keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Megatyranniaa Skotlannissa

 https://www.youtube.com/watch?v=WH8U1r5o0Q4&ab_channel=modernity



Jaha ja UFOjen jälkeen on aika taas palata heti oksennukselle.


Minä jaksa enää tai toistaiseksi edes ärtyä, tämä on mennyt jo niin ilmiselvästi varmaan tavallisenkin tollon himmeän järjen näkökulmasta kaiken järkyttävän absurdiuden tuollepuolen että ei tähän voi enää oikein edes reagoida. Sanon vain että kuka tuollaista "agendaa" edistääkin... nin aatelkaa asiaa hetki. Siihen vaikuttaa olevan ensi-sijassa 2 vaihtoehtoa ja ne on..

- joko kyseessä on naisen imelä umpityperä ultratyperyys ja kusipäisyys + sadismi

- tai sitten tätä tekee jokin taho joka on aivan mustavalkoisen omistautunut, fundamentalistinen, ja aikoo saada vaikka väkisin aikaan sisällis-sotia halki Euroopan ja Amerikan jne ja/tai kolmannen suursodan aikaan. En osaa päättää mutta voi olla että nuo molemmat ja vähän päälle on totuus.


MUISTAKAA te suomalaiset ainakin että jos meidän maillamme IKINÄ käytäisiin edes kaukana tuosta saati lähelläkään tuota ja yksikin kytän kusipää rotta tulisi sinua hakemaan, niin siinä on "vastustelun / niskoittelun" paikka aina kytänmurhaan asti. Ja se tie kuljetaan sitten sällit loppuhun asti. Aivan peräseinästä läpi. Sic Semper Tyrannis ja kaikkea sitä.


Mutta tässä viritellään TAHALLAAN totaalista loppusotaa.



Kattellaan. (Ja pysytään äärimmäisen skarppina ja valppaana jokainen sekunti).



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti