maanantai 25. marraskuuta 2013

Neekeritietoutta !

Luin tässä lataamani PDF-muotoisen lehden nimeltään "American renaissance" ja siinä käsiteltiin aihetta jota minun on pitänyt itsenikin taas käsitellä, pitkästä aikaa, eli neekereitä.

Siinä kirjoitti joku jamppa, en muista kuka enkä enää jostain syystä löydä kyseistä PDF:fää koneelta ni saati sitten sitä sivua mistä sen latasin -vaikka voisin miltei vannoa sen olleen "stuff black people don´t like" ...mutta tiedä häntä, mutta siis siinä oli artikkeli jostain heebosta joka oli asunut ja elänyt koko pienen ikänsä Ete-Ahrikassa ja opettanut! ...neekereitä!!. Ja hänen tekemistään havainnoista, Afrikkalaisten käytöksestä ja kielistä yms. Ja siinä tuli esille niin valaisevia ja hyviä esimerkkejä mm siitä, miksi neekereitä ei saa iki maailmassa päästää tänne tai muuallekkaan valkoisten sekaan, että on pakko kertoa ne nyt täälläkin, sikäli kun ne muistan.

Tästä lähtee....

- Neekeri-kielistä puuttuu täysin käsitteet ; velvoite, aika / tulevaisuus, raiskaus yms, ja tämän myötä myös kyseiset asiat käsitteinä sinänsä. Tämä artikkelin mies oli pistänyt nootille kuinka "Afrikkalaisilla oli tapana olla pitämättä lupauksiaan ja pyytämättä anteeksi". Ja lyhyesti kuvattuna ; hän sai johdettua tämän siihen simppeliin syyhyn (siis ÄO:n mataluuden yms tekijöiden lisäksi!), että mutiaisten kielessä sana "lupaus" on itseasiassa "ehkä teen, ehkä en / yritetään". Eli neekeri ei varsinaisesti oikeasti "lupaa" jotain samalla tavalla kuin valkoinen vaan kohauttaa kumimaisia olkiaan ja sanoo, että "katotaan kuinka äijän käy". Pelkästään jo siksi, "mustat" ei tunne tarvetta pyydellä anteeksi jos jättävätkin asiat kuin paskan perseestä, sillä, hei!! eihän tässä mitään ole "lupailtu"!.


...älkää edes kysykö, mitä tässä kuvassa tapahtuu..

Ja jos murjaanien kielessä olikin määritelmät mm "raiskaukselle" tai "riskille" tai muille vastaaville, oli ne myöhemmin lisätty -kolonialismin ja valkoisten vaikutuksen myötä ja siltikin hyvin haparoiden kuvattu ja "määritelty". Neekeri mies ei kuulemma esim raiskatessaan ajattele kuten valkoinen mies voisi luulla, eli jotain tännep´päin "minä raiskaan!! jee!" vaan pikemminkin "minä nautin" !! eli neekeri-ihminen ei kertakaikkiaan käsitä käsitettä "toiset ihmiset" tai niiden tunteet tai ...edes henki !.

- Neekerit eivät myöskään tämän kirjoituksen mukaan juurikaan käsitä "aikaa" tai "tulevaisuutta" joka on yksi suunnattoman suuri tekijä siinä probleemassa, etteivät ne juurikaan pyri "eteenpäin" tai yritä tai tee mitään, he eivät ole motivoituneita tulevaisuuden suhteen ja tekevät myös rikoksiaankin osittain tästä samasta syystä ; koska he ei vain kertakaikkiaan saata käsittää "tulevaisuutta". Se puuttui myös heidän kielistään, mustapäät ymmärtävät lähinnä siis tämän hetken! juuri nyt ja tässä näin! eikä mitään sen ulkopuolella. Joka jo selittääkin muuten aika paljon !. Neekerit esim ajattelevat, että jos sinulle ei juuri nyt!! satu onnettomuutta, sinulle ei satu ikinä onnettomuutta! hahHAhaHa ! ...typerykset. Eli nämä simppelit Afrikan savanni-apinat näkevät lähinnä vain ja ainoastaan sen mikä nyt ja juuri tässä, leveän plotti-nokkansa edessä.

- Vaikeuksia heillä on myös, ikäänkuin tämä olisi yllätys jolekkin! ..edes aivokuolleelle kissalle, -matematiikan ja fysiikan yms alalla, ja heidän kielensä kuvaa mm neliötä (jos oikein muistan) ja kolmiota ja heksagonia ja pentagonia yms, kaikkia yhdellä ja samalla sanalla !. Kirjoituksessa oli myös esimerkki heidän kielensä ja sikäli mielensä -rajoituksesta kuvata sitä, että jokin asia tai esine on "puolivälissä". Esimerkkilauseena oli, että "kuinka sanotaan teidän kielellänne, kookospähkinä on puun puolivälissä?" ...johon neekeri-mies totesi, ettei niin voi sanoa, voi sanoa vain "se on ylhäällä" !. Ei "alhaalla tai puolivälissä" tai mitään muutakaan vastaavaa vaan, vain "se on ylhäällä". Pelkästään jo nämä kielen puutteet rajoittavat suuresti myös ajattelua, tiettyjen (meille) itsestäänselvien ja yksinkertaisten käsitteiden puuttuessa.

Heiltä ei löytynyt määritelmää edes sanalle numero!! vaan sitä kuvasi sana "useita" tai "lukumääräinen" (tai miksikä sen nyt suomentaakin, englanninkielinen sana oli "numerous"). "Lukuisia" olisi myös yksi suomennos.

* * *

- Kirjoittaja sanoo myös, että hänen havaintojensa, jotka siis on 20-30 kymmenen vuoden havaintoja! -perusteella ; neekereiltä vaikuttaisi puuttuvan itsetietoisuus !!. He ovat ikänkuin koiria, jotka ovat tai tuntevat jotain tai haluavat, mutteivät ole tietoisia itse ....tietoisuudesta. Ovat tajuissaan, mutteivät tajua sitä, heillä ei siis ole juurikaan kykyä itsetutkiskeluun / "reflektiivisyyteen" yms. Ja yksi jutun pää-teemoja oli se, että Afrikkalaisilla on hyvin huono, jos ollenkaan!, abstrakti päättely-kyky, eli kuten sanoin he ymmärtävät maailmaa lähinnä täsmälleen sen rajoissa mitä tässä ja nyt näkyy, kuuluu, haisee ja miltä maistuu ...juuri nyt!!. Se mikä on nyt, on heille totta, mitään muuta he eivät juurikaan osaa hahmottaa, mieleeni tulee väkisinkin esim: rikos ==> ja rangaistus : D !!.  Yksi esimerkki jonka tämä jamppa mainitsee, on se kuinka hänen parkkeeratessaan autonsa johonkin ..sanotaan nyt vaikka konsulaatin oven eteen tai tienpieleen, mihin vain, tulee siihen ennenpitkää joku neekeri ja motittaa hänet jumiin !. Ja hän joutuu joka jumalan kerta huomauttamaan, aina erikseen, että siirtäisittekö autoanne jos minä vaikka haluaisin nääks lähteä!? johon murjaanit yleensä vastaavat kyllä hyvin kohteliaasti ja ilomielin, että "ai, lähdetkö nyt?" koska he eivät hahmota niin simppeliä asiaa, että hän saattaa haluta lähteä ...vähän myöhemmin!! eikä hän halua silloin joutua kyyhöttämään missään motissa tai kävelemään kotiinsa tai murjomaan edessä ja takanaolevien autojen yli ...kuvitellaanko esim Big-Foot Monsteriautolla !. (Hän ei tosin kuvannut asiaa ihan näin, nämä ovat minun sanojani  huom.)

Itselleni tuli mieleen, että tämän perusteellahan nekrut ja nekruttaret on periaatteessa tietoisia vähän samalla tasolla kuin kissat !. Niilläkin on pieni pää ja nähtävästi vaikeuksia käsittää....mitään. Esim juuri aikaa ja tulevaisuutta. Niiden tietoisuus minun silmissäni ikäänkuin "loppuu kesken" tai luovuttaa, liian aikaisin ja siksi ne jäävät paljosta paitsi, koska eivät huomioi tilanteita ja asioita loppuun asti. Ne olettavat tilanteen jo päättyneen kun se oikeasti vasta alkaa, ja niiden mielenkiinto herpaantuukin hyvin helposti.

- Neekereillä on siis ilmeisesti jonkinsortin lauma-sielu tai kollektiivi-tietoisuus keskenään, mutta siltikin heidän muta-kyliään ja paskakasojaan ja kekojaan hallitsee lähinnä mies ja suht rautaisin ottein.
Mutiais-naiset mm eivät katso olevansa "raiskattuna" vaan makaavat siinä kuin lahnat, koska miehellä nyt vaan on oikeus tehdä mitä lystää, periaatteessa. Eikä heillä siis liiemmin ole koko käsitettäkään ylipäätään, eli "raiskata".

- Mainittakoon vielä, että neekereillä on tietenkin taipumuksen hyvin brutaali väkivalta ja he eivät sitäkää ilmeisesti tajua kuin omalta osaltaan, jos sitäkään, eli he vain katselevat ja jopa nauravat -vaikka murhatessaan jotakuta, ja kuten jutussa sanottiin ; englantilaisessa maailmassa on sellainen sanonta, että neekerit on lapsia, aikuisten ruumiissa! ja se tuleekin väistämättä mieleen mm tuosta väkivallalla retostelusta. Engelsmannithan kuvasivat neekereitä silloin kun niitä ensimmäistä kertaa näkivät ja löysivät, erinnäisiltä saarilta ja Synkältä Mantereelta, lapsiksi. "He ovat lapsenkaltaisen iloisia ja yksinkertaisia". sanoisin itse tuota aika hyväksi, kiihkottomaksi ja tarkaksi kuvaukseksi, ja sisältyyhän siihen annos jopa hyvääkin. Onhan niillä joitain hyviäkin puolia, esim se, että joku niistä voi silloin tällöin saada tehdyksi jonkun hyvän biisin kuten vaikka Ghoustbasterssin-tunnarin yms.

Muistakaa aina myös se, että keskiverto Afrikan-neekerin ÄO on noin 70!! joka määriteltäisiin "vakavaksi henkiseksi jälkeenjääneisyydeksi" jos kyseessä olisi valkoinen henkilö, ja Amerikan-neekerillä jolla on vähän valkeita geenejä ÄO on n85 luokkaa, siinä missä valkoinen mediaani tajunta oskilloi jossain 100-ympärillä. Ja mitä vielä, tämä tarkoittaa, että keskiverto Yön-Timo on "älyltään" noin 11-vuotiaan lapsen tasolla! ja siis pysyvästi!!. Eli jos olet mustan kanssa tekemsissä, muista että olet periaatteessa tekemisissä sellaisen olion kanssa jolla on 11-vuotiaan mieli ja aikuisen kroppa. Mitä 11-v haluaa ja inhoaa ja niin ees päin, inhoaa ja haluaa Timokin.
Tämä selittäneekin jo hyvin paljon neekerien rikoksista ja totaalisesta tunteettomuudesta niiden suhteen ja siitä, että he vielä nauravat hihkuvat ilosta -kuunnellessaan uhriensa vaikerointia tai kertomuksia oikeudessa yms. Kiilusilmäinen pikku viidakkolapsi, se on se mikä on kyseessä.

* * *

Vielä sellainen tärkeä juttu tästä tuli esiin, että : sittemin kun valkoiset (lähinnä siis anglot) änkivät Afrikkaan ja mursivat neekerien oman, luonnollisen olotilan ja yhteisön ja sen olomuodon, joka siis perustuu Heimovanhempien ohjaukseen, on neekeristä tullut alati rikollisempi!. Nimittäin, neekeri on sellainen olento jolla ei ole omaa sisäistä moraalia kuten valkoisilla, he eivät "sisäistä" moraalia kuten me, jutussa annettiin esimerkki ; kun (valkoisille lapsille) sanotaan lapsena "älä tee noin!" siitä muodostuu ennenpitkää elämässä sisäinen moraali joka sanoo "minun ei pidä tehdä näin!", mutta neekerillä ei ole tätä piirrettä lainkaa! vaan neekeri on ns"ulkoa-ohjautuva" moraaliltaan, ja ilman Heimovanhempiensa jatkuvaa pakottamista ja kuria, neekeri "leviää käsiin" ja menettää itsekontrollinsa ja alkaa vain toteuttaa impulssejaan ja elukan vaistojaan !. Joten tämä kannattaa meidän yli-kilttien suomlantilaistenkin noteerata ja tätä ajatella, ja sitten soveltaa ...jotenkin.


Yön-Tiina.....päivällä.

Jätän tämänkin saarnan tältä erää tähän!. Ihan jo siksi, etten muista enempää jutusta enkä ole vieläkään onnistunut löytämään sitä uudestaan (tätä juttua kirjoitettiin nähkääs, kaksi päivää. Jonka välillä kolusin netit ja kovalevyt, mutten onnistunut enää paikantamaan sitä saatanan PDF:fää!!.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti