keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Siltsu Pöllyssä

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709132200389643_u0.shtml

Siltsu on "kärynnyt" huumepäissä kaahaamisesta Stadin keskustassa.
KAIKKI on luonnollisesti SHOKISSA ja järkyttyneitä tapauksesta. Mutta meidän on jatkettava elämää ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut ! Ikäänkuin tämä olisi vain jotain melko vähäpätöistä ja jotain mikä unohtuu jo huomenna. Huominenhan on huomenna.
Vaikka Siltsu ois jo sen puolella.


Saamieni tietojen mukaan, mm Eu:n isä ja maailman ihanin ja rakastetuin ja aurinkoisin ja reiluin ihmisolento eli Claude Juncker on antanut asian tiimoilta haastattelun. Jossa hän vain kiireiltään ja croissantin syömiseltään, kommentoi ettei esim EU voi toistaiseksi lopettaa toimintaansa EDES tämänkään takia, vaan päättäjät yrittävät pinnistää viimeisetkin voimansa ja kokoontua jo ehkä huomenna tai mahdollisesti ensiviikolla, keskustelemaan asiasta, shampanjan ja croissanttien kera.
Ja olen myös saanut tietää ettei maapallon pyörimisliikettäkään aiota, ainakaan EU:n taholta, sen enempää lopettaa kuin edes säätää pienemmällekkään.

Ja tiedän että olette ihan ninQ et "mitääääÄÄH?!" et ninq "miten näin VOI OLLA!?" mutta tätä ei pidä käsittää niinkään Jarin VASTAISENA, vaan SEN vastaisena että asia lopettaisi käytännössä kaiken elämän maapallolta, ehkä eläimetkin ja muut.

Junaliikennettä ei esim, yleisön pyynnöstä, pysäytetä, eikä politiikkaakaan.
Muutama valkoposkihanhi saatetaan kaataa, ja ehkä neekeri tai pari, muttei mitään sen merittävämpää.

Emme saaneet Trumpilta haastattelua koska äijällä on muka "liian kiire" tehdessään sekalaista ympäri sekalaisia paikkoja, eikä myöskään Bill Gates muka "ehtinyt" haastatteluun kun on liian kiirusta lillua satametrisen uima-altaan vedenpinnassa puhallettavalla saarella, siemaillen Baileyssiä sekoitettuna Copiluvakiin.

Tämä päivä kuitenkin saatetaan, ehkä, "kanonisoida" ja tehdä pyhäpäiväksi. Mutta tästä lisää, ehkä, myöhemmin.

Esim Bangladeshissa on jo pidetty julkisia hartauksia asian tiimoilta, ja Tiibetin vuoristossa on tehty jopa itsemurhia uutisen levittyä kuin kulovalkea ja Tiibetiläinen Viisaus.

Mainittakoon reunahuomautuksena vielä ja myös, että Hra Sillanpään oma selitys tilanteelle, oli vain että "mä etin kullii".
Ja ...kuka häntä moittisi moisesta ?
En minä ainakaan.



Kiitos ja kuulemiin.




Koettakaahan jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti