perjantai 8. syyskuuta 2017

Idiootti Kommunisti Parahtaa Poliisin Puolesta (linkki)

https://blogit.kansalainen.fi/laillistakaa-poliisi/




Vitun vastenmielinen naisille ja kytille ja vallalle alistuva vinkuva vitun munaton ja harhainen idiootti.

Ensinnäkään; "Poliisi" EI OLE KOSKAAN mikään vitun "Kansalaisen" (eli omistetun RAKIN) "turva" vitun naiivi vittupää, ja toisekseen; kytäksipyrkivät EIVÄT TODELLAKAAN ole suurimmilta osin "hyvyyden puolella ja oikeudenmukaisia" jne IHMISIÄ !
Tuo lienee yksi provosoivimmista ja typerimmistä lauseista mitä olen KOSKAAN lukenut !! Ja olen lukenutkin melko paljon.

Kytäksi pyrkii VAIN ja AINOSTAAN kusipää. Plain and simple.

VAIN häiriintynyt viiripäinen idiootti ja kiusaaja. VAIN sellainen hymyilevä piru, sosio tai psyko paatti joka tekee pahaa HYMYILLEN ja vakuuttaen kaltaisesi rusina-aivoiset vitun kollektivistizombiet. TÄYSIN !
HAHAHAHAaaa, ja nauraen ja pierren siellä "Maijassaan" sen "partnerinsa" kanssa. Ja miksei ?
Jos uhrit ovat kerran niin vitun tyhmiä että alistuvat ilomielin, kuin jokin vitun muslimi lapsi teloitukseen hiekkakasaan, ja vielä pakottaa parhaan kykynsä mukaan kaikki muutkin, ympärilläänolijat, alistumaan ja maksaa siitä ja ODOTTAAKIN sitä ja palvoo kyttää ja keskittyy samaan maailmankuvaan kuin kyttä...niin ayyyyy, miksei ?

Helsinki Syndroomasta kai lienee suurimman osan junttihetskumiehiä tapauksessa kyse. Te ette vain pääse yli siitäkään, vitun rehvelit, että teidän Ylivertaisia ja Pullistuneita Munianne litistää jokin toinen, ehkä VAHVEMPI(!?) ja väkivallassa kyvykkäämpi(?) uros. Ja siitä seuraa hepuli, joka ainakin hetkeksi laantuu sillä että uskottelee itselleen ettei niin O, miten ON, ja että kyllä kyttä on ystävä ja tarpeellinen ja mun pualella ja näi...... ? ....rait ?

Kun kerran siitä ei näy pääsevän eroonkaan niin kai suurin osa gnuulaumaa "ajattelee" että ♬"no..hitto miksei!" ♬♫♩

Antaa kytän kytätä ja pamputtaa ja sakottaa ja estää ja määrätä ja määkiä ja märehtiä ja loisia ja ärsyttää ja tukahduttaa koko vitun ELÄMÄ !! Kunhan en itse joudu AJATTELEMAAN tai tekemään muuta kuin ottamaan "chillisti" ja tsiigaamaan Netflixistä jotain typerää amerikanjuutalaista kissanpaskaa mikä sulattaa senkin vähän löysän limpun mikä tyhmässä kollektivistin kallossani lilluu ja pyörii ympäri, irtonaisena ja haitallisena.

Kytäksi hakeutuu, vitun pystyynkuollut aivoton jääräni, VAIN kusipäät. VAIN !
Se on paitsi niille LAADITTU "ammatti" ylipäätään, kuten pankkiryöstö rosvoille, mutta se vetää puoleensa VAIN sadistisia sieluttomia komentelevia koviksia ja elämäntuhoajia ja muita pikku paskanilkkejä, jotka olisi kivikaudella vain ammuttu (nuolella) ja poltettu jossain veneessä tai heitetty susille tjns.

Kyttä on yhtä LEVOTON kuin on sadistinen ja tunteeton, ajatukseton ja moraalista tyhjä ja tyhmäkin. Kyttä on LAISKA, ehkä laiskempi kuin SINÄ fa Christs sakes !
Kyttä on SE OSA juutalaisten ja "lakeijoiden" ja byrokraattein ja kaiken "poliittisen" ARMADAA ja armeijaa jolla tukahdutetaan ja poistetaan Todellinen Elävä ja VAPAA(!!!!!) Elämä tältä planeetalta, vedoten yleensä teidän käpyaivojen Välittömästi Ilman Syytä Panikoivaan osaanne. Joka kattaa lähes 89-98% paleoliittisista ali-apinan esi-isän "aivoistanne".
Jotka kyllä näyttää mahdollistavan kahdenjalan kävelyn ja jonkin asteen kiipeilyn ja kaksinkäsin kännäämisenkin. Inkkarit on toinen hyvä esimerkki tuosta. Siihen nekin pystyy.
Kyttä on höyryävä läjä Luciferin sontaa, ja juutalaisten ASE meitä Oikeita Valkoisia vastaan.

Oppikaa nyt jo perkele sentään tämä ! Minähän koko ajan SANON tämän teille !! Ihan tikkusuoraan !
Ai miin..!??!....miten tätä Sanomaa voisi enää TÄSMENTÄÄ tai HELPOTTAA tai tehdä selvemmäksi tai ilmoittaa sitä ymmärrettävämmin tjns !? Sanokaa MITÄ tarvitte ?!

Ja jos teillä on jotain ONGELMIA ITSELLÄNNE käyttäytyä villieläimen yläpuolisella tasolla ilman ULKOISTA(heteroa) KONTROLLIA niin hei, typerys; sä et SOVI ELÄMÄÄN YLIPÄÄTÄÄN, vaan olet VIALLINEN TUOTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aivoton kana vailla mitään.



Kytällä ja rikollisella ei ole MITÄÄN EROA, muuta kuin se että kytät on VARMEMMIN haitaksi sinulle halki elämäsi, noin 100% varmemmin, kuin rikolliset. Ja tämä ON VARMAA, tämä on totaalinen sosiaalinen fakta. Kun taas MUTANTIT ....SAAAAAATTAA jotenkin haitata SINUA henk.koht. tai olla haittaamatta. Ja jos olet vähänkin katuviisas, niiden haitta on lähes yhtä todennäköinen kuin saada saman kesän aikana neljästi salama päähänsä. Ja selvitä.

Eikä rikolliset SAKOTA tai VEROTA tai PAKOTA... käyttämään turvavyötä ja turvaliiviä ja turvakypärää ja turvakenkiä ja käskytä ja komenna ja käske pakottamalla elämään kuten tiukkapipoiset käpyaivoiset kusipäiset MEGAylimieliset vitun "poliittiset" VITTUPÄÄT jossain VITUN "Arkadianmäellä" KÄSKEE, koska ovat sitä mieltä, kuten entisaikain faaraot ja kuninkaat ja muut läskit ylimieliset kontrolloivat paskat, että heilä on siihen jokin "luontaissyntyinen" oikeus.
Vitun nyrpeät kuivat happamat pikkupierut.

Teidät tulisi heittää niska-perse otteella yli laidan ja tiedätte tämän ihan. tasan. 100% varmasti itsekkin. Niin kytät kuin "poliitikotkin".

Kytät on ne ajattelemattomat, koirankaltaiset, olennot joita tarpeettomat käyttävät meitä oikeasti lahjakkaita ja kykeneväisiä vastaan, ja alistamaan, jotta heihin, "poliitikoihin", olisi PAKKO KESKITTYÄ.
Vaikkei KUKAAN oikeasti HALUA keskittyä ylijäämä rääpäleisiin ja muihin vitun roskikseenkuuluviin inhottaviin, rumiin, omituisiin ja luotaantyöntäviin ääliöihin.

Mutta kai se on niin että, juurikin keskinkertaiset onkin LIITOSSA kyttien kanssa, sisällään, juuri TÄMÄN TAKIA. Te inhoatte KAIKKI meitä itseänne RÄIKEÄSTI parempia, jotka on lähetetty iroonista kyllä, kuten Jeesuskin yms, tänne apina-karanteeni-planeetalle AVUKSI, mutta joita te siis, toistan, kadehtien ja katkerana iiiiinhoatte. Mutta ette lähimainkaan yhtä paljon kuin minä teitä ja tätä paikkaa ja kohtaloa !!!

Not even close.



Ja itse asiassa kyllä; "Suomi" ON "Poliisivaltio". Ja ihan par vitun excellance. Mutta mikään mikä on "Valtio" EI OLE eikä VOI olla mitään muuta KUIN "Poliisivaltio". SE on sen jutun LUONNE ja olemus.


Suomlannissa tuota kytköstä vielä oikein vahvistaa, VAROITUS!! tyhmille - tässä tulee psykoanalyysia ja olemustanne selventävää eli teitä pöllämystyttävää tekstiä, niin nin sitä vahvistaa ja sen pysyvyyttä olevuutta ja Yleistä Hyväksyntää, se että suomen kaikki lätkäjoukkueet ja korisjengit ja futis-sipsuttelijat ja muut nynnyt, KAIKKI näyttävä KYTILTÄ.
Kaikki, suomen VÄREJÄ ja lippua (Valtion Tunnus!) myöden on SINISTÄ SINISTÄ ja SINISTÄ. Kyttää kyttää kyttää.

Tämä totuttaa teidän turtakalloiset tyhmät muulijuntit jo lapsesta lähtien näkemään maailman tai ainakin suomeksi kutsutun pohjoisen paskaläntin niin että "ME olemme nyt osa jotain Suurta Kyttälaumaa" jolla ylivertainen "koulutus" ja verotus ja vitutus ja muuta vastaavaa.
Muttei ole, hyvä hölmö, IKINÄ, mitään "Meitä". Vaikka kaikki PAIMENET aina yrittävätkin Meitä Kaikkia paimentaa osaksi karsinassa mylvivää älykköjen laumaa.

Te olette vain sydäntäsärkevän ja ärsyttävän, karmivan ja ahdistavan, masentavan keskinkertaista paskasakkia vailla sielua tai mitään muutakaan, jotka ovat olemassa vain syödäkseen paskoakseen ja tuottaakseen uuden Sukupolven yhtä tyhmiä imbesillejä kuin kaikki edellisetkin, vailla MITÄÄN muutosta, siitä mm kyttä pitää huolen(!! jee!!) ja jotka itsekkin tämän aavistaen, innnhoavat itsekkin itseään, ja odottavat vain että saisivat repiä alas jotain kaunista ja ylivertaista ja parempaa. Ja moittia sitten sitä.

MINÄ en voi sille mitään että synnyit tuolaiseksi tunkkaisen tukahduttavasi tylsäksi typeräksi vastenmielisen rasittavaksi, triviaaliksi, persläveksi jonka luota omat lapsetkin haluaa VÄLITTÖMÄSTI paeta taivaanrannan taa.....kiljuen!

(Outoa...: |... tuli yksi naapurin äijänkuvatus mieleeni?...no eniwei.)

-

Myös se selittää tätä kollektivistin Paimenen Rakkautta™, mitä Jukka Hankamäki kirjoittaa pääteoksessaan "Enkelirakkaus" - eli heteron PSYYKKEEN RAKENNE ja heterobiologian, joka EI OLE mitään kovin NEROKASTA(!), olemus.
Muun muassa SE miten "Hetero" näkee maailman "reflektiivisesti" eikä ITSESTÄ SUORAAN ULOS maailmaan suuntautuvasti kuten se ON, ja kuten MINÄ näen sen. Ja miten tuollainen vitun vaivalloisen älyn omaava ikuinen vitun "peluri", ei osaa ITSE HUOLEHTIA ITSESTÄÄN vaan odottaakin jotain ULKOISTA KONTROLLIA, kuten kyttää tai naista (äitiä tjns).
Minua tuollainen lähinnä ällöttää ja kuvottaa.


Keskinkertaisuudet tykkäävät sioista myös siksi että Sikojen Primääri Direktiivi ja motiivi ja tarkoitus on tukahduttaa ja poistaa ja kuolettaa KAIKKI mikä nousee tiettyä  tasoa ylemmäs, ja täten uhmaa alhaisten "poliittisten" apinoiden eli LOISTEN, käskytysvaltaa koko giganttiseen globaaliin apinalaumaan. Jotka eivät itse kai sitten pysty juuri muuhun kuin kiukuttelemaan toisilleen, heiluessaan kirkuen puunlatvustossa persettään kaivaen ja paskaansa viskellen ja varastaen, kuin jokin vitun KYTTÄ !

Pistin tuon ^ "kursiiviin" koska sen TULISI OLLA ihan Oikea Sanonta.



Te olette yhtä tyhmiä kuin älyllisesti kyvyttömiäkin ja patalaiskoja.
Fyysisesti saatatte olla rasittavuuteen asti toimeliaita, KAIKKI pienet ja aivottomat elämänmuodot ON, AINA. Luultavasti jokaisella planeetalla missä on elämää. Mutta ÄLYLTÄNNE olette laiskuuden MÄÄRITELMÄ.

Mutta MINÄ en halua enkä tarvi enkä kaipaa kytän kyttää enkä mitään "poliittista" tms.
Enkä sitä nyt jaksa korostaa sen kummemmin tai jankuttaa taas tätä yhtä ja samaa.

Älkääkä tekään siinä tätä lukeko vaan menkää johkin helppoihin heterobileisiin !! Älkää niin AATELKO mitään, menkää ja tehkää ! Teillä on ISO lihava kroppa ja tyhmä pieni mieli, eikä keskittymiskykyä tai älyllistä viitseliäisyyttä tai kykyä; tämä kaikki MAHDOLLISTAA tuon tympeän, lannassaporskuttavan, iänikuisen keskinkertaisen heterojuntti paskapää muihinpuuttujan elämän !

You go girls !!



♬♩ Piiiskaa, hei kyttä anna mulle piiiskaa....hei kyttä teethän mulle niin....ooOOOo-ooo...piiskaa.. ♬♪♫




( EI Paavo Arhinmäki!! HUOM!! )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti