tiistai 12. syyskuuta 2017

Huilailija Raiskas ja Pakolainen...niinikää !







Bangladeshin apina u say ? Hah: onneksi en osta mitään mikä on tehty tuossa super paskalävessä. En MITÄÄN.

Nuo ^ on siis 2 ERI tapausta HUOM !!

Eli turvapaikkahuilailija taas vähän raiskas ja näi.


Mika Illman vai onko se Ilman, tulisi raiskata. Voisko joku teistä muslimeista raiskata SEN ? Saisit minun puolestani jäädä ihan de facto Kunnia Kansalaisena suomlantiin.
Eniwan ?

Tämän on syytä mennä jo Ilmanin pikku kiukuttelijankin läskipäähän ja jakeluun; raiskailu ja verovaroilla loisiminen ON muslimien yms geneettinen erityispiirre. Ihan kuten pikkusieluinen kostonhimoinen ilkeys ja totuuden ja maskuliinisuuden halveksunta SINUN, vitun iljettävä limainen pikku paskahousu iilimato, vitun ruodoton byrokraattisatanistinilkki.

Ylä vainko ala-asteella kiusattiin ? Jonka johdosta täytyy käydä pullistelemassa minimunillaan koko Kansan silmille ?
Sinä olet AINA ääliö ja luuseri ja inhottava pikkupaska ja pikku Himmler vaikka miten venkoilisit vitun paskakasa. Kerjäät vain verta nenästäsi ja SAAT sitä ennenpitkää.

Syyllisyyttä ei voi Mika PAETA tullemalla vain SYYLLISEMMÄKSI ja syyllisemmäksi, kuten Pipilänkin kannattaisi jo myöntää itselleen, KAIKKI MUUT tietävät tämän jo, paitsi TE. Kiukuttelevat vallanhimoiset pikku pohjasakkajyrsijät, te joille ei ollut mitään roolia elämässä, joten tulitte "päättäjiksi" eli häiriköiksi ja komenteleviksi loisiki, joita nämä pehmäepäiset luulevat jumalauta TARVITSEVANSA !!
HAhAHAa....melko ällistyttävää että olette onnistuneet vakuuttamaan isännän ja uhrin omasta tarpeellisuudestanne. Mutten minä tarvitse edes HYTTYSIÄ herran tähden ! Imemään vertani. MIKSI vitussa TARVITSISIN ?!?!
HYTTYNEN TARVITSEE MINUA, EI toisinpäin !!


Eniwei; tämmösiä kullanmuruja hommataan EDELLEEN meidän valkeiden ja mitä ikinä te junttisuomalaiset sitten olettekin, riesaksi.

NYT tiedätte jo ("poliitikot") itsekkin.

Teille on nyt sanottu. Ja MONTA vitun kertaa.


Monta.








P.s rautalangasta: "Kansalaiset" te ETTE OLE mitään "kansalaisia" ja RATKAISU EI OLE "politiikassa".
Oppikaa nyt tämä jo herran tähden.

KUKAAN.
EI OLE.
VALTUUTTANUT.
IKINÄ.
YHTÄKÄÄN.
VALTIOTA.
TAI KYTTIÄ.
EI YHTÄKÄÄN LAKIA tms.
EIKÄ "politiikkaa"kaan.

Ja SILTI !??!....huomaamme olevamme niiden keskellä ja solmussa, niiden kuristavassa adistavassa ja tyhmäksitekevässä otteessa. ....Mitä TÄMÄ ON ?!?!
Miten TÄHÄN on päädytty !??!

SIINÄ on teille jotain ihan OIKEAA MIETITTÄVÄÄ.



"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti