perjantai 5. huhtikuuta 2019

Linkki Hessuseen

http://lumedemokratia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/273429-vihreat-on-oikeasti-betoninharmaat

Jaa ...hetkinen?....taisinkin joskus jo "linkata" kyseiseen mieheen ^? Tää on kai se sama Hessunen. Mutta oikein hyvä kirjoitus, tuo pitäisi kai tulostaa ja laittaa JOKAISEN postiluukusta sisään. Jos ei SITTENKÄÄN "mene perille" niin sitten se ei MENE perille.
Yritykset voi siinä vaiheessa vain lopettaa. Ja säästää hermojensa riekaleita.

Ja mikäs tyhmänniminen ja MEGAtyhmä ja aivan yhtä ärsyttävä päänaukoja se siellä !? Paitsi toki itse Uimosen vitun kusipääkin siinä, soutelee muiden kommenttipalstoilla ja haukkuu KAIKEN, kaikki tekstit, mutta tuo tyhmä kommunistimulkku tuolla alhaalla. En tosin edes lue sen aivan kertakaikkiaan pöyristyttävän abysmaalisia ja ultrakusipäisiä älähdyksiä ja tyhmyytensä julistuksia, hermoja ei ole enää niin paljon jäljellä että tuhlaisin niitä moiseen kusipäähän riidanhaluiseen älykääpiöön ääliö-moukka-kusipää-vasemmisto-kauhukakaraan, mutta siellä sekin aukoo tyhmää umpipaskaista demoninpäätään.

Sitä ei voi kuin ihmetellä !! MIKSI tyhmät ja pahat KOKEE että heidän "on vain sanottava jotakin" !! Se on jumalauta aivan käsittämätöntä !! Yksi suurimmista mysteereistä mitä ON.

"Voi ei! Joku on onnistuneesti ja yksinkertaisen tehokkaasti, eli avaamalla suunsa tai käyttämällä näppistään, saattanut harhaisen ja mielisairaan kusipäisen, edustamani Maailmankuvan ☭ , naurunalaiseksi ja tehnyt siitä selvää jälkeä, kuten myös kissa osaisi ja pystyisi....äkkiä !! Minun on riennetävä apuun ja alettava vaikeaksi !! Ja aukomaan typerää kusipäätäni ja puolustamaan sitä mikä on väärin ja nurinkurista ja mautonta ja idioottia ja tietämätöntä ja ylimielisen psykopaattisen pahaa ja ilkeää ja tyhmäää ja kuvottavaa ja oksettavaa ja aivan sikaIIIINNNNNNHOTTAVAA *puistauksia!!* hhyhyhhööööökk kääkäkäääääk... ja mikä on järjen ja logiikan VASTAISTA, mahdollisimman aggresiivisesti ja totaaliseen ekstenttiin ! Kaikkea tuota on minun nyt riennettävä  auttamaan ja puoltamaan, sillä Totuus ihan vain itse, on muutoin puhdistava tuon Edustamani typerän tuhojyräkusipäisen läpimädän Luciferiaanisen ikipaskan POIS, kokonaan(!), käkäkäkäääääääk, ja puhdistava samalla ihmisapinain mielet moisesta kyisestä kusipäisestä viheliäisestä Satanistisesta inhottavasta kusipään paskasta!! Tääääältä TULLAAAAAaaAAANNN !"

Jotakuinkin NOIN ^^  niiden "ajatusten" täytyy mennä.



Kiitti.











P.s eikö SE jo RIITÄ että "Vihreät" on kotoisin sieltä mistä on !?!? MITEN SELLAINEN "PUOLUE" VOI YLIPÄÄTÄÄN TOIMIA !?!??! Olla olemassa ja hyväksytty, Suomlannissa ja 2019 !?!?!  Kun taasen jos joku perustaisi Natsit uudestaan, no ...hulluahan SE olisi !!
SE se vasta PAHA olisi !! Muttei tuo !!...EEeeeeeiiii... ?....ei nääks ?...Ei tuo ...TUO nyt PAHA o !??!




Vittu.
Te.
Olette.
TYHMIÄ.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti