keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Ehdotus / Kysymys Tyhmille ja Pahoille

Eritoten Sipilän Paskapussille ja vasemmiston ikikusipäille vastarannan kusipääkiiskeille yms  Elämäntuhoaja-Pilaajille.

Kysymykseni on samalla lähinnä "retoorinen" ja vain ilmoille heitetty ...siksi..


Kysymys on: MIKSI(!?!?!) hevon vitun helvetissä te ette vain yksinkertaisesti, sulje suutanne ja LAKKAA puhumasta ??!?!

Ja "ajamasta asiaanne" ?!?! Kuten se vitun HYPERvastenmielinen vitun kuvottava epätodellisen epämuodostunut ja täysin vailla mitään muotoa / muodoton, paskaklöntti Amerikassa, se vitun muljuilevan taikinan "muotoinen" vitun paskamöykky HIRVIÖ(!!) mikä tekee niitä vitun "dokumenttejaan" milloin mistäkin.    MIKSI ?!?!

Te OLETTE VÄÄRÄSSÄ ja Saatanallisia ja aivan vitun ABYSMAALISEN KAMALIA "ihmisiä" ja jälkeenjääneitä ja tyhmiä ja uskomattoman oksettavia ja ylimielisiä ja itsekeskeisiä ja umpisokeita kuuromykkiä autistisia torakanpaskoja ja häiriköitä. Joten MIKSI ei vain olla hiljaa ja puuttumatta KOKOAJAN. KAIKKEEN.

Tämä on melko SYVÄLLINEN kysymys.  Tätä KANNATTAISI(!!) kysyä ITSELTÄÄN jos ei muuta.


Kiitti.







P.s Ehkä se taikinamöykky luulee jotenkin "saavansa selville" joskus jostain syystä jollain konstilla lähinnä SEN, MIKSI SE ITSE(!!) on niin vitun kauhistuttavan luotaantyöntävän MEGAINHOTTAVA ja uskomattoman kuvottava iljettävä ihraisa muodoton Quasimoodonperse vailla MITÄÄN hyvää ja kaunista ja mainitsemisenväärtiä puolta tai piirrettä. SITÄHÄN "vasemmistolaisuus" ON; katkeruutta omasta valitettavasta vastenmielisyydestä ja kuvottavasta rumuudesta ja alkeellisen inhottavasta ja paskaisen iljettävän ilkeästä olemuksesta ja kohtalosta. Kuten Petteri "Munakuono" Riitala "Usarissa" yms  lähes Ammattitason Paskareiät.
Jotka on täydellinen esimerkki tuosta ^ kun EI osata vain sulkea hävytöntä ahnetta sianpaskaläpeään tai "suutaan" ja pitää abominaalisen kuvottavia löyhkääviä mölyjä mahassaan ja vain olla edes marginaaliseksi yleishyödyksi. Vaikkapa risteilylaivan ponttoonina tai jonain hidastetöyssynä siellä missä paljon rekkoja kulkee, tai tulemalla ammutuksi ja syötetyksi rehuna sioille ja muille sekalaisille sorkkaeläimille.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti