torstai 29. helmikuuta 2024

ryssäin pullistelusta

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9eeedfdb-6b70-4201-9bd2-6b7a549f8f4b


Tuo on mennyt jo kauan sitten naurettavaksi tuo ryssien säälittävä uhoilu ja pullistelu vitun naurettavat juopot luuskat.

Se on kuin kuuntelisi jonkun katujuopon reppanan rähinää "ttu mä..heitän sua makkaralla ...tualta pusikosta!! SaaatTÄNÄÄÄ !!" .."jos.. hei.... hei, kaiffari, hei... jos nin vittu ..*hik* mu..mua.. vittu mulle alat vittuilee.. hä !?!? vittu mä saatana.. ihan sata...sit vi.tt.. ttu..".. jne jne.


Se kun nyt vain suksitte vittuun siitä herran tähden sölköttämästä perkeleen idiootit pirut ja perkeleet. Ja kuinka monta vitun kertaa tuonkin keharin pallinaaman annetaan tuossa uhitella "Ydinsodalla™" ? Ampukaa se nyt jo kristus vittu sentään !! Kuinka vaikeaa on posauttaa tuo yksi kalju rotta tuosta hengiltä, kun se onnistuu pitkin mussuttimien itääkin HETI kun joku Amerikan Intressi on marginaalisestikin uhattuna tai niille sen niin rakkaan Piss-Ra-Helin kurja yhdentekevä olemassaolo. Ei sillä etteikö tuota apinaa saataisi kuten pohjoispaskapussiakin, riepoteltua miten halutaan HETI kun halutaan muttei sitä vain haluta.

Ei mitään. Tsiigataan vaan mitä se tekee. Onhan se kai eräänlaista viihdettä tämäkin.


Kattellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti