lauantai 16. maaliskuuta 2024

Hyytäviä Tauluja ja ylimielisiä nekruja

 https://www.youtube.com/watch?v=RwQl66d2z6I&ab_channel=modernity



Ei jumalauta. Ei VITTU saatana, tämä on mennyt niin absurdin kauas seinähullukin kusipäisyyden tuollepuolen ettei tähän voi enää edes reagoida. Mutta rankaisematta tämä EI SAA jäädä.

Mutta että kun puhutaan kommarivasurisekopäiden ja nekrujen ultra-ylimielisyydestä niin tuossahan sitä on oikein esimerkillinen aimo annos.

Jumalauta voiko nekrua koppavampaa ylimielisempää sekopäisempää seinähullumpaa tyhmempää idiootimpaa aivottomampaa vitun aivotonta tolloa tympeää typerää kusipäistä histrioonisen narsistista  vitun polyyppia olla olemassakaan ?!!?!  Ehkä jutkut vetää jokseenkin nekrulle vertoja mutta en tiä... ehkei lopunkaiken edes jutkut ! Ja se on jo NIIIIIIIIIIIIIIN paljon sanottu etten saata uskoa edes kirjoittaneeni noin !


Kuten joku jossain näistä videoista joku aika sitten kommentoi, häntä itseään ainakin HÄVETTÄISI jos hän tai oma rotunsa yrittäisi jatkuvasti epätoivoisesti pakolla "kenkälusikoida" itsensä jonkun toisen Historiaan ja maahan ja kulttuuriin jne, ja hah TODELLA hyvin sanottu ! Näin totisesti on, ja se kertoo jo ihan kaiken tuosta lahjattomasta aivottomasta toivottomasta typerästä vitun satanistisesta villisimpanssista nimeltä neekeri / nekru.


Samoin - kuten joku tuossa nyt  kommentoi - täytyy itsekin lisätä tämä tähän suomeksi ja ottaa "argumenttiensa" joukkoon, muistakaa käyttää tätä ja levittäkää tätä yksinkertaista TOTUUTTA ja faktaa hyvin laajalle ==>  miksi se on "kolonialismia" jos ja kun valkoinen muuttaa Afrikkaan tai Aasiaan, mutta se onkin vain Kulttuurin Rikastamista jos tämä tapahtuukin toisinpäin, eli esim nekru änkee valkoisten maahan !?!?! TODELLA todella todella hyvä huomio.


MUISTAKAA !!


Muistakaa myös että : neekerillä EI OLE HISTORIAA tai kulttuuria tai keksintöjä, ei mitään. Ei minkäälaisia !! Neekerin elämä on sama kuin kaikkien muidenkin yksinkertaisten ELÄINTEN elämä. Ei yhtään sen enempää mutta paljon sitä hullumpaa ja demonisempaa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti