lauantai 3. helmikuuta 2024

Helesinkin vuakraa nääs

 https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/963ba6a1-0532-493f-90ab-a733a5eea71e


HUOH!


Ja huh helvetti.

Vai että KUN Helsinkiin VÄÄJÄÄMÄTTÄ Saapuu ihan luonnostaan nääs...  "Maahanmuuttajien™", no mutta tottakai, aalto niin ..Helsinki jotenkin NOUSEE tämän seurauksena ! Ja hinnat. Ja se on Hyvä Asia™ ! HYVÄ !!


"Pikku hiljaa, kun pääkaupunkiseudulle kohdistuu korkeaa maahanmuuttoa"... Nääs. Näin se vain menee, Pääkaupungin Seudulle vain "kohdistuu" jostain luonnollisesta syystä tässä lähitulevaisuudessa .."Korkeaa Maahanmuuttoa™". Joka on kai jotakin hyvin korkeaa, kontra matala. Ehkä hyvin korkeita ihmisiä, ehkä Hollannista ?

Mielenkiintoista että tuokin TIEDETÄÄN jo faktaksi etukäteen.

Mutta eniwei, sanon samaan rahaa että Tsadissa räikeä yliedustus asunnoista, "asunnoista", on tällaisia..


Espoossa jokin yksiö


Toki tuo ^ on Espoon puolelta mutta iiiiihan tismalleen identtisiä nämä kämpät on halki maan. Olen selannut niitä oikein todenteolla ja voin vakuuttaa että tuo on ihan se Perus versio nykyajan kerrostaloyksiöstä. Vain yksityiskohdat eli nykykielellä "detailit" vaihtelee ja koko, riippuen seudusta.

Mutta KATSOKAA jumalauta tuota Visiota ihmismäisestä elämisestä ja asumisesta !! Jumalauta !! Tuohon "keittiöönhän" mahtuu lähes kääntymään !! Jos olet siis KISSA.

Tilaakin siinä on vaikka kultakalalle. Tai hyvin pienelle kasarille.

Tuota pidettäisiin pienenä ja ahtaana jopa Tokion ydinkeskustassa. Joten mikä vitun SYY on SUOMESSA jossa ei ole MUUTA KUIN TILAA (!!!) rakentaa tuollaisia puhelinkopin kokoisia paskaläjiä ja huonosti ja halvalla ja suomalaisen raxamiehen yli häikäilemättä kävellen ja täydellisen laaduttoman ruokottomasti ja myös epäturvallisesti ?!

Selittäkäähän SE !!


Onhan nuo siistejä kuin mikä ja tyylikkäitä ja hienoja puhtaita pintoja mutta mitään muuta hyvää niissä ei yleensä olekaan. Ja nykyaikana KAIKKI maksut on liiallisia ylihintaisia ja brutaalin epäinhimillisiä mutta niistä lisää omassa kertomuksessaan myöhemmin.


*


Käsittämätöntä kyllä Tampere on ottanut suomen ykkös aseman muuttohalutuimpana Nevadana. Olen itsekin AJATELLUT asiaa mutta inhoan Tamperetta ja se on keskellä ei-mitään ja tunkkainen junttipaikka. Mutta on siellä paljon uutta ja yllättävän hienoakin, varmasti hyvinkin ihmiskertaista elämistä kyllä sinäsä ja tuhannesti puhtaampaa kuin Helsingin koko seudulla missään mikään.


Ans kattoo nyt.

Nääx.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti