torstai 28. helmikuuta 2013

Juutalaisten Oskarit

Vaikka en itse ole katsellut Oskareita, enkä tiedä tarkkaan kuka mitäkin voitti, olen tietoinen, että "Juutalaisrakki" Tarantiino sai jostain syystä pystin ja Argo oli "paras"leffa. Syy on sangen simppeli ; Tarantiino palvelee Jutkuja kuin uskollinen gimp-orja ja Django (jota en ole nähnyt, enkä aio ikinä nähdäkkään) oli taas vain yksi, Juutalaisten märkä-uni-leffa. Valkoisten tappoa, halventamista, alentamista, nöyryytystä, julmaa murhaamista ja vielä kaikkea sekalaista ruoskintaa ja tappoa. Unohtamatta tientenkään (tietenkään) Sankarillista Neekeriä protagonistia !. Neekeri jalustalle ja valkeat alas !. No Thanks.
Ja Argo on "paras" yksinkertaisesta syystä ja tämä on minun yhdenlauseen tiivistelmä, Counter Currentsin arvostelusta ; "Argossa sankari on Hollywood itse" !. Ja siinähän käsittääkseni syljetään Irania kuin Suomessa MaMua, joten se palvelee täsmällisesti "Zionistisia" yms. nimeltämainitsemattomia tahoja agendoineen.

Voitte haistaa Haliwuudin jutku-paskat, pitkän vitun paskan "elokuvinenne" ja Oskareinenne, ketään ei oikeasti voisi vähempää enään kiinnostaa !!. Teidän propagandanne kulta-ajat ovat jo ohi, kuin Holoseenikausikin. Teidät on taas jo hoksattu, eikä teidän imbessillimäinen huu haan sauverho enään kätke rumia, syntisiä, syyläisiä, vastenmielisiä kusilärviänne !!. Painukaa teennäisen kireine, pinnallisine, hevonpaska Oskareinenne vittuun koko sairas kuvottava sakki !!

                                                                 
                                                                          Hävetkää !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti