tiistai 5. maaliskuuta 2024

intia ja idiootit

 https://www.youtube.com/watch?v=5HXENeT2o_0&ab_channel=PaulJosephWatson

(Ihan seksikäs / hyvännäköinen muija täytyy muuten myöntää!)

Yees, tällaista se sitten on kun typerät vitun jästipäiset imbesillit keharit uskoo mieluummin omia jäykkäniskaisia ahdasmielisiä kuvitelmiaan-harhojaan-fantasioitaan kuin todellisuutta. Ja meitä jotka sanomme ja HUUDAMME ja saarnaamme siitä ..noin 24/7/365 - mutta kun ei nin ei. Mieluummin sitä lyödään daiju 1000 kertaa samaan betoniseinään ja sitten syytetään viiihdoin oaa tyhmää it..eeeii ! Eheheeeii kun MEITÄ !! ME ollaan syyllisiä ! Me Kauheat Valkoiset Rasistit™ !!

Ei suinkaan te typerät vitun autistisen idiootit molopäät ITSE ja ne typerät paskarodut ? Ei ne primitiiviset apinaolennot ja muut mutapaakut ?!? Ei ne ??! EI NE ?!?! Ei se ne alkeelliset villiapinat, väkivaltaiset barbaarit paskaläjät o ??! Ei se NIIDEN syy voisi olla mitenkään ?

Jos menet elukkatarhassa esim tiikerin häkkiin tai alueelle tai karsinaan tai mikä se onkin, ja tulet raadelluksi niin kenen syy se on !??! ..Thät´s rait ==> Valkoisen Rasistisen Patriarkaatin™ ! Ja hei !! Etkä SÄ o missään Kultissa !! Sä oot liian viisas ja valaistunut älykäs molopää tullaksesi aivopestyksi täydeksi ja totaaliseksi saatanan myötähävettäväksi superidiootiksi jota myötähäpeää jopa universumin vastakkaisen puolen kauimmaiset alkeellisimmat polyypit jotka ei ole ikinä kuulleetkaan Maasta tai tiedostaneet sitä millään astraalitasolla.

Eheheeeii ! Ja hei se Sami Heedbär ? Tiäthän se SEN ? Se on tosi hauska !! HAhahahaaa.Eniwei.


Nämä kusipäät ei vain kertakaikkiaan ikinä opi. Taistelemme kuin itseään painovoimaa vastaan, koettaessamme tätä Borg-kuution idioottiväkeä vastustaa ja valaista, meidän on erkaannuttava kahdeksi eri maailmaksi.


Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti