keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Hankis Näköradiossa

https://www.youtube.com/watch?v=XziBSi2WBm0

:) aaaaah, taas näitä. Hahaa, olen katsonut nyt muutaman noista. KATSOKAA tekin ja KATSOKAA miten vähän KATSOJIA näillä on !!! KUN joku vihdoin puhuu jotain selkeää ja ymmärrettävää ja yksinkertaista ja realistista aiheesta "politiikka". Niin yksikään vitun idiootti ei korviaan lotkauta tai vaivaudu minkäänlaisen vastaanottimen ääreen, mutta kun ammattipaskapäät-valehtelijat sölköttää KAIKKIEN valheiksi ja abstraktiksi leijumaantarkoitetuksi huuhaaksi tietämää paskaa, ei "kansa" voi hillitä typeryyttään ja parahataa "MAHTAVAA!! TE OOTTE MAHTAVII!! OTTAKAA RAHANI JA ÄÄNENI!! DEMOKRATIA; FAK JEEEH JA JIHUU!!".
Vitun idiootit ääliöt saatana.

Toivotaan että tuota  ^^^^  ainakin joku edes sitten Stadissa KUUNTELEE. Kun kerran se joku Helsingin paikallinen radio juttu on.


*


Toinen asia: jumalauta ja vittu minkä totaalisen höyryjyrän ja kanuunankuulan ja ykkösNYRKIN Perussuomalaiset saikaan Hankamäestä !! Kristus vittu; SE on JO VOITTO itsessään Persuille !!!
Onnea. #KiittiSiitä!!

KATTOKAA ja kuulkaa kun se vetää !! Aijaijaijaijai, tuo vauvalta ja Tintiltäkin vähän, näyttävä, heteroäijäkin välistä ihan ihailee kuinka Hankiksen juttu luistaa ja ajatukset.
Hankamäki on tuon  koko sinänsä melko nuhjuisen jutun se ihan itsestäänselvä ja ylivertainen ja räikeä SUPERTÄHTI. Ihan totaalinen säihkyvä "starba".

Jollen ihan väärässä ole; Hankamäki "kaapannee" Tulevaisuudessa koko vitun "Perussuomalaiset" nimiseen poppoon ihan itselleen !! Ja kuvitelkaa nuhjuiset junttijäärähetskut jo SE mielessänne ! HAhaha. Kun HANKAMÄKI eikä mikään vitun 90% kalju kammottavannäköinen ja vähän vasurin näköinen puiseva Jussi  onkin siellä vitun "vaalitenteissä" !! HAHAHaa, aijai... minä näen YLEläisten jo olevan kylmän hien peitossa tuon ajatuksenkin kanssa, notta ja nimittäin ne jäisi niin totaalisesti puimurin ja jyrän alle ja alakynteen Hankista vastaan että olisivat helisemässä kuin Valheuutisvirmat contra Trump, ja PAHEMMIN !!!

Hankis vetää nuo KAIKKI vasurin rääpäleet kyyyyylmän "asiallisesti" vituix niin etteivät osaa "kissaa!" sanoa. HAHahahaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ja kuten kuulette jos noita seuraatte; Hankamäki TOISIN KUIN vasurin VAATIJAT-vittupäät RYSSÄINKÄTYRIT, TIETÄÄ kuten minäkin vähän sieltä ja paljon tuolta ja jonkun verran täältä ja paljon kaikesta. Ja onhan se vilosoofi ens-sijaisesti joten ....miksei.

Jos "kansa" saisi nähdä ja kuulla tuota ^ EIKÄ "Kymmenen Uutisia" ja Ilta-Juudean-Sanomat hevonkukkua .....en tiä.. ehkä ne snaijaisikin itsekin missä mennään ja OLISI MUKANA ! SE tuosta ^ tulee minulle HETI; TUNNE että NYT olisi vittu VIIIIIIIIIIIIIIIIHDOIN tarjolla jotakin ENERGIAA ! Jotakin mihin lyöttäytyä mukaan ja missä se Liike NYT ihan OIKEASTI ON ja sijaitsee ! Se sijaitsee Jukka Hankamäessä ja johonkin puisevaan ekstenttiin myös Jussi Halla-Ahossa, jotka on onneksi molemmat hienoja nimiäkin, kuten tuoki tuo Eekvistin Marekin.

Ja Hankiksella on vielä tuo omintakainen perus "luukkinsakin" joka tekee siitä vähän tuollaisen "hahmon", ja tavallaan "ikonisenkin" - ainakin noissa piireissä ja asiayhteyksissä.
Siinä on kyllä jumalauta yks tyyppi jonka saatte sitten vitun Stadilaiset änkyrät kyllä YLIäänestääkin "Eduskuntaan" !! JOS haluatte ihan OIKEASTI "järkeä politiikkaan", joka toki on järjen VIHOLLINEN, mutta voihan sitä(kin) kokeilla. On tässä paaaaaljon hullumpaakin kokeiltu.
Kyselemättä niin keneltäkään.
Hankis on myös, toisin kuin YKSIKÄÄN VASURI(!!), hyvässä kunnossa / fyysisessä iskussa, ja ilmeisen isokokoinen hahmo, jotenka sitä ei niin vain harjata ja pyyhkäistä sivuun - siinä saa "zournalistit" nieleskellä OMAA yninäänsä pian jos sitä koettavat. Ja koska tyhmiä ovat; koettavathan he / ne.


Vielä sellainen että; tuosta välillä ihan näkee, koomisuuteen asti, kuinka Hankamäki turhautuu jatkuvasti tuon tonttumaisen hahmon jaaaaaaaaaarittelevan piiiiitkään ja väsyneeseen "juttuun" ja haluaisi itse jo HYÖKÄTÄ aiheen kimppuun ja omaa siitä jotakin sanottavaakin. Minä tiedän tuon turhautumisen paremmin kuin hyvin.

Mutta eniwei; Persut voittoon ja vasemmisto lopullisesti lyttyyn ! SE on oltava se Suuri Tavoite. Ne on nyt saaneet ihan ilmaiseksi repiä maailmaa kappaleiksi sittemmin 1945 - kun anglot luuli tehneensi OIKEIN ollessaan Neuvosto-vitun-liiton ja Juutalaisten yms ali-apinaihmisten puolella ja Valkoista Ylivertaisuutta VASTAAN.
Vasurit on tikkuSUORA perintö Toisesta Maailmansodasta ja se Luciferin Perintö on NYT ===> pyyhkäistävä VIHDOIN pois ja huuhdeltava kaiken muun iljettävän paskaliejun kanssa pytystä viemäriin. Jonka toimintaa ne yrittää toki vielä siellä kiitäessäänkin joooootenkin haitata ja "säännellä / säädellä" ja jollakin "lobbaamisella" muunnella ja äänestellä jne.
Mutta yhtä kaikki; paskamereen päätyvät.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti