lauantai 9. maaliskuuta 2024

Tulitukea / Pari linkkiä

Nämä 2 allaolevaa Blogia on huojentavia minun näkökulmastani, ne näyttää etten ole suomaliankaan Blogosfäärissä ihan täydellisen yksin. Ja nuo sanovat paljon samoja asioita mutta Normaaleille Ihmisille™ ehkä ja kaiketi hyväksyttävemmillä tavoilla. #KiittiSiitä !

Oikein hyvää sisältöä ja eritoten innostuin vähän tuosta "Xeimasta" sillä se ihan puhuu / kirjoittaa asiasta joka minua välillä vaivaa, nimittäin siitä että olen itsekin tietoinen että saatan ITSE välillä kuullostaa tai vaikuttaa "vasemmistolaiselta" kun tarkemmin ajatellaan. Vaikken itse ole minkäänlaisella "poliittisella spektrumilla" ja olen niitä kaikkia vastaan. Mutta ongelma on että idiootit saavat aina MÄÄRITELTYÄ tietyt asiat (esim hakaristi) ja esineet ja olennot ja tapahtumat ja sanat (esim "Rasismi™") ja siten kaikki ja koiransa alkaa käyttäytyä juuri sen, idioottien, määreen mukaan. Ja tämän takia suomaliassa voi helposti VAIKUTAA jonkinlaiselta "kommarihipiltä" itsekin jos EI OLE aivan 100 lasissa kiitävä juristi-juppi-änkyrä / riistokapitalisti.

Olenkin jo sanonut usein että inhoan Kapitalismia™ siinä missä kommunismiakin™ mutta noista kahdesta räikeästi vähemmän, ja se on myös totaalisen räikeästi parempi ja hyödyllisempi ja kannatettavampi asia kuin kommarius TIETENKIN. Muttei tätä tarvitse normitolloille erikseen kai sanoakaan. 

Ja se on AINA hyvä jos ja kun joku ymmärtää suomia tuota VITUN roistolaumaa nimeltään "kokoomus". Tuollaista se on, ja tuo kaikki vielä todella nätisti sanottuna. Itse totisesti mankuivat velka sitä ja velka tätä ja sitten mitä ITSE TEKIVÄT ?!?!... OTTIVAT VELKAA ! HAhahahaaa ja typerä vitun kusiaiskansa menee ja "Äänestää™" ..kyseisiä saatanan kusipäitä.

AHahahahaa ai luoja sentään, saatanan lahopäät. Te olette 100 %:sen toivottomia. Täysin.

Miten N I I N yksinkertainen asia kuin "jätä äänestämättä!" voi olla niiiiiiiiiIIIIIIIN äääääärimmäisen vaikeaa ?!?! Sen luulisi, luulisi ainakin, olevan mitä HELPOIN ja vaivattomin tapa vaikuttaa ja "kapinoida" ? Eikö ? Mutta ilmeisesti jopa jo sekin on liikaa pyydetty. Mutta sellaista se on, jos tyhmää yrittää ESTÄÄ jotenkin niin se on sama kuin yrittäisit estää jonkun pienen yksinkertaisen eläimen perustoimintoja... ===> se suorittaa ne joka tapauksessa kuitenkin - muutenkin. Se voi vähän aikaa tsiigata kun mesoat ja miettiä mitä ihmettä haluat mutta sitten se palaa takaisin omaan tympeän tyhmään uomaansa. Raapii esim takakintulla korvantakustaansa tjns. Se on aika pitkälti automatisoitua.


https://fundamentti.blogspot.com/2023/12/ne-oikeat-ratkaisut.html


https://hajatuskuplia.blogspot.com/2024/03/aitoa-lansimaista-demokratiaa.html
KAIKKI olisi aloitettava vähän niinkuin ja ikäänkuin jos ei nyt ihan alusta mutta tavallaan alusta.


Katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti