tiistai 28. marraskuuta 2023

mulkvisti paskapää ja raja

 https://sarastuslehti.com/2023/11/24/kun-demokratia-on-rikki/


Alan sanomalla että tuo VITUN Puumanvittu tulisi ampua ihan ensimmäisten joukossa, kuten kaikki tiedätte ja olette samaa mieltä. Vittu mikä pallinaamainen ällöttävä vitun pikkumainen pikkusieluinen pikku virkakiimainen KUSIPÄÄ. Eli ihan perus "byrokraatti" eli komenteleva sielunviholinen loinen.


Ja itse tuo rajansulkuasia on naurettaa kuten josanoin. Vittuako te saatanan läskipäät TAAS hidastelette ??! Tästä seuraa ennenpitkää vääjäämättä sisällisota joko meillä keskenään tai meidän ja mussujen yms välillä ja te petaatte tätä ihan kooooko ajan ja tahallaan. Ja uskoisin teidän TIETÄVÄN tämän.

KAIKKI mikä ryssän puolelta valuu ==> on RYSSÄN ongelma ja hoidettava. Kuten KAIKKI ja kissansa kirjoittavat kommentteihin jokaisessa aiheen juutuubvideossa. Jos joku vitun "pakolainen" on ryssällä on se silloin ryssien vastuulla !!! Hyvin, HYVIN, yksinkertaista ja selkeää eli sitä mitä "virka"mulkut byro-rotat INHOAA. Yksiselitteisen selvää selkeää ja helpostiymmärrettävää ja ei-tulkinnanvaraista ja sujuvaa ja nopeaa ja tehokasta.


Ja minä olen hyvin pettynyt siihen että tuo sabotööri mäntti kusipää absoluuttinen mulkvisti Puumanpaska saa kulkea yhä elossa ja rauhassa, vedettyään meidät kaikki viemäriin kanssaan ja nöyryytettyään meitä oikein olan takaa ja monta kertaa ja oikein KUNNOLLA. Mutta tällaista rauhanaikana aina lännessä ja suomlannissa seuraa; luuserit ja paskahousut / demonit alkaa komennella muita ja inhottaa kiusallaan ja kytät takaa niiden hengissäpysymisen ja te Normitollot™ komppaatte kyttiä.

ÄLKÄÄ ihmetelkö miksi uimme paskassa.


Idiootit.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti