninjoutava jankutus joka saatanan kanavalla esim. sisustuksesta, koirista, puutarhanhoidosta ja jonkun yhdentekevän Femakon uusimmasta viiripäisestä pamfletista, Kommari Manifestista.

Ylipäätään se, ettei kukaan enään koskaan, missään uskalla sanoa mistään mitään, eikä varsinkaan totuutta. Ja kuten joku joskus sanoi ; " Voittaakseen pahuus ei tarvitse muuta kuin sen, ettei hyvät tee mitään".

Siinä on akka saatu hiljennettyä. (kuvakaappaus jostakin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti