torstai 17. lokakuuta 2024

Nordea kohu

 https://www.is.fi/digitoday/art-2000010767651.html


Juurikin niin, tyypillistä, eli ITSE vedetään ihan idioottina välinpitämättömänä vituiksi ja sitten kun koko paska lävähtää silmille niin "haluaisimme että KAIKKI...".. 

Just. Vittu suksikaa vittuun saatana.


Ja käyttivät niinkin tuoreen raikkaan raitista koneistoa kuin 80-luvulta ! Mainiota ! Näin sitä pitää, sillä mikä SIINÄ nyt oisi mennä pieleen ?!? Hei ? Khamoon määännNNg !


Mitä jos itse pitäisi asioista räikeästi parempaa huolta ? Se voisi olla ainakin alku. Ja en tiedä onko tällaista enkä jaksa vaivautua ottamaan selvää mutta ehkä pankin kannattaisi rakentaa eräänlainen Faradayn-häkki tyylinen jokin totaalinen holvi johon asiakkaiden tiedot / tilien sisältö ja tieto ujutetaan aina vaikkapa joko tietyin aikaintervallein tai jos ja kun tilillä siirtyy suuntaan tai toiseen edes 100 € ?

Täten tileistä jää ainakin märkä läntti jota katsella tutkia ja ihailla jos vaikka joku ryssäläinen vjirtsaläntti onnistuisikin tyhjäämään koko pankin muun sisällön kuin perkaisi kalan. Jotain varojärjestelmiä.

Ja pankkitunnistautuminen vituttaa ainakin minua jo NYT nykyisellään, se menee liian vittumaiseksi jos sitä entisestään vain vaikeuttaa.


En tiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti