perjantai 15. marraskuuta 2013

Bosnian Miidit

http://www.prweb.com/releases/2013/4/prweb10657023.htm

Hah hah ja haa !. Enää ette voi Valtavirran Jäyhät Mulkut, kiistää tätä(kään). Eli Maailman toistaiseksi löydetyistä Pyramiideistä suurimmat ja ilmeisesti myös vanhimmat sijaitseekin, kaikista maailman maista ja paikoista, -Bosniassa.

Siinä missä esim Gizan "Suuri Pyramidi" on noin 146-8 metriä korkea, on Bosnian "Auringon Pyramidi" noin 220 metriä!!. Eli aika helvetin paljon suurempi !.

Sanovat myös "radiohiiliajoittaneensa" Bosnian Miidin n 24 800-vuotta vanhaksi !.

Ja kuten Egyptinkin pyramiideistä suuri osa ja niiden rakenteiden osista suuri osa, on Bosnian Miidit todettu jo ilmeisen vedenpitävästi olevan Muinaista Sementtiä!. Tai "geopolymeeri sementtiä" eli muinaista betonia / valu-kiveä. Jota kaadettiin jonkinlaiseen muottiin ja se kovettui siinä, siihen paikkaansa, ..joka ratkaiseekin jo ison nipun logistisia ja muita rakenteluun liittyviä ongelmia. Tosin jotkin kivet on siltikin ihan "oikeita kiviä" ja painavat kuin synti. Useita tonneja.

Ja kuten Egyptin primääri-miidit, osoittaa nämäkin pyramiidit suoraan neljään pää-ilmansuuntaan, ja täsmälleen kohti todellista pohjoista. (Tuskin on sattumaa).

Mielenkiintoista on myös tuo havainto, että Auringon Pyramiidin huipulta lähtee tuo jonkinlainen "parantava" säde, selkeästi mitattu ja toistuvasti (eli siis "tieteellisesti" / "empiirisesti" pätevä havainto!) havaittu -energia säde, ...kohti kosmosta.

- Ultraääni-säde  halkaisijaltaan 10-metriä ja taajuudeltaan 28-33 Khz

ja

- Elektromagneettinen säde halkaisijaltaan 4,5 metriä ja taajuudeltaan niin ikään 28Khz

Sanovat, etä nuo säteet ovat parantavia, "vähentävät negatiivisten ionien vaikutusta, joita ilmakehässämme on". Ja niinhän se Muinais Egyptin / Khemetin -perimätiedon heltija "Hakim"kin sanoi, että "Pyramiidit & muut vastaavat (temppelit yms) olivat tarkoitettu mm parantamaan ihmisiä".
Eli olivat ilmeisesti muinaisia "värinä sairaaloita". Jotka paransivat ihmisiä maan värinän (seismisen värinän vahvistamisen) avulla.

Eli tuskin olivat mitään vitun kepardin-nahkaiseen lannevaatteeseen kääriytyneitä puolivillejä apinoita, ne jotka näitä rakensi, ideoi, suunnitteli / toteutti ja operoi !.


Täällä on oltu jo kauan !.



Kivi Abu Rawashissa.
Näyttääkö tuo ^ jonkinlaisen imbesillin työltä ?.


Ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti