lauantai 9. maaliskuuta 2024

Pavelta madonlukuja

 https://www.vahtera.blog/post/v%C3%A4est%C3%B6nvaihdon-valmistelua


Toisaalta minun ei kai edes pitäisi lukea tuota blogia ^ sillä se vain joko turhauttaa masentaa surettaa ärsyttää tai täysin de-moralisoi. Mutta luin nyt taas.

Ja olen itse vuuuooosia ihmetellyt juurikin tuota asiaa muun muassa, eli miksi suomessa tehdään jaaaatkuvasti uusia taloja ja eritoten kerrostaloja ja muita asuntoja vaikka väki, suomalaiset itse siis, vain VÄHENEE ja niitä vanhoja kamalia korbusiaanisia painajaisia ei edes pureta. Ja olen päätynyt ihan samaan että sen on pakko olla niin että niitä tehdään tässä vaiheessa jo ihan itsestäänselvyytenä ja häpeämättä ja pokkana ja tikkusuoraan ===> "Uusille Tulijoille™". Eli sekalaisille "kehitysmaiden" alkeellisille apinakansalaisille. Jotka siis saavat ne ilmaiseksi toisinkuin suomalaiset, ja jotka myös joutuvat aikamoisen vaatimuslistan ja seulan käymään läpi että ovat edes kelvollisia tulemaan edes HARKITUKSI uutuuttahohtavaan asuntoon (johon tarvii usein olla PAKOLLINEN vakuutus nykyään) siinä missä joku typerä perkeleen vitun lörppähuulinen aivoton verta nenästään kerjäävä kusipäinen ylimielinen vitun villiapina / turkkilainen / neekeri vain kävelee, tai lampsii, sisään ja asettuu majaksi.


Ja mistä YHDESTÄ syystä tämä(kin) KAIKKI johtuu ja juontuu ja mikä sen viimekädessä mahdollistaa ??!Se on se yksi ja sama kusipäiden demonien maanpäällinen liitto mikä se aina ja kaikkialla on, eli "poliisi". Eli kytät, eli siat, eli se psykopaattien hysteeristen kiusaajien ja megatyhmien hönöämmien muihinpuuttuva katurikollinen järjestö joka käy minkä ja kenen vain kimppuun jonka uskovat voittavansa ja jolla EI ole toisin kuin muslimilla, omaa armeijaa ja omaa väkeä takanaan ja tukenaan, ja joka jotenkin "Vastustaa Valtiollista Järjestystä™" tjns sölkötystä. Jonka sölkkääjät siis ovat ...VALTION arkkitehdit, lakeijat yms saatanan saastat paskat.

KOSKA te HERÄÄTTE ihmiset !? *kysyin tähän vain väliin yht´äkkiä*


Hyvä että tuo pölvästin näköinen vanhamies jaksaa noita lukuja aina kaivella ja kerrata ja julkaista ja plerata, mutta se ei riitä yksin vaan jonkun tars tehrä jotain niillä. Ja niille. Mutta petturit ja kusipäät ja mitättömyydet nahjukset "on vallassa" joten kalpaten on käynyt ja käy ja tulee liian paljon ja liian pitkään vielä käymäänkin.

Mutta käsittelen tätäkin aihetta myöhemmin tarkemmin ja enemmin ja jahka julkaisen uuden listan ratkaisuja.

Lukekaa sillävälin ^^ tuota ja imekää tiedot itseenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti