perjantai 1. syyskuuta 2017

Tinanappien Edesottamuksia 01.09.2017

Piti muutoinkin jo laatia tämä, mutta eritoten tuon konarijutun takia, laitan tämän jo  NYT tulille. Piti vain venata että saan muutaman otsikon lisää tähän, mutta menköön.











HAHAhahaaha THAHAaaha ^! Vittu minkä NÄKÖINENKIN tuo saatanan pölvästi jo on. Kuin jokin lapiolla takaraivoon lyöty, hyönteisiä ladossa pyydystävä ja syövä, Simppeli Juttimies Vailla Hyviä Aivoja. Tuossakin kuvassa se katsoo vain seinällä kiipeilevää torakkaa (ehkä Soini, ehkä Jaakonsaari tai Syskovits tai joku muu) ja himoitsee sitä, eikä keskity itse haastatteluun.


"On se hyvä että tuollaisiakin on olemassa ! Mitä siitäkin tulisi jos kaikki tekisivät mitä mielivät!?" - sanoisi aivoton lobotomisoitu sieluton, keskinkeritanen ja ruma TYPERYS. Suurinpiirtein nyt ja tässä vaiheessa.
Eikä niinkään SANOISI vaan se vain lähtee, kuin pieru joka vain "pääsee", se vain lennähtää automaattisesti imbesillin kissanpaskan kokoiseen tajuntaan, koska se on ISKOSTETTU sinne ja se vain pyörähtää käyntiin, issall.

Sillä ei OLE varsinaista SISÄLTÖÄ eikä MITÄÄN MERKITYSTÄ, mutta sellainen LAUSE on olemassa. Ja tämä koskee paljolti teidän kaikkien KAIKKEA "sisältöä" muutenkin, vitun zombiakin tyhmemmät Perkeleen paskat.

Mainittakoonkin että nuo tyypit ^ TEKEE ! Mitä mielivät !
TEILLE !!


Tämän LUUUULISI häiritsevän, muttei ?....ei se kai sitten vain häiritse teitä.
En tiedä, en ymmärrä tyhmän tavoitteita elämässä ja maailmankuvaa (ihan täysin ainakaan).



MINÄ ainakin nauttisin suuresti ja loputtomasti jos tuo kurja Maan Vaiva vain katoaisi. Kaikki kytät ja muut muihinpuuttujat. KAIKKI tyrannit, KAIKKI pakottajat, kaikki. Ihan kaikki.
Sehän olisi TAIVAS maanpäälle.

Mutta ei ! Ei.


No, nauttikaa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti