keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Sosiopaatti-satraappi-paskapää

 




https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/03e543ed-a7cb-4c0e-8165-64943d92233d



Suksi vittu helvettiin ja häpeä ja kuole tuhannesti, köyhdy ja joudu maksuhäiriöisenä itse kadulle vitun autistinen mulkku. Samaa toivon ja pyydän "isältä" kaikkien virkaloisten ja kyttien yms suhteen ja kaikkien poliitikoiden paitsi Halla-Ahon ja Sebun sillä niillä on ainakin ajatuksensa ja ideansa jokseenkin oikealla tolalla.


Mutta että voiko kauheasti kusipäisemmäksi mennä kuin tuo jutun ^ äklöpaska ? Ei kauheasti. Ehkä itse Pipilä voisi ja Käteinen vastata tuota samaa kuvottavuuden ja epä-eläimellisyydenkin tasoa.

Kuten näette mm tuosta ja pohjoispaskalan läskistä demonipomosta ja pierijä-zombie-alkoholisti-valehtelija-"urapoliitikko" Bideestä ===> pahuus PALKITAAN tässä elämässä ja ulottuvuudessa AINA. Takuuvarmasti, paha SAA totisesti "palkkansa". Ja myös SINUN palkkasi vitun idiootti-tollo jos olet 1 niitä valtionrakastaja pakanoita idiootteja jotka ei saa tarpeekseen "politiikasta" ja poliitikoista 24 tunnin aikana vaikka pui ja näkee sitä kaikkea vielä unissaankin.

* * * * *


Piti ihan kirjautua tämä jutun takia erikseen tähän kommentoimaan perkele sentään. Joten aletaan...


Ahosen mukaan Suomella ei ole varaa nykyisenkaltaisiin sote-palveluihin.


MINUN mukaani olisi ihan iiiisisti, helposti, jos "Maahanmuutosta™" ja Pakolaisuudesta™ yms luovuttaisiin kuten pitäisi ja noin 99 % Kansastakin™ haluaisi, välittömästi ja täydellisesti ja kokonaan ilman mitään sölkötyksiä. Samoin jos EeUun jäsenmaksuista säästettäisiin kun ei vain maksettaisi moisesta alistuksesta ja kyykytyksestä kuppauksesta ja määräilystä yms suomenvastaisesta satanismista eli erottaisiin koko neuvostoliitosta. Samoin jos ETTE lähettelisi rahoja nekruille ja muille apinoille Jurakauteen poltettaviksi ja syötäviksi ja nussittaviksi ja luultavasti jollakin alttarilla palvottaviksi jne vaan käyttäisitte ne mm ehkä..mm..MMmm... en tiä.. ===> suomeen ja suomalaisiin ?!?!?!

Mitä jos madaltaisitte AINA ja ENSIN ja ensi-sijassa itse OMIA megahävyttömän ylisuuria palkkojanne ja palkkioitanne ja avustajienne loputonta laumaa ja niiden palkkioita ja tekisitte ITSE kerrankin rotanpaskan rikollisessa epäelämässänne jotakin talkoohenkistä ja oikeamielistä ja oikein ?!? Tästä voisi ALOITTAA, tämä on siis vasta ALKU  ^ !!


”Sote-satraappien” ykkösnimellä Ville-Veikko Ahosella on suomalaisille pysäyttävä viesti. Hänen mukaansa nyt edessä ovat niin kovat päätökset, joiden myötä juuri mikään ei ole ennallaan suomalaisten sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Ahonen vastaa valtiovarainministeriön (VM) osastopäällikkönä hyvinvointialueiden ohjauksesta. Ahonen patistaa hyvinvointialueita yhä tiukempiin säästötoimiin – elleivät alueet halua, että ministeriön ”satraapit” saapuvat tekemään päätökset heidän puolestaan. Jo nyt Ahosen johtama osasto on ottanut alueet tiukkaan otteeseensa.


Jaha ?!?! Jumankauta, jätkä käy perkele heti portista sisään tullessaan päälle kuin yleinen syyttäjä !! Aikeinaan haastaa kai kaikki ja kävellä siitä vain ihan pokkana voittajana pois ?! Mikäs vittu SINÄ luulet olevasi ?? Kerjää jonkinlaista sotaa ilmeisesti. Toivon että saat haluamasi.

Kuin "se uusi pomo" aina ja kaikkialla ja kaikissa leffoissa; haluaa jostain syystä vain tehdä HETI selväksi oman mulkkuutensa, ja mulkun vaikutelman ja ottautua inhottavaksi kusipääksi.

Haista vittu !

Ja älä siinä uhoo saatanan paskanäätä.



Marinin (sd) hallituksen säätämä sitova henkilöstömitoitus vanhusten ympärivuorokautiseen hoivaan on esimerkiksi johtanut siihen, että kriteerit palveluun pääsylle kiristyvät tai ovat jo kiristyneet.

"Hyvinvointialueiden" säästökeinona on, että ympärivuorokautista hoivaa ei lisätä tai sitä vähennetään, vaikka sen tarve kasvaa. Tilalle tulee kotihoitoa tai yhteisöllistä asumista, jossa sitovia henkilöstömitoituksia ei ole.

Ympärivuorokautisen hoivan paikkoja on jouduttu välillä pitämään myös tyhjinä, kun hoitajia ei ole saatu mitoitusta vastaavasti.

Henkilöstömitoitus on nyt 0,65. Orpon (kok) hallitus päätti lykätä mitoituksen kiristymistä 0,7:ään vuoteen 2028.

Ainakin sanovat tuon pahuutensa ja rikollisen demonisuutensa ihan itse ja julistavat sitä ihan pokkana ikäänkuin se olisi joku ihan hyväkin asia !! Voi jukolauta saatana !!!

SIINÄ näette jos mitään näette, valtion PAHUUDEN !!! "Tarvitte siis ENEMMÄN hoitoa ?...thät´s it ! Mä keksin !! Me viedään se vanhakin pois!!! Ja vähennetään vielä siitäkin !!"


Hänestä alueisiin pitäisi luottaa tässä enemmän.


Niin on, luotetaan vain ! Hei ? LUOTTAKAA vain ja Uskokaa ! Uskotaan Ihmeisiin ! Yhdessä ! Hiphei. Tällaista "politiikka" vain nääs ON !! Uskokaa ja luottakaa ja kuvitelkaa sama minkä minäkin !! Jepjep jippii !

Vittu ammu ittes !


Iltalehden selvityksen mukaan kansalaisten oikeuksia hoitoon pääsyssä on rikottu jo vuosia, mutta valvovat viranomaiset eivät ole antaneet siitä juuri mitään seuraamuksia. Ahonen sanoo, että hyvinvointialueet "näkevät asian toisin".

– Heidän näkökulmastaan valvovat viranomaiset ovat tarkkoina ja on koko ajan uhka, että voi tulla sanktioita tai huomautuksia siitä, että toiminta ei vastaa lainmukaista tasoa.


Vai että "näkee asian toisin"...haHAHAHAhahaaaaaaaaa samoin kuin pyörävaras jäädessään kiinni, hahaa, "varastixä ton fillarin?!" ... "no.. asiahan on nyt niin että minä näen tilanteen toisin..".. jne jne. Ihan peruskauraa. Tai oksennusta. "Ryyniä" kai voisi sanoa.

Vittu että KEHTAA saatana sanoa tuollaista. Ja hui kauheeta, että virkamuulit oikein antaisivat toisilleen, hui kääÄÄÄK *vetäkää henkeä*.. "huomautuksia" !!!! Ei saatana..tuohan on kuin keskiaikaista kidutusta !! "Hei Sirkka ?..Mummieälestä sä et ehkä o nyt hoitanut tätä asiaa ihan Parhaalla Mahdollisella Tavallaja näi.. mut ei se mitää mä tuun silti teijjän tuppervaarakutsuille ja ollaan tässä yhteyksissä, mennään tossa kohta sit sinne lounaalle ja toi Penakin halus tulla mukaan. Mä ostin uuden käsilaukun eilen sittarista, voidaan puhua siitäkin sitten ! Tsemppiä! " ..vittu SILLÄ onkin jotain saatanan merkitystä. Hoh..hh..wau.


Ahosen mukaan poistettavia tehtäviä voisivat olla ”erilaiset mitoitukset, lupakäytännöt ja todistusten laatimiset”. Hänestä pätevyysvaatimuksia voitaisiin höllentää esimerkiksi sosiaalityöntekijöiden osalta ja ympärivuorokautisessa hoivassa.

– Tarvitseeko siellä aina olla viimeiseen asti koulutettu henkilö vai riittääkö, että on käsipareja hoitamassa muistisairaita vanhuksia, Ahonen sanoo.

Myös esimerkiksi todistusvaatimuksia tulisi Ahosesta höllätä.


Voin sanoa että ^^ voisit yhtä hyvin alkaa käydä itse heittelemässä vanhoja ikkunoista asfalttiin erinnäisissä "hoitopaikoissa". En haluaisi viipyä tässä "pointissa" tämän enempää mutta tuo ^^ on jo niin tietämätöntä siitä mitä "kentällä" tapahtuu että VITTU ja hitto. Wau !! HAha.. Huh Hah Hei.

Niimpä, miksei vain siinäkin madallettaisi kynnystä ?? Jotta tuollaiseen kaikkeen voi alkaa virrata neekereitä ja ählämeitä ja muita aliapinanpaskoja räkäisiä vitun barbaarivillejä ja jotta ne pääsisivät riehumaan suomalaisten vanhustenkin yms elämässä viimeiseen katkeraan hengenvetoon saakka ja todennäköisesti tappamaan kyseiset hoidettavansa.

Ampukaa tuo tyyppi !! Hyvä luoja tappakaa joku tuo saatanan psykopaatti ja äkkiä !


Ahosen mukaan sillä, että osan sairaaloiden tehtäviä vähennettäisiin, olisi saavutettavissa merkittäviä säästöjä.


Just... ?... Sairaaloiden TEHTÄVIÄ  "vähennetään" ??!. Ymmärtääkö joku tämän lauseen muutoin kuin että "taiotaan kaikki ongelmat ja vammautumiset ja onnettomuudet ja sairaudet vain pois niin ..näin emme enää tarvitse kallista Sairaanhoitoa ja sairaaloita ym turhakkeita ! Samoin voimme alkaa miettiä ihmistä kuolemattomana olentona mieluummin kuin kuolevana kurjana ja joka tarvisi ikinä oikeestaan ninq tyylii yhtää mitää" *kämmenen heilautus eteenpäin kuin hintti valittuaan nätit uudet verhot*.


Siis olenko minä nyt ymmärtänyt jotain väärin tai ollut täysin ymmärtämättä ?..Ai miin siis tässä jutussa ei ainakaan MAINITA, ja se toki selittäisi asiaa ja muuttaisi ehkä mitä sanon, mutta että siis onko tuo tyyppi joku kaapissakasvanut tai koetuubista juuri viimeviikolla kypsytetty uusi ihmistyyppi ? Jokin laboratoriossakasvatettu ..jokin Uudenajan Ihminen™ tjns Luomus ? En siis ainakaan nyt näe mitään selkeää selitystä tai tekstiä missä sanottaisiin että "Ahonen" om Helsingin Yliopiston ja jonkun luultavasti Sveitsiläisen laatuklinikan yhteistyönä koottu koostettu rakennettu elävöitetty tjn jne ihmisenkaltainen mutta enemmän Frankensteinin kuin ihmisen, -olento ja tieteellinen läpimurto. Onko se niitä tekoälykköjä jotain ? Robotti tjns ?

Ja siinä on perus kusipään sosio / psykopaatin talous-uskovaisen henkisen kääpiön mielenlaaduttomuuden ja maailmankuvan peruspiirre, kaikessa on kyse VAIN "säästöstä" ja sikäli siis rahasta. En tiedä äkkiseltään edes mitä enää sanoa. Satanistista - saatanallista. Hirviömäistä.


Fyysisten terveyskeskusten sijaan asiointi tapahtuu ensisijaisesti digitaalisesti, ja paikan päällä asiointia varten voi joutua matkustamaan pidemmän matkan.


Just.

Aivan.... eli "kato netistä" tai soita... pää kainalossa ? "Hei?" "heei?.." ..."niin nin mä oon täällä ojassa, autossa, varmaankin alakropasta halvaantuneena... tulisko joku hakeen ..vaikka lanssi tjns ??".. "niin, aivan, no nyt kuule minä melkein joutuisin ohjaamaan sinut tuonne meidän nettisivulle, eli onko sinulla kynä ja paperia tjn siinä, eli semmoinen sivu kuin haistavittujakuolesaatananköyhäkurjapaska.fi ..niin nin siellä ehkä on jotain tarkempaa tietoa, katso sieltä. Onko jotain muuta vielä missä voin olla avuksi ? "..

Tällaista se on jo NYT suurimmassa osassa KAIKKEA "puhelinpalvelua" ja tshättiä ja nettiä jne. Mutta että millä VITULLA te luulette ja KUVITTELETTE sairaanhoidon onnistuvan puhelimessa ?!?!?! SITÄ ei vielä kännykkäkään osaa tehdä !  Sen voin ihan taata ja luvata.

Ei vittu, ei kristus, ei VOI olla enää totta. Ei VOI. Siis.. ei ..ei siis ei VOI.



Pitäkää tuo saatanan viirusilmäinen hullu sitten mahdollisimman kaukana KAIKESTA sairaanhoitoon liittyvästä !! Ja KAIKKI "poliitikot" byro-rotat "broilerit" niin ikää. Palakaa Helvetissä.



HÄVETKÄÄ !!


Toivon että joudutte tai pääsette itse maistelemaan suomen Esimerkillistä Sairaanhoitoa™ ! Ja että maksatte joka sentin ITSE !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti