torstai 19. lokakuuta 2023

Muta vyöryy taas

 https://www.youtube.com/watch?v=bsOHribClZQ&ab_channel=AnythingGoes




Järkyttävää. Mitä tähän mihinkään enää sanoa ? Ei tässä kauheasti ole sanomisille sijaa eikä niitä kuunnella, kaikki ylimieliset kytät ja se tarkoittaa KAIKKIA "valtiossa" vain huutaa sinut hiljaiseksi tai uhkailee tai ehkä kidnappaa ja sulkee jos kykenee, betonibunkkeriin, ja/tai sakottaa tai jotain, vähintäänkin vain kävelee ylitsesi ja julistaa SINUT ongelmaksi ja vähät välittää itse ongelmista ja asioista.


Tuon nörtin paskapussin "poliitikon" (videolla^) kusirotan kommentin pitäisi, PITÄISI, jo herättää tyhmempikin ja naiivimpikin ja Normaalimpikin™ tajuamaan miten totaalisesti on lännen ja suomalian ns "poliittinen luokka" ns "omiaan" vastaan. Ne EI OLE meidän puolella eikä ole oikeasti IKINÄ olleet, tilanne on vain suosinut aiemmin sellaisen näyttelemistä. Mutta hei, ehkä te NYT alatte ymmärtää ?!?!

Ehkä te ymmärrätte että olette olleet valtionpalvojapakanoita idolinpalvojia primitiivisiä heimoapinoita koko tämän ajan. Koooooooooooko ajan. Ainakin noin 12,000 vuotta yhteen mittaan, ja jos laittaa uskonsa ihmisiin ja eritoten vallanhimoisiin komentelunkiimaisiin kusipäihin niin näin siinä ja käy ja saa mitä tilaa ja ansaitsee mutta ongelma tässä on että myös MINÄ joudun maksamaan SINUN alkeellisesta alhaisesta ajattelemattomasta tyhmyydestäsi ja heikoudestasi ja älyllisestä vetelyydestä ym. Ja sitä minä EN HALUA tehdä.


Ja VITTU että oksettaa ja ärsyttää nähdä noita VITUN saatanan alkeellisia paskanruskeita APINOITA milloin minkäkin valkoisen maan pääkanistereina ja minä lie vitun "Edustajina™" ! Vitun absoluuttiset saatanan häikäilemättömät vitun molopäät, vittu te ette edusta MITÄÄN tai KETÄÄN ainakaan valkoisessa maailmassa. Te ETTE tätä inttämistä ja väittelyä ja sotaa tule voittamaan, minä lupaan sen, sen kun vänkäätte vitun pikku vittupäät mutta väärässä olette, Pirun töitä teette, ja pahoja ja pöyristyttävän äklöttäviä olette ja saatte sen mukaisen tulevaisuuden / lopun. 


Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti