torstai 1. helmikuuta 2024

Historiasta valehtelua jne - Ed Duttonin video

 https://www.youtube.com/watch?v=Jw2471pMptw&ab_channel=TheJollyHeretic



Hah ? O_0 ??!  

WOW !! Jumalauta, johan on !! Katsokaa mitä minä löysin ^ !! Hahahaa, aivan mahtava episoodi Ed Duttonilta ja oli lähes hypnoottinen jakso !!! Katsoin koko rainan vaikka piti vain vähän vilasta tai katsoa pätkinä tässä aikanaan.

Ja opinkin melko paljon ja ehkä mielenkiintoisin ja uusin asia minulle on tuossa kun mainitaan Suomikin aika paljon, niin nin oli että suomalaisilla on ENEMMÄN oikeaa "kleimiä" suomeen, joka kolkkaan, kuin Saamelaisilla !! Tässäkin TAAS on sama paska eli syljetään sen oikeutetumman ja paremman päälle jonkun alkeellisen paskatahran puolesta. Ja kuten tuo komea haamumainen vieraansa sanoi on se koko ajattelu ja maailmankuva Amerikasta tänne tuotua, suoraan päällemme kuten KAIKKI "Monikulttuurisuudesta™" mihin lie sekopäiden Wokeopatiaan vain tränspläntätty eli siirrännäisenä niskaamme asetettu. Ja MINÄ sanon että sitä sietäisi miettiä MIKSI näin on ja KUKA tätä ihan tarkalleenottaen tekee ja MIKSI. NÄMÄ on ne avainkysymykset joihin ON SAATAVA sekä vastaukset ja NYT, että jokin ratkaisu ja asian mitätöinti ja ÄKKIÄ.


Mutta että katsokaa ihmeessä. Todella todella magneettisen kiehtova jakso ja Edkin on normaalia normaalimman ihmisen kaltainen, vähemmän autistinen kummajainen. Jopa hymyili kerran tai 2 !!



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti