lauantai 9. helmikuuta 2013

Ennenjulkaisemattomia sek.kirj. 1


Amerikanperustajat ja sikäli siis koko WASP sakki tai valkoiset jenkit yleensäkkin, näyttivät jo pelkästään perustamalla Ameriikan, oman luonteensa. Sen, että he eivät ymmärrä Genetiikkaa / Biologiaa / Rotuja ja näiden merkitystä. He kiistivät totuuden, hullunkiilto silmissään, uskoen, että jos vain siirtyvät veden yli, tulee heistä kuin taikaiskusta jotain muuta kuin vain vähän vinksahtaneita Engelsmanneja. Hehän ovat jo alunalkaenkin myös vannoneet Juutalaisten Yahweh-Jumalan nimeen ja Kristinuskon ja olleet täten Juutalais omistuksessa, itseasiassa ihan tasan aina!!. Ja iroonista kyllä, täsmälleen samasta syystä myös hyvin Juutalaisvastaisia !.

Anglo-Saxit ylipäätään, ovat olleet jo hyvin pitkään "Juutalaisten koiria" ja valinneet halki histooriansa, lähestulkoon aina väärän puolen. Erityisesti meidän Valkoisten kannalta, meidän yhtenäisyyden ja selviytymisen. Englantia puhuvat, vaikuttaisivat olevan lähes neuroottisesti, pakonomaisesti omiaan vastaan ja meitä muitakin valkoisia vastaan. Niinhän sitä vähän sanotaan ja ajatellaan, että "Englantilaiset ja naiset ovat yksi ja sama". Voisiko Amerikan perustamisen nähdä niinkin, että siinä kasa vanhan-ajan valkoisia teki vain vähän erilailla ja rakentavammalla tavalla sen mitä nämä nykyiset Rotupetturit yms. luopiot tekevät Juutalaisten käsikassaroina ; eli yrittävät manata oman olemuksensa ja valkoisuutensa pois itsestään. Niinkuin Norsuvauvvatkin yrittävät repiä kärsäänsä irti, luultavasti koska se on tiellä. Yrittävät elukkaparat epätoivoisesti kieltää itsensä ja olemuksensa, olla sellaisia kuin haluaisivat ei sellaisia kuin ovat ja etsiä paras mahdollinen tapa sitä olla.

Ja todentottahan käikenkarvaiset "Hihhhulit" ovat yleensä aina läpeensä, typeriä / pahojakin ja ympäristölleen hengen(ironista:)vaarallisia. Heidän erikoisosaamistaanhan on sama kuin KommariNihilistiAteistienkin ; todellisuuden / totuuden kieltäminen ja tuittupäisesti omassa lumemaailmassaan eläminen.  Kuten esim, nykyjään tai pikemminkin nykypäiviin asti, ovat elelleet omassa Kapitalismin kuplassaan, kaiketi vallan Laizzez Faire-Kapitalismin joka on minun nähdäkseni hyvinkin epäinhimillistä ja brutaalia selviytymistaistelua. Onnistu tai kuole, voita tai häviä, kartano tai pahvilaatikko. Se on kokolailla kolkonlainen tsydeemi se.
Eivätkä Kwanstainialaiset ymmärrä myöskään, ettei kaikki muut Maa-planeetan asukkaat välttämätä halua elää juuri niinkuin jenkit itse, ja kuunnella heidän musiikkiaan tai katsella heidän elokuviaan jne.

Ameriikkalaisethan ovat tunnetusti, ehkäpä maailman Materialistisimmat ihmiset ja "Amerikkalainen Unelma" (joka saattaa myös olla oikeasti, ihan vain Juutalaisten Unelma) on periaatteessa vain ja ainoastaan, unelma mahdollisimman paljosta materiasta. Isosta talosta, valkoisesta puu-aidasta, parista autosta, lapsesta ja koirasta. Se ei sisällä mitään varsinaista ´henkistä´puolta tai muutakaan liian älyllistä ja ylimaallista. Niinkuin ei yleensä mikään muukaan Amerikkalainen, asia, esine tai olento.

                              Summa Summarum, vain materia merkitsee Mericcalaisille !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti