perjantai 2. helmikuuta 2024

Se on alkanut !! Vallankumous !

 https://www.youtube.com/watch?v=Z3M6XLhTZjU&ab_channel=PaulJosephWatson



Ou mai FAK jeah !!


Eurooppa vs EUCCCP !!!

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/53c105c9-28cf-4dbc-b876-42a1c39d1b66


Aivan mahtavaa, toivotaan että NYT menään eikä KUKAAN luovuta ja taivu ja alistu !! Kytät linnaan tai hautaan saatanan psykopaatit paskarotat kusipäät nynnyt kiusaajat sortajat sekapäät.

Ja kaikki nämä "eu poliitikot" ja muut poliitikot ja virkamafia. KAIKKI. Tämä vuosi pitäisi ola kuulemma SE vuosi ihmiskunnalle, näin KAIKKI ja kissansa "spirituaalisessa yhteisössä" sanoo ja toivotaan TODELAL TODELLA että näin on ja ollaan mukana juonessa. TÄNÄ VUONNA.


Aivan täydellistä että Eurooppalaiset on vihdoin saamassa ihan aidosti tarpeekseen totalitääreistä tyranneista jotka valtasi Euroopan ja maailman ihan tuosta vain kaikkien nokan alta "laukaustakaan ampumatta" -mikä ei ole toki ihan totta- ja ovat laskemassa näiden näsäviisaiden vitun ärsyttävien pikku vitun vittupäiden niskaan !! Johan kesti !!

Suomessa on juuri sopivasti NYT tämä suurlakkokin ja kaikkea !! Kerrankin edes jooooooootain junttialistujienkin taholta.

Tässä kaikessa on vain se ongelma että "osoittaessasi mieltä" jollekin taholle, sinä edelleenkin ALISTUT kyseisen tahon oletettuun ja KUVITTEELLISEEN valtaan ja anelet lupaa ja itselle myönteistä "päätöstä" ikäänkuin lapsi vanhemmiltaan, sen sijaan että tekisit sen todellisen vallankumouksen ja lakkaist vain tottelemasta seuraamasta ja mukanaolemasta ja et myötäilisi niitä paskiaisia. Ja tämä on aivan kriittisen tärkeää sisäistää vesilaitoksilla, lämmön ja sähkön tuotannossa ja jakelussa, TEIDÄN harteillanne lepää SUURIN OSA valtioiden tyranniasta, ne mulkut voi aina luottaa siihen että TE kilttinä kuuliaisena työn orjana ja koirana painatte nappia ja sammutatte vaikka sähköt joltain vallankiimaisille epämieluisalta ja peritte maksuja ja maksujen korkoja jne, TEIDÄN on ennen ketään muuta LOPETETTAVA tuo SYNTINEN toimintanne.

Harmi että teidät muut saa aina niin täydellisen absoluuttisen helposti kammettua mukaan. Kaikki valtiot ja kytät ym kontrollidemonit. Hei molopäät: KENELLÄKÄÄN ei ole oikeutta "pitää valtaa" muiden yli, ei kenelläkään koskaan missään. MUISTAKAA myös että se ei tarkoita samaa kuin "ollaan kusipäitä ja riehutaan!". Tarkoittaa vain että "ollaan fiksuja ja vapaita ja kekseliäitä ja henkisiä" jne.

Käyttäkää LUOJAN suomaa VAPAUTTA jotenkin hyvin, khuulisti, rakentavasti, luovasti jne. Toki pahaksisyntyneet tulee käyttämään sitä "pahaan".


* * * * *


Ja VITTU mikä rotanpaska tuo makarooni on !! Jumalauta se on aivan kivenkova psykopaattinen paskareikä, TOTAALINEN koiranpaska ja konna ja veren kerjääjä nenästää par none.


Ja miksi tämä kaikki on näin, se johtuu mm siitä että ihmiset on tyhmiä alistujia ja etatisteja ja ovat katselleet vain sormet perseessän sittemmin 1945 kuinka KOMMUNISTIT ym satanistit vain OTTIVAT Euroopan ja aivan KAIKEN omakseen. Nyt niitä on sitten JOKAISESSA asemassa ja "päättämässä" kaikesta kaikkialla jne, ja on ihme että meillä on enää YHTÄÄN MITÄÄN vapauksia oikeuksia ja mahdollisuuksia yms. Mutta ne yrittää saada ne KAIKKI pois ja täysin. Se on estettävä.


Tämä alkaa näyttää Loppusodalta.



MAHTAVA ALKU sentään. Nyt vain absoluuttisesti tulta munille ja lisää painetta ===> vihollisen päätyyn ja absoluuttinen puolueellisuus kunniaan. Se on ME ! Se ei tule olemaan HE.




Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti