maanantai 11. maaliskuuta 2024

Hyi ! haiti

 https://www.youtube.com/watch?v=D_rmCTNcME4&ab_channel=modernityKuten lempiblogaajani muinoin jo sanoi, on tuo vitun haiti jopa nekrujen omalla sekopäisellä asteikoilla poikkeuksellisen "fakt ap" eli vittupäisen sekapäinen totaalinen persläpi. Ja nyt se vain muhii taas siellä kuten aina, AINA, ja muistakaa kaikki Suvaitsevat™ vittupäät ja vitun kusipäät että haiti on exklusiivisesti niistä vitun apinaneekereistä / nekruista koostuva paskaisa helvetinmaisema. Ei valkoista missään mutta valkoisten antamaa tekniikkaa ja aseita ja tuo siitä VÄÄJÄÄMÄTTÄ aina ja kaikkialla missä nekruja on, seuraa. Se johtuu nekrujen nekruudesta ei mistään kuvitteellisesta. Ja te tiedätte saatanan valehtelijat paskaraidat tämä kyllä.

Koko vitun superpaskatunkio pitäisi vain kertakaikkisesti pommittaa ja päästää ne aivottomat kannibaalinilviäiset sieltä "tuskistaan".

On myös paljastavaa Amerikan totaalisen falskiuden ja haliwuudin sekopäiden pinnallisuuden ja juutalaisen valheiden imperiumin tosiolemuksesta että tuokin VITUN saatanan Irlantilainen nilkki Conan Ou´Mulkku kehtaa saatana valehdella kuten nuo muutkin paskapäät ihan suut silmät täyteen ja leikkiä noin (!!) brutaalin vakavalla asialla ja lähettää ihmisiä potentiaaliseen karmivaan kuolemaansa vain ...koska joku kai käski tjns en tiä. Aivan absoluuttinen limanuljaska. Ne KAIKKI on.

Voisiko  kaksinaamaisempi valheellisempi epärehellisempi ja tyhmää leikkivämpi enää olla ? En tiä.. ehkä siltikin voi, täytyy nykyään myöntää.


Kuvottava paikka kuten on Amerikkakin. Molemmat joutaisi pois planeettaparan pinnalta ja ÄKKIÄ !


Kiitti.


Jaa ja P.s Aatelkaa miten naurettava, pelkuri paskahousu, tyhmä, idiootti, imbesilli, täysi ja totaalinen vitun muuli, mikä kuvottava pikku nilviäinen paskarotta täytyy olla käyttäytyäkseen ja puhuakseen kuten se alun "uutisjuontaja" vitun nekru. Saatanan nilviäinen mitä vittua siinä saatana nakkelet niskojasi ja nälvit Trumpia ja matelet ja leikit tyhmää, ikäänkuin se ei olisi maailman itsestäänselvin asia että haitin nekruapinalla ja Norjalaisella valkoisella viikingillä ei voisi juurikaan enempää olla eroa !! Norjalaisen totaalisen 10000 %:seksi eduksi.

TOTTA-vitun-KAI Norjalainen on maahanmuuttajana aivan eri asia ja täydellisesti eri planeetalta kuin joku Perklenee primitiivinen villiapina paskaraita kusitahra sekapää paviaani !!!


VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti