lauantai 23. maaliskuuta 2024

rotanpaskaMaMu

 https://www.youtube.com/watch?v=NQ7FyoJ-rFo&ab_channel=PaulJosephWatson



Tuollaista satanistista jurakautista kuona-ainetta sitä valuu hela tiden kaikkialta Paskamaailmasta valkoiseen (ennen vielä suht) puhtauteen.

Absoluuttisen KUVOTTAVAA. Ja Totaalisen Väärin, ja totaalista veren kerjuuta nenästään, muutamallakin tavalla. Ja tottakai Lopun Alkua.


Tämän tietää jo onneksi kaikki, tuollaisella ^ tiellä odottaa Kadotus. Perikato, loppu jne. 

Se on siinä sitten. Yhdenkään vaalean maan elitistit EI SAA selvitä tästä kuin rotta veräjästä, niiden on maksettava. Aivan KAIKELLAAN.

-

Onneksi suomessa sentään ei olla lähellekään noin ^ pahoissa ongelmissa kuin missä tuo sirkus rypee, Suomihan olisi jo lakannut olemasta jos noin olisi. Mutta tuota vastaan on aseistauduttava hampaista asenteisiin.

Ja vittu mikä läjä märkivää vuohenpaskaa tuokin saatanan paskasilmäinen apinankusiainen alkeellisesta tukahduttavasta lannanhajuisesta vitun villiapinain viidakosta on !! Jukolauta !! Tuo saatanan kusipää tulisi heittää vähintäänkin sillalta alas ja vitun äkkiä.

Toivotaan että jää apinaperheensä kanssa vaikkapa junan alle ensiviikolla, mieluiten muslimin ohjastaman junan. (Junia ne ei voi ohjata ainakaan pilvenpiirtäjiin, ainakaan toistaiseksi).

Näyttäkää tällaista videomateriaalia mahdollisimman monille, eritoten Äänestäjille™




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti