perjantai 1. syyskuuta 2017

Konarit Sioille / Kytille Miniganit

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709012200364831_u0.shtml

Livin the Dream

Tähän on tultu.

Kiitti vasurit ! Kiitti.

Sioille ja Valtiolle vaan LISÄÄ valtaa ja kaikkee, niin se Anarkia ym menee. Hyvin te snaijaatte ja vedätte ja osaatte ja näin.
Kiitti.


"Poliisi ei halua antaa militaristista vaikutelmaa ulospäin, vaan haluaa olla kansalaisten helposti lähestyttävä, luotettava viranomainen."

Mistä ulottuvuudesta tuossa puhutaan ? Ei se kuitenkaan koske tätä ulottuvuutta sillä täällä kyttä ON JO ihan täysin militaristinen ulkonäköään myöden.
Ja ei ole OLEMASSA mitään ystävällistä ja "luotettavaa" Viranomaista vitun käpyaivo; "Viranomainen" on uhriaan pakottava ja kontrolloiva loinen ja hyökkääjä, alistaja ja tyranni, vailla yhtäkään poikkeusta. Ajassa tai paikassa tai muodossa tai kauniissa sanoissa.

Jos ei "halua antaa militaristista vaikutelmaa"....silloin tulee vain alkaa elää OMAA ELÄMÄÄ eikä keskittyä pakottamaan kidnappauksen ym uhalla kaikkia muita elämään kuten Valtion byrokraattivitut ilkiöt käskevät. Ja pysyä kotona ja olla olematta militaristinen, häiriintynyt kusipää ja panikoiva kovis ja jatkuva riesa ja uhka, ja kenties tulla vähän lahjakkaaksikin jossain ja täyspäiseksi.

TUOSSA on se RATKAISU.
Ja samoin; täytyy lakata hakemasta ja kutsumasta murjaaneita omaan kotiympäristöönsä.

Nämä on niin yksinkertaisia perustason asioita että hevosetkin luultavasti kykenee käsittämään nämä suurimmaksi osaksi.


"Alasen mukaan terrorismin uhka lisää varautumispaineita."

Ju dount sei.

Jep! Näin se taitaa olla.
Mutta tärkeintä on ettei vaikuta lauman arvostelevissa silmissä Rasistilta™.




Ja siis ohan se siistii ja näi, että naapurin ovessa voi lukee jotainniQ "Abdlekhar" tai "Ähmetti" tai jotain, ja siitä on mitätön hinta maksaa se että vapaus katoaa ja kytät liikkuu konareilla varustettuina, kuin jossain vitun Balkanin paskarottamaassa ja Ryssällä.
Ja että koko "Yhteiskunta" on ylipäätään sekasorron ja kaaoksen tilassa jota kytät ja valtio siis LIENNYTTÄVÄT ja ESTÄVÄT.................aiheuttamalla sitä........ mutta niin se on, ei sellaista tule kyseenalaistella. Jollet ole jokin "AnarkoMarko" tjns.


Kiitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti