keskiviikko 13. maaliskuuta 2024

Lännen iteMruha(sic!)

 https://www.youtube.com/watch?v=TLR7zr8WTwE&t=4067s&ab_channel=OnniRostila



Halusin vain jostain syystä kirjoittaa murhan "mruha" !! Tällainen minä vain olen.


Mutta eniwei... aletaan näin: minä voisin tuottaa teille kuoleman ("kuolemantuottamus") JOS sanoisin että ottakaa jokin tarpeeksi stydi shotti joka kerta kun tuossa ^^ sanotaan jokin "anglismi". Eli käytetään suomlantilaista sanaa suomalaisen sijaan.

Olisitte taju kankaalla jo ensimmäisen 5 minuutin sisään.


Minä sen sijaan katsoin koko vitun rainan !! Huh HE-LE-VETTI !! Lähes 2 tuntia nuo ihanan asiallisen pinnalliset Fiksut Miähet siinä jaksoi jauhaa. Ristus !!


Mutta wau, yllättävänkin suoraa asiaa ihan suomeksi suomessa ja näistä asioista joista minäkin jaaaatkuvasti toitotan. Katson tämän parina eri iltana ja en kadukaan, kyllä tämän ihan katsoi jo tukeakseen suomenkielistä edes välttävää "keskustelua / debattia" jne - tällaista pitäisi olla nimenomaan PAAAALJON lisää ja enemmän ja uskaliaampaa. Mutta olen positiivisesti yllättynyt, ja tällainen ^ alkaa selvästi lisääntyä ja te alatte kaikki tajuta mitä olen koko ajan sanonut eli että suurin osa teistä kaikista on oikeasti kaikesta SAMAA mieltä ja ollut koko ajan. Se saatanan Kollektiivin Harha™ vain pitää teitä otteessaan ja ilmiönä pintansa. Se riivaaja on käristettävä vihdoin pois; siitä ON päästäVÄ !


Tuo pikkuheppu jonka kanava tuo näemmä on ^ EI siis ole mikään komedia / sketsihahmo jota esittää se joku.. jaa se on "Kari Ketonen" täytyi ihan Guuklata, niin nin se EI ole tuo vaan tuo on jokin ihan oikea kuminaamainen ilmeisesti KeskustaOikeistolaisen Eliitin™ jäsen ! Meillä on ilo ja kunnia kuulla nyt sellaisen sanaa, ja olisi ilo ja kunnia kuulla tuota ihan suomalaiseksi tyylikästä ja hyvännäköistä vierastakin joka näyttää sekä Zeff Dänielssiltä jossain elokuvaroolissa (esim siinä Mars leffassa) ja toisaalta kuin joltain modernisoidulta tyylikkäämmältä versiolta 1980-luvun sellaisesta suht perus bisnessmiehestä mutta tuo kanavan omistaja tuppaa puhumaan päälle ja leikkaamaan puheensorinallaan toisen puheeseen sekaan jne. Muuten ihan yees.

Siinä nyt ei mitään merkittävää ehkä selvinnyt ja uudistusta saatu mihinkään mutta ihan perushyvää märehdintää ja selkeää ja tarpeeksi varmasti salonginkin väille sellaisessa siistin fiksussa ja tasokkaassa ja sivistyneessä muodossa. Kummallakaan ei tainut olla nähdäkseni edes rikkinäistä verkkopaitaa tai kaljapulloa tai muutakaan vastaavaa, ellei silmäni vain pettäneet. Mutta katsokaa jos haluatte suomeksi ja omilla nimillä ja naamoilla paljolti tätä samaa asiaa (kuin mitä minä jauhan),  ja tämä vahvistakoon ja vahvistaakin teidän, SINUN, uskallustanne ja uskallustasi. Teidän ei tarvi piileskellä enää ja voitte alkaa ottaa offensiivia eli hyökkäävempää asemaa. Tämä ON JO sotaa joten vittuako tässä itse tuijottaa sormet perseessään kuin jokin idiootti. Käykäämme kimppuun joka suunnalta ja koko rintaman leveydeltä ja täydellisen peräänantamatta ja ikinä hiipumatta, olkaamme totaalisen todellisen absoluuttinen vitsaus ja piikki Lucin lihassa näin sanoakseni.

Tämä ^ on vain asian tätä tasoa, tätä materian maailman ihmiselämän simulaation naurettavaa tyhjäkäynninomaista teatteria, tämä on pelkkää holokannen sisäistä menoa ja lentoa, tästä puuttuu OIKEA RATKAISU kuten se yleensä aina puuttuu,  se on jotain ...ihan muuta.

Se oikeasti asioita totaalisesti muuttava, todellinen Paradigman Muutos tai Vaihdos. Mutta se seuraa vain oikeasta ja todellisesta ja koetusta sielun evoluutiosta ja se on henkilö tai sielu -kohtaista ja ei millääntavoin "feikattavissa".


Mutta ajatelkaa asiaa näin, että nyt on ainakin saatu pää auki, kaikkea tätä ^ aletaan jo ("jo...!") tuoda valtavirtaan ja kaikesta edes puhua, se on jo jotain. Siihen vain lisää inertiaa ja momentumia jne.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti