keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Neekerimuija Banaaneineen & Valtio

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288620159489.html

Vitun typerä neekeri-lehmä / apina !!. Siinä on taas näyte naisten, Vasurien / muiden kollektivististen vittupäiden typeryydestä ja ymmärtämättömyydestä yms.
Eli nyt vaaditaan taas "lehteä oikeuteen" ja pistetään pystyyn "kannetta" ja varataan hirttolavaa ja kiillotetaan giljotiinia jne yms, vain siksi, että joku on uuuh, kutsunut neekeriä "apinaksi" !!. Waaaauuu ! big-faking-diil !.
Eikö nämä tyypit osaa olla vetämättä Valtiota ja Hallitusta ja mitä vielä, -mukaan kaikkeen!!?.

He näyttäisivät ikään kuin vaativan, että Valtio tulee ja pieksee heistä itsestään tämän Legendaarisen "Rasistin" pois !!.

Yksi juttu voisi nähkää olla vain ; jättää asia täysin huomiotta, ja olla nostamatta mitään pikkumaista, pikkusieluista meteliä asiasta! saatanan idiootit!!. Vitun neekerit! vitun naiset!! vitun kollektiiviset kommari-totalitääri myyrät! vitun Sapien-simpanssit !.

Imeskelkää jonkun Poliisin munaa, älkääkä enää ikinä puuttuko Maailman Johtamiseen !!. Maailma ei näet tarvitse teitä tärisemään ja pamputamaan ja olemaan Totaalisia, maailma hoitaa kyllä ihan itse itsensä.

Vittu mikä poru, mikä korvia vihlova rasittava meteli, ...ja lähinnä tyhjästä !!.

Eli : jos neekeri-imbesilliä kutsuu "neekeri-imbesilliksi" on se vakava ja veret seisauttava, taivaan langettava oikeus-juttu !. varokaakin.


– Emme voi jättää tätä sikseen, hän sanoi.

Lukuisat poliitikot vaativat mikroblogipalvelu Twitterissä lehden päätoimittajaa ja kustantajaa syytteeseen rasistiseen vihaan kiihotuksesta.

Ihmisoikeusjärjestö SOS Racisme puolestaan sanoi nostavansa lehden kansikuvasta kanteen. Tällöin viranomaisten on selvitettävä, onko lakia rikottu.

Urheiluministeri Valerie Fourneyron kuvasi kansikuvaa kuvottavaksi.



Tätä asiaa ei nähkääs nyt vaan voi "jättää sikseen" !!. Ei vaan voi, siihen on puututtava kuten kaikki häslärit halki Historian on aina "ajatelleet" !. Rasittavaa kuhnuri-laumaa.
Oikein urheilupappikin on manattu esiin, haukkomaan henkeään.
Ja Sössötys Rasismi puolestaan työllistää taas, halveksumiaan jutkuja (asian-ajaja lieroja yms matelijoita), käräjöimällä ja yrittämällä lytätä kaikki itsestään poikkeavasti ajattelevat / tuntevat ihmiset -valtion väkivaltakoneiston avulla!. Taas, kuten aina. Alhaista!!.




Pyhimyshän se ämmä on !!.

Pyhimys, i tell you !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti