maanantai 29. huhtikuuta 2019

Apple = I-diooteille

https://www.youtube.com/watch?v=947op8yKJRY

Jumalauta että voi olla HÄRSKI ja röyhkeä Saatanan vitun Firma !!! Tuollaiset mulkkunörtit tulisi vain piestä.

Kuten tuo Kanadan sälli tuossa sanoo; Apple tekee kaiken tuon ihan tasan tietoisesti ja tahallaan ja viis veisaten ja vähät välittäen, esim mmm...mmmmm....asiakkaistaan, eli niistä "teknologisesti vähemmän älykkäistä, joille laitteensa on suunnattu".



USKOKAA jo nyt sitten perkeleen i-lampaat; TE olette tyhmiä, ja Apple on ihan MEGAmulkku öykkäri-PASKAläjä. Ei mikään oikea korporaatiokaan millään mittarilla, vaan aivan ÄL-LIS-TYT-TÄ-VÄN menestynyt eräänlainen suuri huijaus / ryöstö.

Mutta hei, toisaalta, mikäs siinä jos on ylimääräisiä TUHANSIA euroja heittää pelkkiin "staattus symbooleihin" jotta voi sitten NÄYTTÄÄ omasta mielestään ja toisten keskinkertaisten rumien sieluttomien-lahjattomien imbesillien silmissä, Todella Vittu Joltakin, kiillellessään siellä pinnallisessa Helsingissä jossakin kissanpaskakuppilassa omenalogoinen paperinohut hevonpaska "tietokone" NÄYTILLÄ siinä,  hei näätteks ny varmasti !? ...SE..on Äple ! Niin kuin Dai Haardissa sanottin "...se on vaan Rolex". Niin nin jos tuo on se todellinen juttusi ja tavoite, ei niinkään oikea ja toimiva ja hyödyllinen ja hieno ja hyvä tietsikka jne, ja jos sinua ei haittaa tuollainen halveksuva sadistinen kohtelu ja tulla hyväksikäytetyksi ja ihan vitun järjettömän suurella rahalla, niin hei...osta Applea !

Ju gou gööl !

Näytä mulle !

Me Omia Polkujas !!  ... . ......SufragetttTTIIIIIIII !!!!!





















Kuten kaikki MILJARDIT muutkin  i-lampaanaivot lampaanpaskat lampaat.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti