perjantai 18. lokakuuta 2024

orvon rotan moraali

 

Petturi Urpo




Jotta saisitte edes alustavan käsityksen KUINKA kusipäinen tuo ällöttävä vitun pikkuniljake superkusipää poliitikon paskaläntti oikein oikeasti on, niin muistuttaisin että tämä kyseinen saatanan luciferiaaninen oksennus ITSE "tienaa" eli saa tyhjästä ja perusteetta ja toisia kiusaamalla, KUUKAUDESSA(!!!) 18,000 € !!!!!!!


Vittu järjenvastaisen absurdin JÄRKYTTÄVÄÄ !!!! 1 8  0 0 0   vitun EUROA !! YHDESSÄ  K U U S S A !!! EI VUODESSA =======> KUUSSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja TÄMÄ häikäilemätön pikku kusinen paskarotta vie köyhiltä ja työttömiltä sen minkä iiiikinä kehtaa ja kerkee ja mitä vietävissä on, ja naureskelee ja hymyilee pitkin lehtien kuvia ja on niiin vitun maireaa että. Sitä LUULISI jos kyseessä olisi Hyvän eikä pahan puolulainen, ja ihminen, että se ehkä PAINAISI sitä jotenkin ja olisi raskaskin taakka tietää nöyryyttävänsä ja kiduttavansa ja tikahduttavansa ja itsemurhaan ym ajavansa tuhansia tai useampiakin kai, suomalaisia, mutta ehei ! Sillä ittellä näet pyyhkii ihan hyvin ja se on se juttu, SILLÄ on väliä.





Kristus vittu saatana PALA HELVETISSÄ ja HÄPEÄ !!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti