torstai 17. lokakuuta 2024

Palopommiryssät

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d36f7d19-6078-4dc1-bea4-2565d02e122b


Kuten näette toivottavasti jo kaikki, ryssät on pelkkiä totaalisia luusereita ja surkeita mitättömiä kurjia brutaaleja epäihmisiä terroristeja. Ja toivon että Suuri Maailma viiiiihdoin tajuaisi tämän ja julistaisi ne tismalleen sellaiseksi ja siihen samaan kategoriaan kuuluviksi kuin pohjoinen korea ja lähi-itä ja kiinat ys. Pahuuden ja surkeuden valtakunta, helvetin yksi versio maan päällä.

Ja TODELLA todella vitun brutaali ja alhainen teko ja ajatus jumalauta ihan pokkana palopommittaa siviililentoja !! En ihmettele enää yhtään sitä kun silloin oliko 2017 tiputtivat juurikin Ukrainan yltä sen Hollantilaisten siviililentsikan, ja nyt ajattelen sen olleen ihan tahallista. Silloinhan sitä esiteltiin vahinkona mutta vitut se mikään vahinko ollut. Tämä on ryssille ihan peruskauraa, tai vjotkaa.


Kristus mikä paska ja häpeätahra tällä planeetalle ja koko olemassaololle ryssät onkaan, voihan helvetti.


On sietämätöntä että niitä EDELLEEN jumalauta vain hymistellään ja suvaitaan ja siedetään ja kattellaan, ja ympärillään kiehnätään ja tehdään mitä lie vitun "diilejä". Ne tulee sulkea kerralla ja KUNNOLLA ulos ihmismaailmasta kuten kiina !! Aivan TOTAALISESTI !! Siihen tilaan missä olisivat ilman läntistä ylivertaista Arjalaista, joka naurettavan imelää typerää naiivia tollouttaan antaa AINA KAIKEN kaikille ilmaiseksi !! Saatanan lahopäinen perkeleen muulinpaska tollo. Kummallakaan noistakin paskakasoista ei olisi edes hehkulamppua saati sitten sähköä ilman läntistä valkoista, ja silti molemmat saatanan silsat lättäkallot paskapäät kehtaa ylpeillä saatanan rotat ja varkaat erinomaisuudellaan. Yhtä vitun tyhmiä kyvyttömiä ja hyödyttömiä kuin ne saatanan karvaiset villaiset viidakoiden peikot eli neekerit. Nekrutkin sentään joskus tekee jonkun hyvän biisin siellä täällä mutta ryssät tai kinkit ?... En ole vielä tähän mennessä tainut ainakaan itse kuulla yhtäkään. se kertonee jo jotain.


Mutta eniwei, eksyin nyt pääaiheesta. Eli siis tällaisen lyhyen ytimekkään kysymyksen voisi kysyä, kysyisin, suuren maailman läntisiltä valkoisilta ja teiltäkin ja jos tämä ei laita päätänne kohdalleen niin ei kai mikään. Kysymys olisi yksinkertaisesti että uskotteko että yksikään länsimaa tekisi IKINÄ, MITÄÄN, tuonnepäinkään eli palopommittaisi tai pommittaisi tai alasampuisi siviili / matkailijoiden -lentokoneita ?! 

Toivon että jääräpäisinkin risupartainen likaisempi kuin kennelissäpidetty lintukoira, vitun elämäntapa Tsadin kallion ituhippi vitun hamppuapolttava chekevaarapaitainen vetelys tajuaisi vaikka kuuuuuiinka lännenvastainen olisi muutoin, että ei on vastaus. Ei. Länsi ei IKINÄ alentuisi edes AJATTELEMAAN täydellisen sivullisten perus-siviilien tahallista kidutusta ja/tai murhaamista, mutta rjysshhille tämä on se ihan "go to" ratkaisu.


Ne ei kuulu ihmis-sivilisaatioon.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti