perjantai 16. helmikuuta 2024

työllisyys / työttömyys

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010232430.html


Niin. No ei tätäkään olla sanottu kuin viimeiset 20 VUOTTA tässä ihan yhteen soittoon, helvetin tollot sissus saatana. Mistä te oikein KUVITTELETTE senkin johtuvan ettei työttömille näy löytyvän suomesta oikein mitään ? Vitun idiootit.

Ja katsokaa valtion(!!) kusipäiden "ratkaisua": "Hallitus etsii parhaillaan keinoja työllisyyden kohentamiseksi muun muassa heikentämällä ansiosidonnaista työttömyysturvaa ja toimeentulotukea."

Jep eli kepitetään "omia" ..omia "Kansalaisia™" syljetään ja kepitetään työttömiä ja näin ==> työttömät onkin kohta Tuottavia Kunnollisia ja Kelvollisia Kansalaisia™ ..Ei Kristus vittu. Ihan oikeasti KISSAKIN keksisi parempia keinoja.

Ja tuo on ihan taivahan tosi että nuo nykyajan työilmoitukset hakee lähinnä sellaista tyyppiä mitä ei vain OLE olemassa ja jos olisikin niin takaan että se haluaisi myös ENEMMÄN RAHAA ITSE kuin mitä nuo mulkut on valmiita maksamaan, ergo ==> tämä ongelma tulee sekä säilymään että mahdollisesti vain pahenemaan. Olo ja vointi on työttömillä paheneva mikä leikkuut toteutuu. Täten vitutus ja paskanmaku suussa ja tunne sielussa ja kaikkinainen masennus ja syrjäytyminen jne etenee, tämän LUULISI olevan mahdollista jopa "poliitikon" ymmärtää mutta ei kai sitten.


Te VOISITTE OIKEASTI tehdä yllättävän paljonkin kaiken eteen mutta kun on keskinkertainen visioton vitun tyhmä nahjus niin sitä sitten vain on. Yksi VÄLITÖN toimi jonka voisitte TEHDÄ NYT(!) on ohjata KAIKKI "kehitysapurahat" yms kommarien tihutyöt ja kuppauksen, takaisin ihan MEILLE ITSELLE ja upottaa sen tikkusuoraan hoitajien palkoista hoitopaikkoihin ja mitä näitä ilmiselviä puutteita onkin ja tieverkoston uusimiseen ja sen sellaiseen. Ei MINKÄÄNLAISTA ideologiaa vaan oikeita ja todellisia ja oikeamielisiä ja REILUA tekoja. Tämä EI OLE vaikeaa. Kenellekään muulle siis kuin teille Hyvät Kusipäät.


MUISTAKAA lukijat / ihmiset taaskin, ja ymmärtäkää keskittää TÄHÄN asiaan huomiota ===> jos on olemassa "puoluepolitiikkaa" niin siinä EI AJETA Suomen ja suomalaisten asioita ja etuja VAAN vain niiden "puolueiden".

Tämä on absoluuttinen VITSAUS muassamme kuin ählämien maailmassa tuo __slam tappokultti.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti