keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Uutis Ruodintaa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013111317717240_uu.shtml

Silmukka tämän psykopaatin ympärillä kiristyy!. Itse julistaisin tuon akan syylliseksi tod.näk. jo pelkkien aihetodisteiden valossa.




http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013111317717055_uu.shtml

PerSujen Sivistyneistö on taas ollut äänessä!. Nyt tämä alkaa jo näyttä siltä, että Persut yrittävät joko itse tuhota itsensä tai joku ovelampi piru sabotoi heitä taitavasti!. Ymmärtäkäätten, ettei voi sanoa noin jos ei ole jo vallassa! jos ei omaa tarpeeksi sanelijan kaltaista ehdotonta auktoriteetttia.
Itse sanoman voin ymmärtää henk.kohtaisena  "fiiliksenä" ja sensellaisena MuTuiluna, muttei sitä kannata ehkä vielä, ääneen sanoa.
Tosin eipä tuo minua haittaa, suuntaan eikä toiseen. Muttei se kovin tyylikästäkään ole.
Jos joku saastuttaa julkisia tiloja niin se on Japanilaiset!. Ne säteilee todennäköisesti sitä vukusiman-yrinsäteilyä, ja pysyn itse mielellään vähän loitommalla Japseista jos niitä näen. Minä olen alkanut kammota kaikkea Japanilaista!. Olisin halunnut mm tilata sieltä pari CD:tä /  Blu-Raytä, mutten enää uskalla!. En luota niihin enkä ota riskiä.
Se maa saattaa kuulemma muuttua periaatteessa asuinkelvottomaksi !.
Tökkikää niitä kepillä kauemmas, takaisin ulapalle. Japanilais-parat!. Suuri menetys maailmalle jos ne lässähtää. Mutta ei ole valitettavasti siltikään khuul, tulla tänne säteilemään !. Suomen yksi parhaita puolia onkin juuri säteilemättömyys!!. Miten ihanaa onkaan kun ei tarvi ydinsäteillä!.




http://bisi59.puheenvuoro.uusisuomi.fi/153866-isoveli-uhkaa-aikuisten-oikeasti

Siinä on karvanaamaiselta öyhöltä, hyvä simppeli julistus.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti