maanantai 11. syyskuuta 2017

Komediakeittiö(n) arvostelu

Jumalauta saatana sentään ! Vitun paskiaiset.

Ensinnäkin; minulla oli tarkoitus arvostella tämä vain sanomalla että "minulla on teille, pysyäkseni jakson Meksiko-teemassa, yksi (kai) espanjankielinen sana, ´fiasko´!" mutta taidan vähän laventaa tätä.


Mutta vain vähän. Sillä ohjelma ei ansaitse sen enempää. Hedberg sen sijaan ansaitsee valitettavasti ihan liikaa. Se on taas TEIDÄN, maksavien idioottien, syy.

Ihan kauheeta, kamalaa, myötähävettävää sekopäistä kuraa. Kuin jotain .....suomalaista nykykomiikkaa tjns.
Ihan siis; aivan kamalaa.

Ruokotonta paskaa ja laadutonta sontaa.
Hienot keittiöt kyllä, muuten ei mitään kehuttavaa.

En ole ennen näin, tai yhtään, säälinyt Meksikolaista, vitut niistä, myrskyineen päivineen, mutta Hosee parka ! Joka mielessä. Ja kai eritoten siinä että sillä maistatettiin tuota moskaa !!
Se jumalauta oikeasti SÖI niitä !! Eikö se ole jo jonkinlainen "rikos" tjns ?

Kaltoinkohtelu tai pahoinpitely tai jokin tälläinen ?

Elukka parka.

Lopussa voittanut joukkio sai lahjaksi tortillapuristimen tai mikä litistin se olikin. Aattelinkin että tämän OHJELMAN saisi prässätä tai litistää ja puristaa ja mankeloida ohuen ohuiksi levyiksi jotka sitten rullataan kuin tortillaksi tai kääretortuksi ja paloitellaan vastaavanlaisesti, siisteksi paloiksi, ja heitellään samalla manaten ja kirouksia ladellen, nuotioon, johon sitten lopulta vielä kustaan ja joka ympäröidään muurilla tai aidalla tai jollain vallihaudalla ja sen sellaisilla. Ja varoituskylteillä "Totaalista Hengenvaarallista Älyvapaata Paskaa!" tai ihan traditionaalinen "Hengenvaara!" tai vain Spartalaisen yksinkertainen "SEIS!" kyltti.

Ohjelma oli kuin lapsen käsikirjoittama.
Ja ideoima ylipäätään.

Onko sen kässännyt joku lapsi ? Kännissä ? Vai mitä VITTUA ?!?!
Hei ? Ihan oikeesti; MITÄ VITTUA ?!?!

Kristus mitä paskaa !! Mitä kurjaa kurjaa paskaa.

Ja en tiedä, mutta mieli tekisi, lähettää jokin vaatimus TV5:lle älyni madaltamisesta. Sillä vaikken voi ihan varmaksi sanoa ja olla 100%varma, minusta tuntuu tyhmemmältä ?...ai miin; ai FIIL stupid(o) nau...?!.. helvetin perkele..hei ?...
Wruuuuuuuuuuuuummmm........sppprlrlölöölölsprängg politiikka on kivaa ja kiinnostavaa....Kokoomuslaisella jos millä on sexapiilia......WRAAAUUUUNNngg...

Siis huh helvetin vittu !!

Olisi ollut hauskempaa ja viihdyttävämpää vain katsella kuinka nuo heittelee toisiaan banaaneilla ja tortilloilla ja ehkä kananmunillakin, ja tallovat niitä lattiaan, koko ohjelman keston ajan.
Ja lopussa palkittaisiin ehkä vain vähiten tahriintunut, eli siis Sami Heedbär joka vain kahmisi niitä ahnaaseen kitaansa ja täten välttyisi suurelta bulkilta lentävää krääsää.

Toisaalta en saata edelleenkään uskoa että Hosee oikeasti laittoi tuota sontaista roskaa suuhunsa, mutta sitten taas toisaalta; se on Mehikaani.
Jos asuu Meksikossa ja pitää sitä ihan ookoona, kyllä sitä syö vaikka pisuaarista jotain kulahtanutta mämmiä, miltä tuokin paska näytti mitä tuossa tekivät.

Aattelinkin että se olisi ihan sama vaikka ne kaikki niiden "ruuat" kahmaisisi siitä pöydältä yhdellä isolla käsivarran liikkellä ja laittaisi paperikassiin ja ravistaisi kuin Mäkin El Maco ranskiksia, ne näyttäisi ihan TÄSMÄLLEEN samalta, tai ehkä jopa houkuttelevammalta ja paremmalta.

Ja mitenkä sattuukaan että se myös kuvaa hyvin tuota ohjelmaa; pussillinen tahrivaa sotkua. Kassillinen sekasotkua ja lahjatonta visiotonta inhottavaa paskaa.
Ja mikä VIIIELÄ ällistyttävämpää, on SE(!!), että se kuvaa NIINIKÄÄ Sami Hedbergiä !! "Koomikkona" !!
Siis tuo on jo VIESTI !!
Kosmokselta.

Ja hei; ottakaa se ny vittu jo alas sieltä herran perkele. Se..hei..hei ? ihan oikeesti, vittu se luulee jo hei ihan oikeesti olevansa joku hauska ja viihdyttävä tyyppi !!!!
Hei !?Jukolauta se luulee oikeasti olevansa joku suomen Mistö Biin tai Robin Wiliams tai jokin ?.....
Jos ette katkaise sitä kierrettä.....kadutte. Mutta toimitte myös "mahdollistajina". Kuten alkoholistien läheiset yms.

Tuo kierre olisi katkaistava !! Tai jotkin vähäjärkiset ja epätoivoiset höynät maksaa taas ittensä kipeex mennäkseen katsomaan tuota lihavaa typerystä johonkin vitun Hartsuun eli Hartwall-Areenalle tai stadin johonkin jäähalliin. Kun sitä TULISI mennä katsomaan, sikäli kun vieraita sallitaan ja vierailu aika käy sinun aikatauluusi, lähinnä Pipilän (siis ns Pöpilän / mielisairaalan ei päämulkun) takapihalle. Siihen missä ne aina lammen reunalla ruokkii sorsia ja ehkä joutseniakin yms, ja keinuu ainakin osittaisessa katatoonisessa, vegetatiivisessa, tilassa ja mumisee itsekseen jotain toistuvaa ja omituista.

Vittu mä voin pahoin ! Tokihan se johtuu OSITTAIN siitä että söin aiemmin tänään liikaa sekalaista sokerista mömmöä, mm ylimakean munkin, mutta syytän kyllä myös ihan suoraan tuota ohjelmaa. Eikä tämä ole liioittelua vaan asiallinen syytös.
Tekisi miltei mieli tehdä samoin kuin mitä tuo ohjelma tekee katsojille ja yleislleen, eli kulkea pitkin huoneistoa voivotellen ja pidellen välillä mahastaan ja välillä roikottaa käsiään kuin jokin "Homunclus" tuossa vieressään, kumarassa ja kuin jokin mahaanpotkaistu zombi, ja oksennella satunnaisesti ympäriinsä, välillä ottaen tukea polvista käsillä ja ehkä pieraisten märkä "shart"kin siihen sekaan.

Ainakin minun tekisi mieli potkaista ohjelman laatijoita mahaan ! VITUN ÄÄLIÖT saatana..... voisko muuten tän järkätä ? Tälläsen ohjelman !? Missä futastaan mahaan kaikkia suomen television käsikirjoittajia ? SIIHEN löytyisi jumalauta osanottajia ja osallistujia ! YMPÄRI MAAN !
MIE TAKKAAN SEN.

Ja on ehkä armollista että ohjelmasta ei NÄE mitään tuon suttuisen kuvanlaadun takia, josta valitan lisää ylempänä ^tämän jälkeen ilmestyvässä "Atlantin Yli" kirjoituksessa.


Oi luoja että oli huono, superhuono, ohjelma.

Paljon vielä huonompi ja paskempi kuin pelkäsin. Ja pelkäsin sen olevan todella todella kamalan huono.
Se oli !!
Minähän tiesin. Minä tiedän yleensä kaiken, kuten aina sanon. Vaikkei minua ikinä kuunnella.
Mutta tiesin taas, oikeassa olin, "Komediakeittiö" on vain tyhmä sekasotku keittiö vailla mitään komediaa tai merkittävää viihteellistäkään arvoa.

Miltei mieluummin ensikerralla otan vain jonkinlaisen puhemiehen nuijan tai jonkin ja nuijin sillä tunnin ajan mulkkuani jotain lautaa vasten (ei eufemismi millekkään naarallee HUOM!) litteäksi kuin tulostinpaperi.

Tokkopa se siitä edes suuttuu tai mitään, ja huu givs a fak eniwei ?


Ajakaa ohjelma vain samantien alas, ja ulos, ja heittäkää jäänteet roskiin ja HÄVETKÄÄ !!

Jukolauta vittu että kehtaattekin perkele. Saatanan saatanat, saatana sentään ! Jumalauta !...hei !?
MITÄ VITTUA ?!?

Ja mikä vitun jääkuningatar se juontaja-akkakin oli ? Kristus ! Puisevamman akan saisi vain veistämällä.

No mutta...mitä vähemmän tästä aiheesta paasataan, sen parempi.

Adios Amigos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti